Utolsó frissítés dátuma: 2011.05.19.

Cégadatok

Saarpor Hungária Kft.

1239 Budapest, Ócsai út 1-3.

Telefon: 1/287-0242, 1/287-0029

Fax: 1/287-0242

Cégünk a beltéri és kültéri dekoráció, beltéri szigetelőanyagok, parkettaalátétek, burkolólapok, ragasztóik széles választékát kínálja.

Cégünkről

A hazai építészetben sokak által már ismert és egyre inkább kedvelt polisztirolból és poliuretánból készült DECOSA mennyezetburkoló lapok, díszlécek és rozetták, az energiatakarékosságra épülő, szigetelésére szolgáló CLIMAPOR szigetelőtapéták, parkettaalátétek és reflektáló fóliák, valamint a csomagolást megkönnyítő SECUPOR termékek forgalmazásával foglalkozunk.

Termékek, szolgáltatások

- DECOSA - Dekorációs termékek, mennyezetburkolók, díszlécek és rozetták klasszikus, modern és tradicionális változatban.
- CLIMAPOR - Szigetelőtermékek, mint pl.: kül- és beltéri hideg/ meleg-szigeteléshez, fűtés/ vízvezeték-szigeteléshez, parketta/laminált lapokhoz, Drainage-lapokhoz.
- SECUPOR - Csomagolóanyagok, pl.: fehér termékekhez, háztartási gépekhez, tükrökhöz, üvegtermékekhez, speciális felhasználáshoz.

Kategóriák

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

• Fűtéstechnika

Padlófűtés

• Hőszigetelés

Hőszigetelő anyagok

Kivitelezés

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, tanácsadás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.05.19.

A minimál mindenhol megállja a helyét, de vitathatatlan, hogy a számára kontrasztos hátteret biztosító régi belvárosi bérházakban a leghatásosabb. Ez a másfél szobás leánylakás gyönyörű példája az ellentétekre épülő harmóniának.

Az évek múltával állandóan változunk, fejlődünk. Ezzel párhuzamosan természetes igényünkké válik, hogy a szűkebb környezetünket, otthonunkat is átformáljuk, mintegy a belső, lelki és gondolkodásmódbeli változásunkat külső, tárgyi formában megjelenítsük.

A Maia-kollekció már a nyarat idézi: a kikelet ihlette vibráló növényi motívumokkal, nyomott textilekkel, lágy hímzett selymekkel és kifinomult szövetekkel kápráztat el. A retro design forgó fotelek huzatának mintája a színpompás, illatozó nyári kert „lenyomata”.

A legtöbb család számára a konyha az egyik legfontosabb helyiség, nemcsak a főzés, de az együttlétek színtere.

Bármily furcsán hangzik is, a fehér, avagy a natúr uralta házunkat könnyedén a lágyabb, netán erőteljesebb színek által felvidított színpompás otthonná varázsolhatjuk. Sőt akár havonta új arculatot szabhatunk életterünknek mindenfajta átalakítás és jelentősebb költségek nélkül.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018