Randevú a medence partján

2014.04.09.

Legyen szó akár egy ebéd utáni ejtőzésről vagy egy nyáresti romantikus randevúról, a pazar látványú úszómedence és a partján felállított ágy a kényelem felsőfokát kínálja.A fedett terasz védett sarkába illeszkedő kerek ágy olyan extravagáns megoldás, mely átértékeli a kint és a bent fogalmát. Az intimitást csupán az álcahálószerű laza szövetű függöny adja. Az ágy sarokba simuló fejrésze praktikus lepakoló, betölti az éjjeliszekrény szerepét. A törtfehér bőrkárpitozás és a hófehér ágynemű a tiszta elegancia és a luxus megtestesítője.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Déli tengerpartokon tett utazásaik során szerzett kellemes tapasztalataikra emlékezve döntöttek úgy a nyaraló tulajdonosai, hogy a mediterrán épületek vendégmarasztaló térkapcsolatait és meleg színeit a saját házukban is megteremtik.

Az építkezés szó hallatán sokaknak a hideg futkos a hátán a rossz emlékektől, másoknak egy izgalmas kihívást, az álmok megvalósulását jelenti. De vajon mitől is vannak a negatív érzések? Mindenki hallott már rémtörténeteket építkezésekkel kapcsolatban, melyeknek sokszor van alapjuk.

Fotel természetesen minden nappaliban van. Nézzünk most meg néhány olyan darabot, amiktől néhányan talán ódzkodnak, de amilyet a szíve mélyén mindenki szeretne.

Nem ám a megszokott, hanem meglehetősen izgalmas módon.

Egy vendégséget, de akár a saját estéinket is remekül feldobhatjuk egy-két izgalmas kiegészítővel.

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Max Spa Center - A wellness áruháza

3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.

Több, mint 30 éve a PVC ablak- és ajtóprofilgyártás élvonalában! Új 7 kamrás profilrendszer. Egyedülálló ár/érték arány! Mielőtt döntene, látogassa meg honlapunkat, hogy tudja, mi különbözteti meg egyik műanyag ablakot a másiktól!

2112 Veresegyház, Szadai út 11.

Családi házak tervezése és kulcsrakész kivitelezése Pest megyében

1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center D/25

Házimozi, és egész házra kiterjedő (multiroom) audio/video rendszerek tervezése, kivitelezése.

2890 Tata, Kocsi utca 40.

Infrapanel, infrafűtés, infrasugárzó, energiamegtakarítás, villanyfűtés, fűtőpanel, hőpanel, infrasugárzó, lapsugárzó 10év garanciával a gyártótól!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018