Olvasószék, kuckósan

2014.01.28.

Ezt a remek darabot a londoni TILT Stúdió tervezte. Eredetileg otthonra szánták, egy olyan kuckónak, ahol el lehet bújni a többi családtag elől, lehet olvasgatni, relaxálni, pihenni.Egy ilyen kuckót talán a tinik értékelnek legjobban, de kiderült, hogy irodák, könyvtárak és más közösségi helyek is élénk érdeklődést mutatnak iránta. Nem csoda, igazán szép és praktikus.


Fotók: toxel.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A falak már belépéskor közvetlenül befolyásolják érzékeinket. A díszítésükben, színezésükben rejlő lehetőségek úgyszólván határtalanok. Ne hagyjuk veszendőbe menni, éljünk ezekkel a lehetőségekkel! Mondhatnánk, hogy a falak pusztán háttérül szolgálnak a bútorokhoz, dekorációkhoz; no de nem pont a megfelelő háttér határozza meg legjobban a hangulatokat és érzéseket?

Igazán helytakarékos és könnyed ez a mini home office.

Ívelt formái a környezetbe simulnak, karakteres részletei viszont meglehetősen szembetűnőek ennek az épületnek. Nem mindennapi látvány. Az utcán sétálva lehetetlen nem észrevenni a házat. Első, szembetűnő jellegzetessége a falak és a tetőszerkezet lágy...

A régi polgári bútorok bája és eleganciája sok bútorgyártót és tervezőt megihlet mind a mai napig. A letisztult vagy éppen burjánzó formák, a nemes anyagok, a finom színek, gondosan kidolgozott részletek a 21. sz. lakberendezési kultúrájának is részesei maradtak.

A mosdótálak formavilágukat és beépítési technikájukat szemlélve szabadon álló, beépített vagy ültetett típusok lehetnek.

1201 Budapest, Alsóteleki u. 46.

A Citalex Bt. azoknak nyújt segítséget, akik építkeznek vagy felújítanak. Megbízható csapattal!

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 87.

Electrolux - Thinking of you

1107 Budapest, Száva u. 12.

2500 nm-es áruházak, egyedülálló raktárkészlet, több ezer féle burkolóanyag, szaniter, kád, csaptelep.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Exkluzív lakásbelsők kulcsrakész kivitelezése: konyha, fürdő, bútor, textil, világítás, burkolatok.

1132 Budapest, Csanádi u. 24/b.

Épülettervezés családi háztól a hotelig, a megbízó elképzelése szerinti stílusban, alkalmazkodva az egyedi elvárásokhoz.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018