Otthondesign: Ügyes térelválasztók

2013.10.10.

Ebben a párizsi apartmanban remekül oldották meg a térelválasztást.A 60 négyzetméteres lakás eredetileg kilenc helyiségből állt. A sötét, szűk terekből a H2O Design sikeresen alakított ki egy fényárban úszó, tágas, kényelmesen használható otthont, melyben ráadásul a tárolási gondokat a falak felhúzásával azonnal meg is oldották.
A lakás érdekessége, hogy a funkciók elválasztását nem hagyományos falakkal, hanem gipszkartonból és fából épített térelválasztókkal oldották meg. Ezek a rendszerek nem pusztán elválasztanak, de a bennük kialakított szekrények és polcok praktikus, egyben mutatós tárolóhelyek is. Ráadásul a térelválasztók egy része mozgatható, így a térkapcsolatok is igény szerint variálhatók.


Forrás: dornob.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A keleti bútortervezés híresen funkcionális gondolkodásmódja ihlette ezt a praktikus irattartó szekrényt.

Az antikolt technikával festett fal színe és mintája döntően befolyásolja a hálószoba hangulatát; békében él együtt múlt és jelen. A megnyugtató zöld szín és a lámpa meleg sárga fénye intimhangulatot keltenek a szobában. A hatást tovább fokozza az...

Mi magyarok is egyre többen vágyunk a természet közelébe, és veszünk építési telkeket erdős-ligetes területek mellett. És milyen ház illik ide leginkább: hát faház!

A klasszikus vonalvezetés mindig divat marad, ezt példázza ez a gyönyörű fürdőszoba, melyben az egyszerűség és a harmónia találkozik a nemes anyagokkal, a női és férfiideálok egyaránt megtalálhatók itt. A hatalmas alapterület...

Designőrülteknek, önjelölt művészeknek és játékos kedvű felnőtteknek.

1074 Budapest, Dohány u. 39.

Csaphornyos és intarziás parketták, csaphornyos parketták, svédpadló, thermó parketták.

1108 Budapest, Gyömrői út 140.

Homlokzatfestékek és bevonatok, beltéri falfestékek, lakkok, lazúrok és hőszigetelő rendszerek.

9200 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92.

A Mofém márkanév mindenütt a minőséget, megbízhatóságot és professzionalitást jelenti.

2220 Vecsés, Fő út 79.

Teljeskörű wellness megoldások a tervezéstől a kivitelezésig: szauna, infra, gőz, medence, fitnesz, szolárium.

1063 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Családi házak, lakások, irodák, üzletek tervezése, kivitelezése. Igények megbeszélése, méretarányos alaprajz, falnézetek készítése. Lakásfelújítás, átalakítás megtervezése. Fürdőszobatervezés. Gépészeti, elektromos berendezések telepítési terve.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018