Tőzegbeton tó

2015.04.24.

A kisméretű kerti tavak építésének egyik alternatívája a tőzegbeton tavak kialakítása, melyek alapja, egy műanyag medence határozza meg a leendő tó méretét és formáját. E műanyag medencét vonják be tőzegbetonnal, hogy természetbe simulóbb legyen.A tőzegbeton abban különbözik a hagyományos betontól, hogy a homok egy részét tőzeggel helyettesítik, amitől sokkal természetesebb, rusztikusabb lesz a felület megjelenése. A tőzegbetont kézzel simítják a műanyag felületre, így az bármilyen formát tökéletesen követni tud. A rusztikus tőzegbeton felülettel ellátott tó jobban illeszkedik a kertbe, mint egy hagyományos műanyag medence, mely sosem tudja letagadni mesterséges voltát.
Az ily módon kialakított medence lehet süllyesztett, földből kiemelt, dézsakerthez hasonló alkotás is, de akár patakmedreket, csobogókat is építhetünk. Fontos, hogy ezekből az általában kisméretű tavakból télen a vizet ki kell üríteni!Forrás: Aesculus Kertészeti VállakozásTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Málta nem csodás flórájáról híres, hiszen az itt általános, szinte mindenhol látható köves talajon viszonylag kevés növényfaj él meg.

Színek, anyagok és formák izgalmas keveréke jellemzi ezt a csodás lakást, a Picot Residence-t. A legszebb egyértelműen a kilátás, de azért bent is bőven akad néznivaló.

Az elismert, nagy hírnévnek örvendő „Sedes Regia” designstúdió egyedi stílusú, magas minőségű kárpitosbútorait vendéglők, klubok, hotelek, üzletek, magánotthonok és irodák számára készíti. Kollekcióik megtervezésében együttműködnek külföldi tervezőkkel is.

Egy mutatós virágtartó, mely egyaránt használható a kertben és a lakásban.

Ez az egyértelműen a luxusbútorok kategóriájába tartozó sorozat izgalmas keveréke az új és a klasszikus designnak. A fekete-arany színkombináció remekül hangsúlyozza a lenyűgöző részletrajzokat, a fantáziadús mintákat.

1139 Budapest, Rozsnyai u. 11.

Professzionális és otthoni szoláriumok közvetlenül a gyártótól. Kérje ingyenes katalógusunkat!

1117 Budapest, Budafoki út 97.

A Geberit Kft minőségi szaniter szereléstechnikai termékek nagykereskedőkön keresztül történő forgalmazásával, műszaki tanácsadással és oktatásal foglalkozik. Minőségi szaniter, tökéletesség nyújtotta biztonság, gazdaságosság, hosszú élettartam - ekek jellemzik a Geberit márkát.

1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.

Tisztelt Látogatónk! Hadd hívjuk fel figyelmét az általunk üzemeltetett www.extragarancia.hu weboldalra, amely honlapon megtalálja legfrissebb híreinket, az aktuális kommunikációs tevékenységeinkkel kapcsolatos információkat és kulturális programajánlókat is olvashat. Üdvözli az Indesit Company Magyarország Kft. Csapata!

2045 Törökbálint, FSD Park 2.

INTERNORM – A jövőm ablaka

8000 Székesfehérvár, Szárcsa utca 13.

Teraszbeépítések és télikertek terén piacvezető építőipari cég. Deceuninck és Hoco nyílászárók.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017