Utolsó frissítés dátuma: 2012.04.26.

Cégadatok

Murexin Kft.

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

Telefon: +36 1 262 6000

Fax: +36 1 261 6336

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása.

Cégünkről

A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG. leányvállalataként 1993. óta forgalmaz Magyarországon hidegburkolati ragasztási rendszereket – alapozóktól a csemperagasztókig, fugázókon át a tisztítás ápolásig - , melegburkolat ragasztási rendszereket, építési vegyi anyagokat, festékeket és lakkokat, hőszigetelő rendszereket.

Csúcsminőségű termékeikkel, folyamatos fejlesztésekkel, pontos, korrekt tanácsadással törekszenek partnereik minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. Az építőiparban előforduló speciális feladatok megoldására is rendelkeznek technológiai rendszerekkel és vegyi termékekkel.

Termékek, szolgáltatások

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása

Kategóriák

• Burkolat

• Építőanyag

• Hőszigetelés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2012.04.26.

A készházakat általában a különféle faalapú szendvicspanel-rendszerekből készült építményekkel, az úgynevezett könnyűszerkezetes építési móddal azonosítjuk. A most bemutatásra kerülő ház hagyományos téglából készült...

A természetes anyagok szépsége, a nemes egyszerűségű formák nagyvonalúsága első pillantásra lebilincselő hatású a modern fürdőszobában. A nagyméretű tükör fokozza az élményt, megkettőzve a tér látványát.

Mintha csak egy amerikai házkatalógus egyik mediterrán épülete elevenedett volna meg a budai hegyoldalon. És első benyomásaink nem járnak messze a valóságtól: a tulajdonosok az Egyesült Államokban tett nyaralásuk alkalmával beszerzett magazinban látták meg az épületet, amelybe beleszerettek, és amelyet megvalósítottak.

A hét remek hálószoba mindegyike egyazon barbadosi villában található. Mindegyik más-más stílusú, de egyformán nagyvonalúak, elegánsak és luxusminőségűek.

A fiatal francia tervező Florent Dafour – étkezőszékekből és -asztalokból álló kollekciója – első bemutatkozása a bútortervezés színpadán.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018