Utolsó frissítés dátuma: 2011.06.10.

Cégadatok

Rönkfajátszótér

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 14.

Telefon: 06-30-919-5741, 06-20-218-38-28

Magánkerti játékok, közterületi játszóterek, kerti bútorok, virágládák, kiegészítők.

Cégünkről

"Álmodj hintát, homokozót..."

2003 óta foglalkozunk játszóterek és utcabútorok készítésével. Ez idő alatt komoly tapasztalatra tettünk szert, hogyan lehet a legjobb minőségű akác rönkfából tetszetős, időtálló, és a gyermekeknek kedves játszótereket építeni. Kínálatunkban a legkedveltebb mászóvár-, homokozó- és hintatípusokon kívül a legkülönfélébb virágládák, hintaágyak és kerti bútorok is megtalálhatók.
Az építés és tervezés mellett játszóterek karbantartását, javítását is vállaljuk, legyen szó magánkerti játékokról, vagy a közterületi játszóterek éves kötelező vizsgálatáról.
Ha mégsem találná a kívánságának megfelelő játszóeszközt, vagy bútorfajtát, tervezzük meg együtt!

Termékek, szolgáltatások

Magánkerti játékok
Minden gyerek álma egy saját játszótér. Magánkerti játékaink csemetéi örömének forrásán kívül kertje díszei is lehetnek. Létrás vár homokozóval? Hinta mászófallal? Kuckós házikó toronnyal? Nálunk bármelyiket megtalálhatja, természetesen mindet a legjobb minőségű akác rönkfából.

Közterületi játszóterek
Az utcán sétálva már messziről hallani, ha egy játszótérhez közeledünk. Az önfeledt játék mellett azonban elengedhetetlen, hogy közterületeink játszóterei biztonságosak, és a lehető legjobb minőségűek legyenek. A jó játékszer ezek kívül izgalmas, szórakoztat, és fejleszt is. Játszótereink az összes vonatkozó előírásnak és szabványnak megfelelnek.

Kerti bútorok
Akác rönkfából készült rusztikus kerti bútoraink határozott formáival öltöztetik a kertet. Legyen szó hangulatos pavilonról, kényelmes hintaágyról, vagy akár fedett sörpadról, kerti bútoraink minden igényt kielégítenek: komfortosak, mutatósak, és az időjárás viszontagságainak is ellenállnak. A bútorokat egyedi igények alapján is, bármilyen méretben elkészítjük!

Virágládák
Egy jó virágláda növény nélkül is alkalmas arra, hogy kertünk dísze legyen. Rakhatjuk a teraszra, a járda mellé, vagy akár a gyepre, virágládáink évekig tartósak maradnak. A legjobb minőségű akác rönkfának köszönhetően ellenállnak a nedvességnek és a különböző káros kültéri hatásoknak.

Kiegészítők
Hinták, gyűrűk, csúszdák, kötéllétrák - különféle kiegészítőket kínálunk a játszóterek színesítésére. Ezekkel a változatos játékszerekkel a gyerekek még jobban élvezik a játékot, miközben fejlődnek, erősödnek, és ügyesednek is.

Kategóriák

• Kerti bútor

Fa kerti bútor

Kerti gyerekbútor

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.06.10.

A tetőszékek alapanyaga hagyományosan a fa. A tökéletes ácsszerkezethez mindig az előírt keresztmetszetű anyagokat kell használni, ugyanis ha nem megfelelő az alátámasztás, a tető a cserép súlya alatt meghajolhat. Ma már lehetőség van arra, hogy a tetőszerkezet elemeit méretre előre gyártva rendeljük meg, könnyítve és gyorsítva ezzel az összeszerelést.

Nemrégiben láttam egy filmben, hogy a régi angol fogadóba betérő amerikai vendég a fürdőszobába lépve felsikoltott.

A Velencei-tótól nem messze, egy sűrű bokrokkal körülvett területen lévő „édenkert” már belépéskor elbűvöli az embert, hiszen a kaputól a ház bejáratáig vezető homokkő út két oldalán dúsan virágzó rózsabokrok kísérik a látogatót.

A klasszikus elegancia kedvelőinek biztosan tetszeni fog ez az épület, melynek építésénél és tervezésénél az időtálló formákat és anyagokat részesítették előnyben.

Már az aztékok is kedvelték ezeket az elragadó virágokat, melyek különleges formájukkal és színeikkel bármely kertnek ékszerei lehetnek. Napos, meleg helyet igényelnek, a tápanyagdús talajt és a rendszeres vízellátást meghálálják.

Képtár

Csúszda állványos hintával

Két állású hinta, hosszú rúddal, kötéllétrával, csúszdával

130.000 Ft

Nagy játszótér

Széles toronnyal, homokozóval, létrával, két hintával, csúszda nélkül

137.000 Ft

Különépített játszótér

Két állású hinta, külön toronnyal, alul homokozóval, csúszda nélkül

149.000 Ft

Mászófalas játszótér

Alap játszótér, beépített homokozóval, mászófallal, csúszda nélkül

149.000 Ft

Bástya csúszdával

1 méter alatti esésmagasságú játék, ütéscsillapító burkolatként a gyep is megfelelő (TÜV szerint). A Bástya csúszdával k

240.000 Ft

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018