Utolsó frissítés dátuma: 2011.06.10.

Cégadatok

Rönkfajátszótér

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 14.

Telefon: 06-30-919-5741, 06-20-218-38-28

Magánkerti játékok, közterületi játszóterek, kerti bútorok, virágládák, kiegészítők.

Cégünkről

"Álmodj hintát, homokozót..."

2003 óta foglalkozunk játszóterek és utcabútorok készítésével. Ez idő alatt komoly tapasztalatra tettünk szert, hogyan lehet a legjobb minőségű akác rönkfából tetszetős, időtálló, és a gyermekeknek kedves játszótereket építeni. Kínálatunkban a legkedveltebb mászóvár-, homokozó- és hintatípusokon kívül a legkülönfélébb virágládák, hintaágyak és kerti bútorok is megtalálhatók.
Az építés és tervezés mellett játszóterek karbantartását, javítását is vállaljuk, legyen szó magánkerti játékokról, vagy a közterületi játszóterek éves kötelező vizsgálatáról.
Ha mégsem találná a kívánságának megfelelő játszóeszközt, vagy bútorfajtát, tervezzük meg együtt!

Termékek, szolgáltatások

Magánkerti játékok
Minden gyerek álma egy saját játszótér. Magánkerti játékaink csemetéi örömének forrásán kívül kertje díszei is lehetnek. Létrás vár homokozóval? Hinta mászófallal? Kuckós házikó toronnyal? Nálunk bármelyiket megtalálhatja, természetesen mindet a legjobb minőségű akác rönkfából.

Közterületi játszóterek
Az utcán sétálva már messziről hallani, ha egy játszótérhez közeledünk. Az önfeledt játék mellett azonban elengedhetetlen, hogy közterületeink játszóterei biztonságosak, és a lehető legjobb minőségűek legyenek. A jó játékszer ezek kívül izgalmas, szórakoztat, és fejleszt is. Játszótereink az összes vonatkozó előírásnak és szabványnak megfelelnek.

Kerti bútorok
Akác rönkfából készült rusztikus kerti bútoraink határozott formáival öltöztetik a kertet. Legyen szó hangulatos pavilonról, kényelmes hintaágyról, vagy akár fedett sörpadról, kerti bútoraink minden igényt kielégítenek: komfortosak, mutatósak, és az időjárás viszontagságainak is ellenállnak. A bútorokat egyedi igények alapján is, bármilyen méretben elkészítjük!

Virágládák
Egy jó virágláda növény nélkül is alkalmas arra, hogy kertünk dísze legyen. Rakhatjuk a teraszra, a járda mellé, vagy akár a gyepre, virágládáink évekig tartósak maradnak. A legjobb minőségű akác rönkfának köszönhetően ellenállnak a nedvességnek és a különböző káros kültéri hatásoknak.

Kiegészítők
Hinták, gyűrűk, csúszdák, kötéllétrák - különféle kiegészítőket kínálunk a játszóterek színesítésére. Ezekkel a változatos játékszerekkel a gyerekek még jobban élvezik a játékot, miközben fejlődnek, erősödnek, és ügyesednek is.

Kategóriák

• Kerti bútor

Fa kerti bútor

Kerti gyerekbútor

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.06.10.

Ez a ház remek példa arra, hogy nagyvárosi környezetben is lehet természetközeli otthont kialakítani.

Ez a letisztult eleganciájú faház a Tahoe-tó partján található. Mind kívülről, mind belülről egyszerű vonalak és kifinomult anyaghasználat jellemzi, mely egyrészt a megrendelő kéréséből, másrészt a környék hangulatának tiszteletben tartásából ered.

Paul Johnson elegánsan minimalista bútorait a tiszta vonalú szelíd formák, precíz kidolgozású részletek jellemzik. Funkcionális tárgyai alaposan átgondolt, okos tervezésről tanúskodnak. A formák mellett különösen fontos szerepet játszik a színek és a textúrák kifinomult megválasztása.

Elefántokkal, tigrisekkel és vízilovakkal népesíthetjük be a gyerekszobát Siptár Enikő egyedi tervezésű és gyártású textíliái segítségével, varázslatos mesevilágot teremtve csemetéink köré.

Egy párizsi szállodában található ez a kis beszélgető-pódium, de bátran lemásolható.

Képtár

Csúszda állványos hintával

Két állású hinta, hosszú rúddal, kötéllétrával, csúszdával

130.000 Ft

Nagy játszótér

Széles toronnyal, homokozóval, létrával, két hintával, csúszda nélkül

137.000 Ft

Különépített játszótér

Két állású hinta, külön toronnyal, alul homokozóval, csúszda nélkül

149.000 Ft

Mászófalas játszótér

Alap játszótér, beépített homokozóval, mászófallal, csúszda nélkül

149.000 Ft

Bástya csúszdával

1 méter alatti esésmagasságú játék, ütéscsillapító burkolatként a gyep is megfelelő (TÜV szerint). A Bástya csúszdával k

240.000 Ft

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018