Ötletek kültérre: Kerti kandallók

2013.10.31.

Kandallót általában a lakáson belül szoktunk elhelyezni, pedig a kertben is remek hasznát vehetjük.Egy kellemes tavaszi vagy őszi estén, amikor már kicsit hűvösebb a levegő, sokszor bekényszerülünk a házba. Pedig milyen jó lenne ilyenkor még kicsit kint lenni, és élvezni a minket körülvevő természetet. Néhány vastag takaró is segítség lehet, de sokkal stílusosabb megoldás, ha inkább begyújtjuk a tüzet a kerti kandallóban. Ráadásul ilyenkor nemcsak a tűz melegét, a lángok látványát is élvezhetjük. Ha valaki nem tud most azonnal egy csodás kerti kandallót építtetni, az egy egyszerű tűzrakó hellyel is elérheti ugyanezt a hatást.

Fotók: digsdigs.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A tavasz mindig felfrissülést és némi lakberendezési kedvet hoz. Ha átalakítani vágyunk vagy csak kicsit átváltoztatni szeretnénk otthonunkat, gondolkozzunk el a zöld színen.

Sokan szeretik a vöröset a hálószobában, mert úgy gondolják, tüzessé, temperamentumossá teszi azt. Ez így is van, de ezzel a színnel csínján kell bánni, mert könnyen túl sokká válhat.

Egy egzotikus szigeten töltött vakáció csak csodálatos lehet, de persze az sem mindegy, hogy milyen környezetben pihenhetünk.

Az étkező az érzéki örömök színhelye. A jó ételek, italok elfogyasztásához nélkülözhetetlen a nívós „körítés”, a stílusos berendezés, használati tárgyak, eszközök sora. A Fyra étkezőt hat különböző művészeti ágban tevékenykedő művész közös munkával hozta létre.

Az előre megtervezett kert létrehozóinak igényeit tükrözi. Vagyis az ott lakók családi összetétele, életmódja, hobbija, kedvelt sportja, szabadidős tevékenysége szerint kialakított tér szervesen épül bele szűkebb és távolabbi környezetébe, az alkalmazott stíluselemek...

8000 Székesfehérvár, Orsovai utca 47.

Garázs-, iparkapu, kapunyitó automatika, sorompó, PVC, ipari szalagfüggöny forgalmazás, telepítés.

1047 Budapest, Váci út 53.

Egyedülálló ragasztási technológiával készült zuhanykabinok.

1103 Budapest, Gyömrői út 105.

Árnyékolók automatizálása: energiamegtakarítás motorok és vezérlők alkalmazásával - somfy.hu

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

5000 Szolnok, Tófenék út 11.

Nyílászáró, redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta, napellenző, rovarháló, biztonsági fólia gyártása, forgalmazása.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018