Nagystílű elegancia

2010.04.27.

A lenyűgöző épületnek olyan a hangulata, mintha egy amerikai kosztümös filmben járnánk. Nem véletlen, hogy tervezői a Tara fantázianevet adták neki, hiszen a homlokzatot csodálva szinte várjuk, hogy Scarlett O’Hara kilépjen a verandára…


Nagystílű eleganciaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


Monumentális és magával ragadó. Nagystílűen elegáns, mégsem hivalkodó, olyan, amilyennek egy előkelő rezidenciának lennie kell. Ki gondolná, hogy könnyűszerkezetes technológiával készült!
A pazar összhatás a finom, szépen kidolgozott részleteknek köszönhető. A homlokzat vaníliaszínéhez remekül illenek a fehér, osztott üveges nyílászárók. A világos színeket néhány jellegzetes méregzöld részlet (a küszöbök vagy az erkélykorlátok) és az antracitszürke tetőfedés hangsúlyozza. És persze nem szabad megfeledkezni az épület fő attrakciójáról, a szintén méregzölddel kiemelt, faszerkezetes verandáról.
A ház nemcsak kívülről, de belső kialakításában is igazán felséges. A nettó beépített alapterület 249 nm, ami már önmagában is hatalmas tereket sejtet. Belépve egy nagyméretű előszobába vagy fogadótérbe jutunk, innen nyílik a külön helyiségben elhelyezett lépcsőház, a vendégtraktus és a gardrób. A vendégszoba jelenleg dolgozóként funkcionál, ám mivel külön fürdőszoba tartozik hozzá, bármikor egy szeparált vendégrészleggé alakítható.


Nagystílű elegancia


A lépcsőházból a konyhába, illetve egy üveges tolóajtón keresztül a nappaliba juthatunk. A nappali – méreteinek köszönhetően – akár több beszélgetősarkot is rejthet, de itt található az étkező is. A konyha praktikusan nemcsak a lépcsőházból, hanem az étkezőből is megközelíthető, és a háziasszony örömére egy kis kamra is kapcsolódik hozzá.
Az emelet négy hálószobának ad helyet, melyből kettőhöz saját gardróbszoba is tartozik, s hogy a kényelem tökéletes legyen, két fürdőszoba.
Egy ilyen elegáns, nagystílű otthont nem zsúfolhatunk be egy sűrűn beépített utcába. Hogy az összhatás tökéletes legyen, helyet kell neki biztosítanunk, hogy a hozzá méltó környezetben teljes szépségében kitárulkozva mutathassa meg magát.


Szöveg: Barna IldikóTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A lakberendezésben talán az a legszebb, hogy az adott tér nyújtotta rengeteg lehetőség között megtaláljuk azt, amelyik leginkább megfelel a saját elképzeléseinknek. Íme, ennek a nappalinak három arca. Mindhárom variáció modern, letisztult és fiatalos, mégis mindegyik egy kicsit más.

A ház belső tereinek alapvető feladata, hogy a benne élőket szolgálja. Úgy alakítsuk ki, hogy megfeleljenek az életritmusunknak, és a család összes tagjának optimális otthont nyújtsanak.

A festés és a tapéta után egy újabb faldekorálási lehetőség is adott az otthonukat szépíteni vágyók számára.

Elengedhetetlen része a nappalinak, hiszen mind tárolóbútorként, mind dekorációs elemként fontos szerepe van.

Fork, azaz Villa a fantázianeve ennek a lámpacsaládnak. Találó a névválasztás.

2096 Üröm, Fő utca 1.

60 éves cégünk a kőfaragás, a műemléki rekonstrukciók és a magasépítés területén is vezető a piacon.

6000 Kecskemét, Irinyi u. 17.

Magyarország legnagyobb poszter webáruháza. 15 000 poszter, 3000 vászonkép, régi városfotók, plakátok, képkeretek, óriásposzterek, térképek, fotók.

2112 Veresegyház, Szadai út 11.

Családi házak tervezése és kulcsrakész kivitelezése Pest megyében

2083 Solymár, Külsővasút út

Grand Ács Kft. Tetőcentrum - A mesteri szakértelem!

3300 Eger, Nagyváradi út 18.

Csempék, burkolólapok, szaniterek, kádak, zuhanykabinok, csapok, bútorok, segédanyagok kis- és nagyker.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018