Ötletes lakberendezés: Néhány színes folt, és kész!

2011.11.28.

Legtöbbször a legegyszerűbb dolgok a legütősebbek. Néha csupán néhány színes folt is elég…Vanessa de Vargas tervezte ezt a Hollywood Hills-i otthont, ahol szinte minden fehér, mégsem a fehéré a főszerep. A fehér falak, a fehér-alumínium polcok/szekrények és a fehér ülőbútorok monokróm világát a falra festett néhány színes blokk dobja fel. A kék és zöld téglalapok hol egy műalkotást, hol egy polcot, tükröt, a nappaliban pedig a tévét emelik ki. Egyszerű és nagyszerű ötlet, bárhol, bárki könnyen és olcsón kivitelezheti.Így fogjunk hozzá:


- Fessük le a falat az alapszínnel
- Ha megszáradt, halvány ceruzavonallal jelöljük ki a festeni kívánt területet
- A vonalak mentén ragasszunk fel festőszalagot, ez segít a minta pontos és egyszerű kialakításában. Válasszunk jó minőségű szalagot, mert az olcsóbbak gyakran feltépik az alapot
- Fessük fel a második színt, majd még a teljes száradás előtt távolítsuk el a szalagot

Forrás: cococozy.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Hintaszék, ám annál kicsit több is ez az innovatív ülőbútor.

Egyre kevesebben tudnak varrni, pedig nagyon kevés energiaráfordítással remek lakberendezési kiegészítőket készíthetünk magunknak.

Házat építeni mindenki tud – tartják sokan. De vajon ez tényleg így van? Persze mindannyian láttunk már építkezést, nagyjából ismerjük a munkafázisokat is, de a folyamat egészével és buktatóival kevesen vagyunk tisztában. Nos, okulásként végigkalauzoljuk önöket egy építkezésen az első kapavágástól a belső munkálatok megkezdéséig.

Sokszor hallottuk ezt gyerekkorunkban, pedig mennyivel jobban esett volna egy ilyen tányérból elfogyasztani a zöldségeket.

2049 Diósd, Homokbánya út 75.

Fürdőszobai és konyhai csaptelepek, zuhanyszettek, le- és túlfolyó rendszerek, fürdőszobai kiegészítők, Esprit home fürdőszobák, konyhai szerelvények.

8000 Székesfehérvár, Szárcsa utca 13.

Teraszbeépítések és télikertek terén piacvezető építőipari cég. Deceuninck és Hoco nyílászárók.

1203 Budapest, Téglagyártó utca 13/A

Kertfenntartás, kertépítés

2000 Szentendre, Barackos köz 4.

A Modernito Design Stúdió lakásfelújítások belsőépítészeti megfogalmazását, kialakítását, berendezését és kivitelezését végzi 15 éve.

1116 Budapest, Fehérvári út 120.

Ha az Ön álma egy olyan medence, aminek a partján üldögélhet egy álmos vasárnap délután, vagy egy olyan, ami mindig hangos a játszó gyermekek zsivajától, vagy ami a barátoknak tartott kerti mulatság központja, mi megvalósítjuk álmait. Szolgáltatásaink: medenceépítés, felújítás, műszaki tanácsadás, gépészet, gépészeti egységek javítása, vegyszerek, medence-karbantartás.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018