Utolsó frissítés dátuma: 2011.04.27.

Cégadatok

Szanaka Kft.

2112 Veresegyház, Szadai út 11.

Telefon: 06 20 / 220 3101

Családi házak tervezése és kulcsrakész kivitelezése Pest megyében

Cégünkről

Cégünk 1997 óta tartó minőségpolitikájának és hosszú távú céljainak fő záloga a szakemberek kiválasztása, folyamatos képzése és megbecsülése.
Mert csak így tartható fenn az építőipar 3 legfontosabb ismérve:
- magas színvonalú minőség
- határidők betartása
- ügyfeleink bizalma (így vélekednek rólunk)

A kezdeti lakásfelújításokat napjainkra széles körű szolgáltatásokkal kiegészült építőipari tevékenység váltotta fel. Saját telephellyel, munkagépekkel, tervezőirodával és megbízható szakembergárdával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Fontosnak tartjuk, hogy nemcsak az ügyfelek, de a társ -és partnerszervezetek felé is aktív a kommunikációnk. Ennek egyik legfőbb záloga, folyamatosan fejlesztett informatikai hátterünk, melynek keretei között létrehoztuk hetente frissülő fotógalériánkat, ahol minden építtetőnk nyomon követheti épülő házát weboldalunkon keresztül. Mindezen fejlesztések folyamatossága az ami garantálja, hogy a változó jogszabályi szigorításokkal és műszaki újításokkal lépést tudunk tartani.

A minőséget nemcsak cégünk műszaki vezetői, hanem a beszállító partnerek szigorú licensz szerződései is garantálják ügyfeleink részére.

Termékek, szolgáltatások

Családi házak és társasházak generálkivitelezése
Tervezés, engedélyezés
Belsőépítészet, lakberendezés
Kertépítés, tóépítés, kemenceépítés
Medenceépítés
Gépi földmunka, bontás
Hitelügyintézés

Kategóriák

• Úszómedence

Fóliázott medence

Lőttbeton medence

Masszázsmedence

Medencefedés

Medencetakarás

Műanyag medence

Tartozék, kiegészítő

Vasbeton medence

• Belsőépítészeti tervezés

Tervezés, tanácsadás

Kivitelezés

• Építészeti tervezés

Tervezés, tanácsadás

• Építőipari kivitelezés

Kivitelezés, tanácsadás

Felújítás, bővítés, átalakítás

• Kertépítés

Tervezés, tanácsadás

Kivitelezés

Kerti tó

Fürdőtó

Zöldtető

Füvesítés, gyepszőnyeg

Kerti út, burkolat

Kerti világítás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.04.27.

A „Channels” angol tervezőiroda az egyik legrégebbi szobatípust, a könyvtárszobát igyekszik divatba hozni legújabb fejlesztésű HUME bútorcsaládjával. A híres filozófus-könyvtárosról elnevezett kollekció alapja a függőleges és vízszintes...

E budai hegyoldalban található ház kertje olyan, mintha maga az őstermészet kúszott volna be a környező erdőkből. A főszereplők a – látszólag – korlátok nélkül burjánzó növények, melyek között itt is, ott is meghitt pihenőhelyekre bukkanhatunk.

A mai hatalmas terekkel rendelkező helyiségekben bizony nehéz a dolgunk a fali dekorációk kiválasztásakor. Mert mit is tehetünk?

Egyre hűvösebb a levegő, ilyenkor szekrényeinkben a lenge nyári ruhákat a meleg holmik váltják fel. Miért ne öltöztethetnénk a bútorainkat is téli ruhába?

A falak már belépéskor közvetlenül befolyásolják érzékeinket. A díszítésükben, színezésükben rejlő lehetőségek úgyszólván határtalanok. Ne hagyjuk veszendőbe menni, éljünk ezekkel a lehetőségekkel! Mondhatnánk, hogy a falak pusztán háttérül szolgálnak a bútorokhoz, dekorációkhoz; no de nem pont a megfelelő háttér határozza meg legjobban a hangulatokat és érzéseket?

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018