Otthonok külföldről: Barátságos ház, Kaliforniából

2013.10.18.

Modern épület, némi rusztikus ízzel kiegészítve.A külső és belső megjelenésében egyaránt modern épület különlegessége, hogy a minimalista formák mellett a homlokzaton rusztikus elemek is megjelennek. Ez a kettősség már kívülről egyedi színezetet ad az épületnek mely belül sem okoz csalódást, ahol modern berendezés mellett barátságos, meleg otthon fogadja a belépőt. Köszönhető ez a hatalmas ablakokon beáradó természetes fénynek, a több helyen megjelenő természetes kőnek és faanyagnak, a növényeknek, a letisztult formáknak és finom színeknek. De a legizgalmasabb hely mégis talán a terasz, ahol kerti kandalló és egy minden fontos kellékkel felszerelt kerti álomkonyha várja a kikapcsolódni vágyókat.

Tervező: Cipriani Studios Design
Forrás: freshome.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az utca felé teljesen nyitott, a kert felé viszont intim zártságot mutat ez a csodás épület.

Ez az épület a régi Amerika gyarmati stílusú udvarházainak formailag kicsit modernizált változata. Az emeleti helyiségekhez tartozó hatalmas terasz egyenes vonalvezetésű, klasszikus formavilágú korlátja uralja a homlokzatot.

Sokféle lehetőség kínálkozik a víz megjelenítésére kertünkben. A telek méretéhez arányosan megtervezett vízarchitektúra akár látványként, akár gyakorlati hasznát tekintve a kert meghatározó, hangsúlyos része lehet. A családi házak, villák úszómedencéi szinte uralják...

Egy szép darab az ígéretes olasz építésztől, Alessandro Di Prisco-tól.

Mindig jóleső érzés, ha a budapesti üzleteket és galériákat járva a külföldi designtermékek között hazai unikumra is rátalál az ember.

8651 Balatonszabadi, Vak Bottyán utca 54/c.

Kerttervezés, -kivitelezés, -fenntartás. Kerti tavak, szökőkutak, öntözőrendszerek, kerti felszerelések. Saját díszfaiskolai termékek, egyedileg kiválasztható idős növények. Szaktanácsadás, minőség, garancia.

1103 Budapest, Gyömrői út 65.

ÉPÍTŐANYAGOK NAGY VÁLASZTÉKBAN KEDVEZŐ ÁRON KAPHATÓK TELEPÜNKÖN

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

www.ligne-roset.hu

1122 Budapest, Csaba u. 8.

Üzletünkben 40 gyártó lámpáiból válogathat! Több ezer lámpa számtalan stílus. Látogasson el hozzánk!

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018