Vannak fürdőszobák

2014.11.12.

Vannak fürdőszobák, ahonnan legszívesebben ki sem jönnénk, annyira otthonosak és kellemes komfortérzetet biztosítanak, a megszokott fürdőszobákra nemigen hasonlítanak. Egészen különleges kívánságokra, álmokra és egyediségre épülnek.A 60-as évek fürdőszobája embermagasságig hárszöld, halvány rózsaszín vagy világoskék csempékben pompázott, fölötte fehér vakolattal. A 70-es években (amikor, megteremtve a központi fűtés adta luxust, felszerelték a gázbojlert) a csempe – förtelmes színekben és groteszk mintával – egyenesen meghatározó tényezővé vált. A 80-as évek közepe a „klasszikus” fehér csempe korszaka, a mennyezetig felrakva. A 90-es években a mediterrán országok hangulata után vágyakoztunk, ahol virágzik a citrom, a csempék ezzel párhuzamosan a szürke carrarai márványt imitálták.Manapság a hagyományos kerámiacsempe mellett egyre trendibbek az olyan kiváló minőségű felületek, mint például a fa, a gránit és az üveg. Az alumínium vagy nemesacél perforált lemezek szintén beleillenek a fürdőszobák szép új világába. Hogy mennyire tökéletesen, azt a fotók ékesen bizonyítják. Az ötlet tulajdonképpen kézenfekvő: a perforált lemez időjárás okozta többévnyi viszontagságot úgy áll ki, akárha új lenne. Akkor pedig miért ne válhatna be egy fürdőszobában?!


Fotók: MevacoTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Manapság már az sem megoldhatatlan, ha valaki a kanapéjáról egyből a medencébe szeretne gurulni.

Az első, ami ebben a nappaliban feltűnik, hogy mindenben tökéletesen eltalálták az egyensúlyt. Nem billen semerre a mérleg nyelve, színek és formák egyaránt stabilan, merészen állnak. A fehér falak, a világos kőburkolat és a fehérre festett gerendázat...

Christopher Duffy legújabb tervezése ez az igazán játékos, ugyanakkor felettébb kényelmesen használható asztal.

Ez a remek, felfújható kerti bútor a régi gumimatracok új nemzedéke.

Durva természetesség és áttetsző finomság ötvözete. Röviden ez jellemzi ezt a széket.

2040 Budaörs, Keleti u. 7.

Vízkezelő berendezés gyártása, forgalmazása, szervizelése. Háztartási, ipari, egyedi igény kielégítése.

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

1185 Budapest, Bártfa u. 50.

Hörmann garázskapu, kertkapunyitó, Hörmann tűzgátló ajtó, acél beltéri ajtó, ipari kapu, sorompó, motorok.

1132 Budapest, Csanádi u. 24/b.

Épülettervezés családi háztól a hotelig, a megbízó elképzelése szerinti stílusban, alkalmazkodva az egyedi elvárásokhoz.

0000 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Enteriőrtervezés, belsőépítészet, lakberendezés: irodák, otthonok, közösségi terek.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018