Pihenőfotelek - az igazi relaxáció

2011.03.25.

Pihenőfotelek - az igazi relaxációEgy fárasztó nap után mindenki vágyik gyöngéd kényeztetésre. Ilyenkor elmegyünk egy masszőrhöz, egy wellnesscentrumba, vagy jobb híján otthon beülünk egy nagy kád forró vízbe. De ha száraz lábbal szeretnénk megúszni a relaxációt, legjobban tesszük, ha beszerzünk egyet az itt látható pihenőfotelok közül.


Amerikai filmekben már megcsodálhattuk ezeket a monstrumokat, de ha még nem próbáltuk ki, akkor itt az ideje! Süllyedjünk bele a pihe-puha párnákba, és finoman dőljünk hátra. Érezni fogjuk, hogy a háttámla óvatosan hátrahajlik, együtt mozog a testünkkel, amíg meg nem találjuk a legkényelmesebb pozíciót – és már kezdődhet is az alvás. Ha valaki túl lusta ahhoz, hogy saját izomerejével döntse meg a háttámlát, választhat távirányítóval ellátott modelleket is. Sőt! ha még mindig kevés a jóból, szerezzünk be olyan típust, mely beépített masszírozóval is felszerelt. Úgy fogjuk érezni magunkat a saját nappalinkban, a saját fotelünkben, mintha egy profi masszőr értő kezei közé kerültünk volna. A masszírozófejek tetszés szerint állíthatók, hol csak a nyakunkat dögönyözik, hol komótosan végigfutnak egész testünkön. Természetesen a masszírozás erőssége is állítható, és mivel mással, mint egy távirányítóval.


Pihenőfotelek - az igazi relaxáció


Aki nem masszíroztatni szeretne, az keresgéljen a forgó vagy hintázó változatok között. A hintáztató funkció főleg a kisgyermekes anyukáknak ideális a baba ringatásához, babusgatásához.
És persze pihenés közben ne felejtsük el olvasgatni kedvenc magazinunkat…


Pihenőfotelek - az igazi relaxáció


Pihenőfotelek - az igazi relaxáció


Pihenőfotelek - az igazi relaxáció


Fotó: NatuzziTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Manapság a csempe és burkolólapok zavarba ejtően bő választékával találja magát szembe a szaküzletekbe betérő érdeklődő. A legutolsó divatnak megfelelő, letisztult, egyszerű formákat felvonultató cégek termékei kifinomult – az érzelmekre, érzékekre erősen ható – színekkel csábítják el a közönséget.

A lakástextilek felöltöztetik otthonunkat, meghatározó hangulatot teremtenek. Kifejezik stílusunkat, ízlésünket, karakteresebbé varázsolják környezetünket. A választás azonban nem könnyű, hiszen végtelen szín- és mintaválasztékot találhatunk a szaküzletekben.

Amikor új konyhánk kialakításán gondolkozunk, számos variáció merül fel, amíg a végleges összeállítást meghatározzuk. A lehetőségeket most ebben a modern bútorozású, az étkezővel és az előtérrel egy légterű konyhában vesszük górcső alá.

Mindig fejtörést okoz, hogyan öltöztethetjük fel, varázsolhatjuk egyedivé a gyerekszobát. Az apróságok saját kis birodalmának egyik legfontosabb elemei a textilek, természetesen életkortól és nemtől függő mintákkal. Az anyag minősége és mintája függvényében készíthetünk falvédőt praktikus kis zsebekkel, baldachint, függönyt, ágytakarót vagy akár díszpárnákat.

Az építkezés szó hallatán sokaknak a hideg futkos a hátán a rossz emlékektől, másoknak egy izgalmas kihívást, az álmok megvalósulását jelenti. De vajon mitől is vannak a negatív érzések? Mindenki hallott már rémtörténeteket építkezésekkel kapcsolatban, melyeknek sokszor van alapjuk.

1015 Budapest, Hattyú utca 10/C.

Konyhabútor első kézből, tervezéssel, tanácsadással, 3D tervekkel, minimál stílisban is.

1037 Budapest, Bécsi út 232.

BEPA-CSEMPE-FÜRDŐSZOBA Üzleteinkben szeretettel várunk minden kedves építkezőt, felújítót hogy velünk valósíthassa meg fürdőszobáját, nappaliját, konyháját, kertjét, egyszóval otthonát, hogy olyanná válhasson melyet álmaiban elképzelt.

2096 Üröm, Fő utca 1.

60 éves cégünk a kőfaragás, a műemléki rekonstrukciók és a magasépítés területén is vezető a piacon.

1112 Budapest, Dobogó u. 4-6.

Növény, víz, szikladekoráció - Botanikart !

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Max Spa Center - A wellness áruháza

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018