Virágzó kert - Pompás virágtenger

2011.08.03.

A kerti hortenzia számos gyönyörű színben pompázhat: kék, piros, fehér, vagy akár rózsaszín is ékítheti kertünket.A több száz apró virágocska alkotta hatalmas virágfejei akár a 20 cm-es átmérőt is elérhetik. Magassága 1-1,5 méter, savanyú, kissé kötött talajt igényel. Júniustól októberig virágzik, napos, félárnyékos helyet kedvel, de kertünk árnyékosabb részén is megél.
Edénybe ültetve ez az igazán látványos virág remek dísze lehet teraszunknak, erkélyünknek egyaránt.

Fotó: Sieberz Kft.hortenzia, kert, virág

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A Thyra Hilden és Pio Diaz által tervezett „Forms in Nature” fantázianévre keresztelt lámpa nemcsak fényt ad használójának

Aludjunk keleti módra!

A szivárvány színei ihlették ezt a remek kis kollekciót.

Alison Fagan-Bird új, exluzív textilkollekciója és a kollekció részét képező lakberendezési tárgyai magukért beszélnek. A természet ihlette sorozat friss hangvételű, problémamentes világot hoz be a falak közé. Az angol textiltervező-lakberendező nőt az „Once in a Timelife”...

A nyílászárók készülhetnek fából, műanyagból és – bár magánépítkezéseknél ez nem gyakori – alumíniumból. Minden típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, választásunkban a ház hangulata és nem utolsósorban pénztárcánk dönt.

1162 Budapest, Budapesti út 176.

Vállalom konyhabútorok, beépített szekrények, egyéb bútorok egyedi méretre történő elkészítését az egyszerűtől a luxuskivitelig. Egyedi kerti garnitúrák, fakerítések, térelválasztók, teraszfedések, pergolák, szerszámtároló faházak tervezése és gyártása ugyancsak egyedi igények alapján. Javítási, felújítási munkák, korrekt munkavégzés, díjtalan felmérés.

1116 Budapest, Fehérvári út 120.

Ha az Ön álma egy olyan medence, aminek a partján üldögélhet egy álmos vasárnap délután, vagy egy olyan, ami mindig hangos a játszó gyermekek zsivajától, vagy ami a barátoknak tartott kerti mulatság központja, mi megvalósítjuk álmait. Szolgáltatásaink: medenceépítés, felújítás, műszaki tanácsadás, gépészet, gépészeti egységek javítása, vegyszerek, medence-karbantartás.

1037 Budapest, Jablonka út 6.

Vizes, salétromos falak szigetelése fémlemez besajtolással, garanciával. Díjtalan árajánlat.

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

1142 Budapest, Tatai u. 7.

Burkolat, szaniter, csaptelep, kád, természetes kő, ülőbútor.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017