Otthondesign: Ügyes térelválasztók

2013.10.10.

Ebben a párizsi apartmanban remekül oldották meg a térelválasztást.A 60 négyzetméteres lakás eredetileg kilenc helyiségből állt. A sötét, szűk terekből a H2O Design sikeresen alakított ki egy fényárban úszó, tágas, kényelmesen használható otthont, melyben ráadásul a tárolási gondokat a falak felhúzásával azonnal meg is oldották.
A lakás érdekessége, hogy a funkciók elválasztását nem hagyományos falakkal, hanem gipszkartonból és fából épített térelválasztókkal oldották meg. Ezek a rendszerek nem pusztán elválasztanak, de a bennük kialakított szekrények és polcok praktikus, egyben mutatós tárolóhelyek is. Ráadásul a térelválasztók egy része mozgatható, így a térkapcsolatok is igény szerint variálhatók.


Forrás: dornob.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A Káli-medence mediterrán jellegű, bortermeléséről híres festői tájai, romantikus, több százéves hagyománnyal bíró települései megragadó élményt nyújtanak a városlakó számára. A környék falvaira jellemző fehér falú, nádtetős házak őrzik az elmúlt évszázadok hangulatát. Mintha csak megállt volna itt az idő.

Igazán helytakarékos és könnyed ez a mini home office.

Stresszel teli életünkben felértékelődtek a családi házakhoz tartozó szabad telekrészek. Méretüktől függetlenül igyekszünk ezeket a területeket a kor szellemiségének megfelelően testi és szellemi feltöltődésünk szolgálatába állítva kialakítani.

Miért is ne?! Új ház kialakításakor vagy a lakás átalakításakor érdemes átgondolni a különböző funkciójú helyiségek elhelyezkedését. Válaszfalak kibontásával, esetleg a konyha és a fürdőszoba felcserélésével világos, fényben úszó fürdőszobára tehetünk szert.

Az izzó melegséget árasztó természetes matéria, a terrakotta (máz nélküli kiégetett agyag) már az ókorban kedvelt burkolóanyag volt, de napjainkban is az elsők között szerepel a népszerűségi listán. Gyártási technológiájának köszönhetően...

4034 Debrecen, Nagyecsed u. 4.

Rendszermegoldások családi házakra, társasházakra, ipari létesítményekre, fűtés korszerűsítésre geotermikus energiával.

9700 Szombathely, Apáczai Csere János sétány 14.

Az Alpok magasfényű akril ajtólap, egy tökéletes tükörfényes felület, bármely RAL színben! A minimál design nélkülözhetetlen eleme.

1135 Budapest, Országbíró u. 61.

Euro Hu-Can Kft. - Az eredeti kanadai nyílászárók világa

1039 Budapest, Kalászi köz 8/b.

A többféle építészeti stílust képviselő tervezőink 15 éves tapasztalattal várják az önök megbízásait.

3200 Gyöngyös, Szurdokpart út 6-8.

Víz-gáz-fűtésszerelési anyagok. Kül- és beltéri burkolatok. Öntözéstechnika. Vasáruk. Gépek, szerszámok.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018