Visszafogott elegancia

2014.10.06.

Egy elegáns nappalihoz nem kell sok, néha a legegyszerűbb eszközökkel is csodákat művelhetünk.A modern, egyenes vonalvezetésű ülőgarnitúra és az izgalmas anyagokból tervezett, szintén modern hangulatvilágú dohányzóasztal uralta nappaliban az összkép mégis visszafogott polgári eleganciát sugall. A trükk a bútorokat körülvevő környezetben rejlik. A falakat halvány penészzöldre festették, míg a mennyezetet – mintegy a világos árnyalatú faparketta tükörképeként – sötétebb tónusú bézsre. A kettő közé gipszkartonból építettek egy, a síkból kiemelkedő sávot, mely egy modern stukkónak is felfogható. Hófehér színe folytán abszolút karakteres a jelenléte. E fehér sáv kihangsúlyozására választották a fehér kanapét, a fehér fotelt és a szintén nagyrészt fehér faldekorációkat. A padlóra a faburkolattal szinte megegyező színű, de attól határozottan eltérő struktúrájú szőnyeg került. A visszafogott színek ellensúlyozására a kanapé háttámlája fáradt-padlizsánszínű lett, mely élénk színfolt, ugyanakkor abszolút elegáns árnyalat.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A mai hatalmas terekkel rendelkező helyiségekben bizony nehéz a dolgunk a fali dekorációk kiválasztásakor. Mert mit is tehetünk?

A klasszikus angol vidéki házaknak mindig csodaszép a bejáratuk. A kertkaputól dús, buja növényekkel gazdagon beültetett út vezet a lépcsőig, a növénykombinációk természetesen mindig tökéletesen tervezettek és gondozottak.

Örök igazság, hogy a tükrökkel növelhetjük a teret, de természetesen nemcsak erre jók.

Elegancia, kifinomultság, ugyanakkor természetes vidéki báj sugárzik ebből a koloniál stílusban berendezett társalgóból.

Vajon mit szóltak a környéken lakók, amikor a szomszéd telken megjelent egy hatalmas csiga? Ön mit szólna hozzá? Nem kell attól tartanunk, hogy ehhez az épülethez hasonlók fogják elárasztani a magyar lakóparkokat, ám mindenképpen érdemes ide egy kicsit bekukucskálni.

1108 Budapest, Gyömrői út 140.

Homlokzatfestékek és bevonatok, beltéri falfestékek, lakkok, lazúrok és hőszigetelő rendszerek.

1138 Budapest, Váci út 168/F.

Parketta bemutatótermünkben a padlóburkolatok széles választéka várja vásárlóinkat.

2040 Budaörs, Sport utca 2.

MAPEI Kft - csemperagasztó, fugaanyagok, fugázók, építőipari ragasztók, ragasztóanyagok, beton és habarcsadalékszerek, termékek hideg-, melegburkolatokhoz: szigetelőanyagok, aljzatelőkészítés termékei, betontechnológiai termékek, betonjavítás, adalékszer, festék, hangszigetelés, hőszigetelés.

5561 Békésszentandrás, Kisfaludy u. 30.

Az Argomex Kft. 20 éves betonipari tapasztalatnak köszönhetően kiváló minőségben gyártja termékeit. Az érdeklődők 96 féle falburkoló kőből választhatnak. Az előre gyártott látszóbeton tökéletes burkolata nagy felületeknek, homlokzatoknak. Az egyedi zsaluzásnak köszönhetően sokféle forma megvalósítható.

4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elektromos, hőcserélős és gázüzemű forróvíztárolók, hőszivattyús tárolók, puffertárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok, szolárrendszerek, napkollektorok, mosógépek, centrifugák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A termékeket energiatakarékosság, környezetbarát konstrukció és hosszú élettartam jellemzi. A fűtési és melegvíz-előállítási termékek rendszerbe kötve is kiválóan működtethetőek. HAJDU - megújuló energiával

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018