Utolsó frissítés dátuma: 2010.04.27.

Cégadatok

Szinkép Design &. Galéria Kft.

6000 Kecskemét, Irinyi u. 17.

Telefon: 76/410-939, 76/410-779

Fax: 76/410-939

Magyarország legnagyobb poszter webáruháza. 15 000 poszter, 3000 vászonkép, régi városfotók, plakátok, képkeretek, óriásposzterek, térképek, fotók.

Cégünkről

Magyarország legnagyobb poszter webáruháza. 15 000 poszter, 3000 vászonkép, régi városfotók, plakátok, képkeretek, óriásposzterek, térképek, fotók.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.04.27.

A tizenhat éves rózsavölgyi családi ház nehezen talált új gazdára, mert az egyébként kiváló fekvésű, építészetileg korrekt lakóház jellegtelen stílusa eltántorította a pénzükért extrákat remélő vevőket. Sokan ugyanis nem tudják elképzelni egy ügyetlenül, avagy számukra idegen stílusban berendezett lakás valódi arcát, nem ismerik fel a benne rejlő lehetőségeket.

A tökéletes dolgozószoba az a hely, ahol megtaláljuk a nyugodt légkört, ahol zavartalanul végezhetjük munkánkat. Ahonnan kizárhatjuk a külvilág zaját, a stresszel teli rohanást. Az a helyiség, melyet kizárólag saját magunk használunk, melynek berendezése tükrözi...

A kert megálmodója és kivitelezője, Koós András bonsaimester több mint húsz éve csinosítgatja, alakítgatja birodalmát, mely mára egy látványos és bizony nem mindennapi kertté nőtte ki magát. Persze, a „nőtte” kifejezés talán nem passzol tökéletesen ide...

A Párizs északi részén található lakás tulajdonosai úgy vélik, hogy minden remekül mutat fehérben. Ezért a lakásuk is szinte teljesen fehér.

Természetesen nem mindegy, hogy min száradnak a ruhák. Aki nem ezt vallja, annak nem jelent majd sokat Alberto, ám aki teregetni is divatosan szeretne, annak végre felcsillanhat a szeme.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2016