Otthonok külföldről - Síház, luxuskivitelben

2014.02.21.

Közeledik a síszezon, egyre többen böngészgetik az utazási irodák kínálatát, keresik a tökéletes síházat. Mi találtunk egy ilyet. Bár nem valószínű, hogy olvasóink tömegesen rohannának foglalni, azért álmodozni lehet.
Ezt a házat a Montana állambeli Bozeman városkában található Reid Smith Architects tervezte. Az irodának számos munkája valósult meg a környező gyönyörű vidéken, mindig tiszteletben tartva az erdőt és a hegyeket, szem előtt tartva a természeti és az épített környezet összhangját.

Ez a modern vonalvezetésű épület is mind formavilágában, mind anyaghasználatával tökéletesen illeszkedik ide. Belső berendezése kényelmes, a sötét színpalettának köszönhetően meglehetősen elegáns, a rengeteg természetes fény miatt mégis barátságos. A kilátás pedig egyenesen káprázatos.

Forrás: reidsmitharchitects.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A fürdőszobák csempézett falait – főleg a kádak mögötti nagyméretű falfelületeket – sokan unalmasnak, sivárnak találják.

Mintha csak egy amerikai házkatalógus egyik mediterrán épülete elevenedett volna meg a budai hegyoldalon. És első benyomásaink nem járnak messze a valóságtól: a tulajdonosok az Egyesült Államokban tett nyaralásuk alkalmával beszerzett magazinban látták meg az épületet, amelybe beleszerettek, és amelyet megvalósítottak.

Tulajdonosai vendégházat alakítottak ki a garázs tetején álló, eredetileg műhelyként funkcionáló épületből.

Egy szép darab az ígéretes olasz építésztől, Alessandro Di Prisco-tól.

Bár nálunk a napsütéses órák száma meg sem közelíti a mediterránium mindig ragyogó, lágy melegségű világát, a délszaki kertek formáit, arányait és anyagait alkalmazva a tipikus déli növények nélkül is sikerülhet egy mediterrán hangulatú kert kialakítása.

9200 Mosonmagyaróvár, Kühne Ede tér 2.

Minőségi VOGEL&NOOT lapradiátorok, design- és fürdőszobai fűtőtestek gyártása, értékesítése.

1105 Budapest, Ihász utca 10.

Bútorminőségű külső és belső nyillászárók gyártása, típus és egyedi elképzelések alapján.

1103 Budapest, Gyömrői út 105.

Árnyékolók automatizálása: energiamegtakarítás motorok és vezérlők alkalmazásával - somfy.hu

3300 Eger, Nagyváradi út 18.

Csempék, burkolólapok, szaniterek, kádak, zuhanykabinok, csapok, bútorok, segédanyagok kis- és nagyker.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018