Utolsó frissítés dátuma: 2010.04.20.

Cégadatok

Trióda Zrt.

1192 Budapest, Úllői u. 206.

Telefon: 1/296-0700

Biztonságtechnikai termékek teljes választéka, értékesítés, telepítés, távfelügyelet.

Cégünkről

Biztonságtechnikai termékek teljes választéka, értékesítés, telepítés, távfelügyelet.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Biztonságtechnika

Betörésvédelem

Távfelügyelet

Riasztórendszer

Felmérés, tervezés, telepítés

Tartozék, kiegészítő

Javítás, karbantartás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.04.20.

Lakásunk legszebb és legfontosabb fényei a természetes fények. Vitathatatlan, hogy az ablakokon beáramló napsütésnél nem lehet ragyogóbb világítási módot kitalálni. De mivel ezzel nem saját magunk gazdálkodunk, mesterséges fényforrások hadára van szükségünk ahhoz, hogy fényben gazdag életet élhessünk.

Sárga vakolat, fehér stukkók, rozetták, kovácsoltvas. A nemrégiben épült házon minden egy klasszikus villa benyomását kelti. Ahogy az a villákhoz illik, úgy ezt a házat is minden részletében megtervezett kert veszi körül. A klasszikus kialakítású épület színei...

Az újító szellemiségű felsőkategóriás trendi bútorok kreatív tervezői szellemiségről, magasan iskolázott gyártói szaktudásról tanúskodnak. Az elegáns vonalak, higgadt és egyszerű formák mellett a gyönyörű részletekkel büszkélkedő kiegészítők jellemzik a JP Biobject Mesmin kollekcióit.

A fehér falú és padlójú étkezőben az erős kontraszthatású sötét étkezőbútor játssza a főszerepet. A székek vízszintes vonalakkal tagolt háttámlái és a függőlámpa az asztal kör formáját hangsúlyozzák.

Jason Taylor, az egyesült királyságbeli kortárs bútor- és lámpatervező művész eredeti ötletekkel, humorral és sajátos stílussal komponálja meg munkáit. Legújabb kollekciója, a „Grippy” kefesorozatának betetőzéseként is definiálható.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018