Utolsó frissítés dátuma: 2011.05.19.

Cégadatok

Saarpor Hungária Kft.

1239 Budapest, Ócsai út 1-3.

Telefon: 1/287-0242, 1/287-0029

Fax: 1/287-0242

Cégünk a beltéri és kültéri dekoráció, beltéri szigetelőanyagok, parkettaalátétek, burkolólapok, ragasztóik széles választékát kínálja.

Cégünkről

A hazai építészetben sokak által már ismert és egyre inkább kedvelt polisztirolból és poliuretánból készült DECOSA mennyezetburkoló lapok, díszlécek és rozetták, az energiatakarékosságra épülő, szigetelésére szolgáló CLIMAPOR szigetelőtapéták, parkettaalátétek és reflektáló fóliák, valamint a csomagolást megkönnyítő SECUPOR termékek forgalmazásával foglalkozunk.

Termékek, szolgáltatások

- DECOSA - Dekorációs termékek, mennyezetburkolók, díszlécek és rozetták klasszikus, modern és tradicionális változatban.
- CLIMAPOR - Szigetelőtermékek, mint pl.: kül- és beltéri hideg/ meleg-szigeteléshez, fűtés/ vízvezeték-szigeteléshez, parketta/laminált lapokhoz, Drainage-lapokhoz.
- SECUPOR - Csomagolóanyagok, pl.: fehér termékekhez, háztartási gépekhez, tükrökhöz, üvegtermékekhez, speciális felhasználáshoz.

Kategóriák

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

• Fűtéstechnika

Padlófűtés

• Hőszigetelés

Hőszigetelő anyagok

Kivitelezés

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, tanácsadás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.05.19.

A mediterrán hangulatvilágot idéző házak egyre divatosabbá válnak nálunk, így hát egyre nagyobb az igény a kertek hasonló stílusú kialakítására is.

A hálószoba a visszavonulás, pihenés helyszíne. Központjában a kényelmes franciaágy. A két oldalon elhelyezett éjjeliszekrény elmaradhatatlan praktikus kisbútor, melyen mindig kezünk ügyében lehetnek a használati tárgyaink.

A Brühl & co ülőgarnitúráival valóra válnak mindazok vágyai, akik egyéni, személyre szabott enteriőrökben, barátságos otthonokban szeretnének élni, élvezve a mindennapok luxusát. Bútoraik és kiegészítőik felvonultatják a német és olasz design színe-javát...

A régi tárgyakat lehet, hogy nem használjuk, de azért nem haszontalanok.

A kürtős páraelszívók fajtáinak ma már se szeri, se száma. Hihetetlen kínálatot találunk mind színben, mind formában és méretben, csak győzzünk választani. Ha viszont valamilyen egyedi, a kereskedelemben nem kapható megoldásra vágyunk, akkor nosza, tervezzük meg magunknak saját kürtőnket!

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018