Zenesarok, másképpen

2014.06.11.

Első pillantásra nehéz eldönteni, mi is ez a félig összetekert papírlap formára emlékeztető bútordarab. Tüzetesebb vizsgálódás, körüljárás és – nem tévedés – hallgatózás után azonban kirajzolódik a kép.Francois Jambu francia formatervező zseniális munkája egy olyan önmaga körül elfordítható térelválasztó, mely tulajdonképpen az igényes relaxálást, zenehallgatást hivatott szolgálni. A bútor minden egyes oldala más-más „képet” mutat magáról. A homorú fal aranyszínű selyemkárpitos lócáján kényelmesen lepihenhetünk, miközben a falak közé elrejtett hangszórókból hifiminőségben vízesés zúgása és madárcsicsergés hallatszik.A hangulatos surlófényben – melyről a hengaerben elhelyezett fénycső gondoskodik – ücsörögve közelről is szemügyre vehetjük a különleges tervezői fantáziára valló, nem mindennapi alapanyagokat és formai megoldásokat. A térelválasztó hengerben végződő hátsó falát spárgafonat borítja, míg az első front váza különleges rozsdamentes acélból készült.A rövid oldal beépített polcain CD-lemezek sorakoznak, mellettük megfér maga a lejátszó is. A homorú hátlap – süllyesztett falfülkéjével – szobrok és dísztárgyak látványos elhelyezésére kínál lehetőséget.
Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A Budai-hegyvidék kertvárosnegyedében épült fel a kúria jellegű, kétszintes családi ház. A jó adottságú telek forgalmas főútvonalon fekszik ugyan, de az útra merőleges fekvésének köszönhetően a kert túlnyomó része csendes, a szomszédoktól is jól szeparált, hátsó vége egészen a sűrű, lombos erdővel övezett hegyoldalig nyúlik.

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

A használt gumiabroncsokat sokan és sokféleképpen használják fel a ház körül, virágtartónak, hintának, ütközőnek, dekorációnak stb. Lássuk be, a legtöbb megoldás nem valami mutatós. De íme, egy remek ötlet, mellyel nemcsak újrahasznosítunk egy kidobásra szánt abroncsot, igazán trendi és persze környezetbarát bútordarabot is alkotunk.

Lakásunk legszebb és legfontosabb fényei a természetes fények. Vitathatatlan, hogy az ablakokon beáramló napsütésnél nem lehet ragyogóbb világítási módot kitalálni. De mivel ezzel nem saját magunk gazdálkodunk, mesterséges fényforrások hadára van szükségünk ahhoz, hogy fényben gazdag életet élhessünk.

Uri Turgeman építész tervezte ezt a csodás otthont, mely bár Ausztráliában van, színeiben Görögországot idézi.

1106 Budapest, Jászberényi út 29.

Erfurt átfesthető tapéta, Rauhfaser fűrészporos, dombornyomott, Vliesfaser szövettapéta, WandTattoo.

1067 Budapest, Csengery u. 53.

ARCAD Építészeti Tervezőrendszer, myHouse 3D otthontervező program, Tető-, Lépcső-, Fedélszéktervező.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. - Budagyöngye bevásárlóközpont

Várjuk szeretettel boltjainkban és az interneten webáruházunkban.

9700 Szombathely, Apáczai Csere János sétány 14.

Az Alpok magasfényű akril ajtólap, egy tökéletes tükörfényes felület, bármely RAL színben! A minimál design nélkülözhetetlen eleme.

1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center D/25

Házimozi, és egész házra kiterjedő (multiroom) audio/video rendszerek tervezése, kivitelezése.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018