Nagystílű elegancia

2010.04.27.

A lenyűgöző épületnek olyan a hangulata, mintha egy amerikai kosztümös filmben járnánk. Nem véletlen, hogy tervezői a Tara fantázianevet adták neki, hiszen a homlokzatot csodálva szinte várjuk, hogy Scarlett O’Hara kilépjen a verandára…


Nagystílű eleganciaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


Monumentális és magával ragadó. Nagystílűen elegáns, mégsem hivalkodó, olyan, amilyennek egy előkelő rezidenciának lennie kell. Ki gondolná, hogy könnyűszerkezetes technológiával készült!
A pazar összhatás a finom, szépen kidolgozott részleteknek köszönhető. A homlokzat vaníliaszínéhez remekül illenek a fehér, osztott üveges nyílászárók. A világos színeket néhány jellegzetes méregzöld részlet (a küszöbök vagy az erkélykorlátok) és az antracitszürke tetőfedés hangsúlyozza. És persze nem szabad megfeledkezni az épület fő attrakciójáról, a szintén méregzölddel kiemelt, faszerkezetes verandáról.
A ház nemcsak kívülről, de belső kialakításában is igazán felséges. A nettó beépített alapterület 249 nm, ami már önmagában is hatalmas tereket sejtet. Belépve egy nagyméretű előszobába vagy fogadótérbe jutunk, innen nyílik a külön helyiségben elhelyezett lépcsőház, a vendégtraktus és a gardrób. A vendégszoba jelenleg dolgozóként funkcionál, ám mivel külön fürdőszoba tartozik hozzá, bármikor egy szeparált vendégrészleggé alakítható.


Nagystílű elegancia


A lépcsőházból a konyhába, illetve egy üveges tolóajtón keresztül a nappaliba juthatunk. A nappali – méreteinek köszönhetően – akár több beszélgetősarkot is rejthet, de itt található az étkező is. A konyha praktikusan nemcsak a lépcsőházból, hanem az étkezőből is megközelíthető, és a háziasszony örömére egy kis kamra is kapcsolódik hozzá.
Az emelet négy hálószobának ad helyet, melyből kettőhöz saját gardróbszoba is tartozik, s hogy a kényelem tökéletes legyen, két fürdőszoba.
Egy ilyen elegáns, nagystílű otthont nem zsúfolhatunk be egy sűrűn beépített utcába. Hogy az összhatás tökéletes legyen, helyet kell neki biztosítanunk, hogy a hozzá méltó környezetben teljes szépségében kitárulkozva mutathassa meg magát.


Szöveg: Barna IldikóTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Eredeti, ötletes és viszonylag egyszerűen kivitelezhető ez a nem mindennapi korlátmegoldás. Ügyes kezű barkácsolók akár saját maguk is megvalósíthatják. A bambusz naturalisztikus bájával, az igazi természetet testközelbe hozó megjelenésével szinte minden...

Egy szép növénycsoport kertünk igazi éke lehet, de csak akkor, ha gondot fordítunk a tervezésére.

Ma már nemcsak a hagyományos fényáreresztő és sötétítőfüggönyök közül választhatunk, egyre divatosabb a rendhagyó megjelenésű lapfüggöny is. Az ablak síkjával párhuzamosan, egymás mögött mozgatható lapok merevségét, tartását a felfüggesztő szerkezet...

Egy hely, amiért igazán rajongani lehet, és amire igazán irigykedhetünk.

A Sala Architects tervezte ezt az egyszerű, modern, minden igényt kielégítő, ráadásul környezettudatos épületet.

7624 Pécs, Szigeti út 84

Cégünk a Magyar ARTEGGO Bányai bútorok, konyhabútorgyár, Olaszországból ATRA, a CIESEE, Maiorcucine és az Essebi konyhabútorgyárak képviseletét látja el Magyarországon, mely gyárak bútorai a magas minőség mellett, rendkívül gazdag szín-, anyag-, elem- és formaválasztékkal rendelkeznek, így szem előtt tudjuk tartani az árminőség arányt, a szállítási határidőt a vásárlóink részére. Különböző stílusú, modellek között megtalálhatóak modern, minimál és a klasszikus konyhabútorok is. Minden bútor családunkra 3 és 5 éves gyári garanciát biztosítunk. A gyári konyhabútor--nak köszönhetően és a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, képes elkészíteni az Ön által elképzelt egyedi konyhabútort is. Itt mindennek előre megtervezett helye van, a legapróbb részletekig és mindenek illeszkednie kell az adottságokkal. A készítendő konyhabútor--ba a berendezési tárgyak mérete alkalmazkodjon a rendelkezésre álló helyhez, illeszkedjen a meglévő bútorokkal, és nem utolsósorban jól lássa el funkcióját. Szemelőt tartjuk a megrendelő minden igényét és igyekszünk kielégíteni!

1107 Budapest, Ceglédi utca 1-3.

A Bien-Zenker 1996 óta épít minőségi készházakat Magyarország egész területén. A családi házak mellett vállaljuk nyaralók, irodák, középületek (faluház, óvoda, idősek otthona) és családias panziók építését is. Amit kínálunk: - egy osztrák cég megbízhatóságát, - favázas, nagypaneles készház-technológiát, - egyedi és típustervek széles választékát, - tervezéstől a beköltözésig terjedő teljes körű szolgáltatást, - állandó, ellenőrzött minőséget, - szakszerű, pontos kivitelezést, - többféle kiépítési és felszereltségi fokozatot, - rövid kivitelezési időt, - fix, kalkulálható költségeket.

3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.

Több, mint 30 éve a PVC ablak- és ajtóprofilgyártás élvonalában! Új 7 kamrás profilrendszer. Egyedülálló ár/érték arány! Mielőtt döntene, látogassa meg honlapunkat, hogy tudja, mi különbözteti meg egyik műanyag ablakot a másiktól!

2040 Budaörs, Gyár utca 2.

Mosdó, ami egy életre szól...

3300 Eger, Nagyváradi út 18.

Csempék, burkolólapok, szaniterek, kádak, zuhanykabinok, csapok, bútorok, segédanyagok kis- és nagyker.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018