Otthonok külföldről - Síház, luxuskivitelben

2014.02.21.

Közeledik a síszezon, egyre többen böngészgetik az utazási irodák kínálatát, keresik a tökéletes síházat. Mi találtunk egy ilyet. Bár nem valószínű, hogy olvasóink tömegesen rohannának foglalni, azért álmodozni lehet.
Ezt a házat a Montana állambeli Bozeman városkában található Reid Smith Architects tervezte. Az irodának számos munkája valósult meg a környező gyönyörű vidéken, mindig tiszteletben tartva az erdőt és a hegyeket, szem előtt tartva a természeti és az épített környezet összhangját.

Ez a modern vonalvezetésű épület is mind formavilágában, mind anyaghasználatával tökéletesen illeszkedik ide. Belső berendezése kényelmes, a sötét színpalettának köszönhetően meglehetősen elegáns, a rengeteg természetes fény miatt mégis barátságos. A kilátás pedig egyenesen káprázatos.

Forrás: reidsmitharchitects.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A De La Espada bútorgyár 1993-ban jött létre Madrid külvárosában. Fejlődésük gyorsaságát, vevőkörűk bővülésének tempóját, bútoraik nemzetközi keresettségét mi sem mutatja jobban, mint hogy 1996-ban Londonban, 2001-ben New Yorkban, 2006-ban pedig Los Angelesben...

A manapság oly divatos letisztult formavilágú, minimalista mosdóformák mellett újra hódítanak a régi idők ihlette, eredetileg a hálószoba bútorzatához tartozó mosdószekrények. A különböző bútortörténeti korok modorában készült, igényes megmunkálású...

Kevesen választják a lakókocsis nyaralást, talán ezért, mert még nem látták ezt a modellt.

A kétszintes házat szerkezetkészen vásárolta meg az ifjú pár. Olyan otthont óhajtottak, amely a kor követelményeinek megfelelően divatos, híven tükrözi dinamikus életmódjukat, ugyanakkor kényelmes, bensőséges légkört sugároz.

Hogyan lehet egy avítt, de mégiscsak zöldövezeti szuterénből egy tuti kis legénylakást csinálni? Esetünkben a képlet egyszerű: nyugodt szívvel fel kell cserélni a helyiségek funkcióját.

8200 Veszprém, Almádi út 38.

Kreatív Fürdőtechnika - Aqualine

3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.

Több, mint 30 éve a PVC ablak- és ajtóprofilgyártás élvonalában! Új 7 kamrás profilrendszer. Egyedülálló ár/érték arány! Mielőtt döntene, látogassa meg honlapunkat, hogy tudja, mi különbözteti meg egyik műanyag ablakot a másiktól!

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 87.

Electrolux - Thinking of you

1107 Budapest, Száva u. 12.

2500 nm-es áruházak, egyedülálló raktárkészlet, több ezer féle burkolóanyag, szaniter, kád, csaptelep.

1047 Budapest, Gárdi J.u.41.

Régi ajtó új ruhában! Soha többé nem kell mázoltatnia. Bútorai, padlója színéhez hangolhatja ajtajainak bevonatát.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018