Tőzegbeton tó

2015.04.24.

A kisméretű kerti tavak építésének egyik alternatívája a tőzegbeton tavak kialakítása, melyek alapja, egy műanyag medence határozza meg a leendő tó méretét és formáját. E műanyag medencét vonják be tőzegbetonnal, hogy természetbe simulóbb legyen.A tőzegbeton abban különbözik a hagyományos betontól, hogy a homok egy részét tőzeggel helyettesítik, amitől sokkal természetesebb, rusztikusabb lesz a felület megjelenése. A tőzegbetont kézzel simítják a műanyag felületre, így az bármilyen formát tökéletesen követni tud. A rusztikus tőzegbeton felülettel ellátott tó jobban illeszkedik a kertbe, mint egy hagyományos műanyag medence, mely sosem tudja letagadni mesterséges voltát.
Az ily módon kialakított medence lehet süllyesztett, földből kiemelt, dézsakerthez hasonló alkotás is, de akár patakmedreket, csobogókat is építhetünk. Fontos, hogy ezekből az általában kisméretű tavakból télen a vizet ki kell üríteni!Forrás: Aesculus Kertészeti VállakozásTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A hálószoba a nyugalom és a béke szigete. Hogyan érhetjük ezt el?

Magyarországon a legelterjedtebb falazóelem vitathatatlanul a tégla. A kultúránkba erősen beágyazódott az „én házam az én váram” szemléletnek a mai napig ez felel meg a legjobban. A tégla az ember egyik legrégibb kísérője, majdnem olyan hosszú múltra tekint vissza, mint maga az emberiség.

Örök igazság, hogy a tükrökkel növelhetjük a teret, de természetesen nemcsak erre jók.

A terasz és a kert ideális esetben a kikapcsolódás és a feltöltődés helye.

Még a normál testalkatú embereknek is számtalan problémát és kényelmetlenséges okoznak a hagyományos, 90x90 cm-es zuhanyfülkék. Állandóan beleütközik a könyökünk az oldallapokba, különösen hajmosás közben, nem beszélve...

9700 Szombathely, Apáczai Csere János sétány 14.

Az Alpok magasfényű akril ajtólap, egy tökéletes tükörfényes felület, bármely RAL színben! A minimál design nélkülözhetetlen eleme.

1074 Budapest, Dohány u. 39.

Csaphornyos és intarziás parketták, csaphornyos parketták, svédpadló, thermó parketták.

2040 Budaörs, Sport utca 2.

MAPEI Kft - csemperagasztó, fugaanyagok, fugázók, építőipari ragasztók, ragasztóanyagok, beton és habarcsadalékszerek, termékek hideg-, melegburkolatokhoz: szigetelőanyagok, aljzatelőkészítés termékei, betontechnológiai termékek, betonjavítás, adalékszer, festék, hangszigetelés, hőszigetelés.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. - Budagyöngye bevásárlóközpont

Várjuk szeretettel boltjainkban és az interneten webáruházunkban.

2000 Szentendre, Barackos köz 4.

A Modernito Design Stúdió lakásfelújítások belsőépítészeti megfogalmazását, kialakítását, berendezését és kivitelezését végzi 15 éve.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017