Utolsó frissítés dátuma: 2012.04.26.

Cégadatok

Murexin Kft.

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

Telefon: +36 1 262 6000

Fax: +36 1 261 6336

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása.

Cégünkről

A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG. leányvállalataként 1993. óta forgalmaz Magyarországon hidegburkolati ragasztási rendszereket – alapozóktól a csemperagasztókig, fugázókon át a tisztítás ápolásig - , melegburkolat ragasztási rendszereket, építési vegyi anyagokat, festékeket és lakkokat, hőszigetelő rendszereket.

Csúcsminőségű termékeikkel, folyamatos fejlesztésekkel, pontos, korrekt tanácsadással törekszenek partnereik minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. Az építőiparban előforduló speciális feladatok megoldására is rendelkeznek technológiai rendszerekkel és vegyi termékekkel.

Termékek, szolgáltatások

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása

Kategóriák

• Burkolat

• Építőanyag

• Hőszigetelés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2012.04.26.

Az igazi romantikát mindig a részletek teszik izgalmassá, bár ebben a hálószobában az alapberendezés sem mindennapi. A hatalmas kovácsoltvas ágy, a baldachin, a klasszikus szépségű tömörfa bútorok és a finom színek mind-mind a nőiességet, a bájt, a kellemet...

Az ember állandóan keresi a békét és nyugalmat, a szabadságság iránti vágyunkat teljes mértékben csak a természet képes kielégíteni. Eme étkezőrészlet minden egyes bútor darabja természetes fából készült. A távol-keleti motívumokat felhasználó design...

A Fama csodás ülőbútorai nemcsak szépek, igazán szerethető darabok is. Melengetik a szívünket, igazi nőcis tárgyak, melyek jót tesznek testnek és léleknek egyaránt. Tervezőik büszkék is munkáikra, melyeket élénk színek, drámai megoldások jellemeznek, s mindig van bennük új fejlesztés, valamilyen eredeti ötlet.

A Bahia-palotát a Marrákes óvárosában található épületek egyik legszebbikét két főméltóság emeltette a 19. században. Először Szi Músza, Szidi Mohamed ben Abder-Rahmán szultán nagyvezírje, majd fia, Ba Ahmed, I. Hasszán és Mulaj Abdel-Azíz szultán nagyvezírjének rezidenciája volt, tulajdonképpen a háremhölgyek lakhelyéül szolgált.

Új ágykollekció az angol királynő gyémántjubileuma tiszteletére.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018