Skandináv design

2011.05.20.

A letisztult skandináv lakberendezés mintapéldája ez a nappali.


A letisztult skandináv lakberendezés mintapéldája ez a nappali.


A helyiség alapját a fehér falak, a meleg árnyalatú tömörfa padlóburkolat és a függöny nélküli, osztott táblás nyílászárók adják. Ehhez egy egyszerű vonalvezetésű, világosszürke ülőgarnitúrát választottak, mely alatt remekül mutat az ugyancsak szürke, hosszúszőrű szőnyeg.


A letisztult skandináv lakberendezés mintapéldája ez a nappali.


Az étkezőasztal, a pad, illetve a kanapé előtt és mellett álló asztalkák ugyanabból a bútorcsaládból kerültek ki: az angol Anothercountry cég termékei, melyek természetességük, kiváló minőségű alapanyaguk és ősi formaviláguk miatt remekül illenek a letisztult térbe. Dekorációként csupán egy hatalmas méretű festmény került a falra, mely mégsem uralja a teret.

Fotó: anothercountry.comdesign, skandináv, lakberendezés, nappali, étkezőasztal, ülőgarnitúra

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A 80-as években meglehetősen sok lakásban találkozhattunk óriásposzterekkel. Nem lehettünk elég óvatosak, hiszen sosem tudhattuk, hogy egy nappaliba lépve nem találjuk-e magunkat egy erdőben, netán egy óceánparton.

A fémlemez trendi és izgalmas faldekoráció.

A főzőlapok alapvetően két kategóriába sorolhatók: a gáz- illetve az elektromos üzeműbe. A gázüzemű főzőlapok előnye a gyorsaság és a pontos szabályozhatóság. A választék bőséges, általában több különböző méretű gázégővel, szebbnél szebb formatervezésben, akár kerámia alaplappal is kaphatók.

Elefántokkal, tigrisekkel és vízilovakkal népesíthetjük be a gyerekszobát Siptár Enikő egyedi tervezésű és gyártású textíliái segítségével, varázslatos mesevilágot teremtve csemetéink köré.

Mi lehetne ideálisabb dekoráció egy babaszobában, mint a klasszikus, jól bevált és elnyűhetetlen Teddy maci? Ő minden időben sztár volt, és mindig az is marad, hála a szülőknek. Akik talán nem is gyermekeik, hanem inkább saját maguk örömére népesítik be vele a gyerekszobát…

3600 Heves, Egri út 18.

A HEVESTHERM csoport értékrendjének középpontjában a természetközpontúság és a termékeit használó emberek tisztelete áll.

9436 Fertőszéplak, Gyártelep

Műemlék- és hagyományos téglák gyártása. Padló- és falburkoló téglák, alakos téglák/párkány, ék.

1135 Budapest, Mohács u. 8/a.

Modern, fiatalos formavilágú kovácsoltvas/fém bútorok, lámpák, ágyak, korlátok, kerítések, kapuk.

1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

A FISKARS a márka megjelölésén túl egyben a minőség és újítás kifejezője is.

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, akril fürdőkádak, öntött műmárvány mosdók, fürdőszobai csaptelepek, fürdőszobabútorok, fürdőszobai elektronika

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018