Utolsó frissítés dátuma: 2011.10.14.

Cégadatok

Modernito Design stúdió

2000 Szentendre, Barackos köz 4.

Telefon: +36 30 327 8454

A Modernito Design Stúdió lakásfelújítások belsőépítészeti megfogalmazását, kialakítását, berendezését és kivitelezését végzi 15 éve.

Cégünkről

A Modernito Design Stúdió lakásfelújítások, loft lakások, családi házak, mini-garzonok, polgári lakások, irodák, üzlethelyiségek, kávézók, éttermek, cukrászdák, orvosi rendelők, fogorvosi rendelők belsőépítészeti megfogalmazását, kialakítását, berendezését és kivitelezését végzi 15 éve. Csapatunkat egy építészből, egy belsőépítészből és egy lakberendezőből áll. Új szolgáltatásunk az ingatlanvásárlást/hasznosítást segítő tanácsadás. Erről bővebben a www.ingatlancsapat.hu oldalon olvashat.

Az MDS 2001-ben alakult. Hisszük, hogy a mennyiség a minőség rovására mehet, így inkább csak annyi munkát vállalunk, amennyihez szolgáltatásainkat teljes körűen tudjuk biztosítani. Szívesen használunk természetes anyagokat, szokatlan szín harmóniákat és egyszerű formákat, melyek együttes hatása a nagyszerűséget hangsúlyozza.

Szentendre belvárosában működünk, de bárhol vállalunk munkát: jelenlegi az Őrségtől a Balatonon át Budapestig mindenütt dolgozunk.

Termékek, szolgáltatások


Filozófia

"Az anyagok igazi mivolta" az amerikai építész Frank Lloyd Wright kedvenc vesszőparipája volt. Ez az a koncepció - az őszinte és egyszerű design koncepciója -, amely a Modernito Design Stúdió kreatív filozófiájának alapköve lett. A stúdió csapata különleges szerepet tulajdonít a magas színvonalú kézműves munkának, a különleges anyagoknak, az egyszerűen, ám nagyszerűen megalkotott tárgyaknak és tereknek.

Hisszük, hogy egy inspiráló és jól működő belső tér akkor eredményes, ha az építészeti kontextust, a környezetet, és a megrendelő stílusát és akaratát is figyelembe veszi, annak minden földrajzi és kulturális adottságával együtt, majd óvatosan elegyíti mindezt, hogy egy eredeti, élhető, átgondolt, és esztétikus belső teret alkosson meg.

Életrajz

Sipaki Annamária vagyok (1974). A Modernito Design Stúdió 2001 óta működik. 1996-2000-ig az USA-ban éltem és dolgoztam. Itt jártam főiskolára (SCC, Sanford, FL Interior Design) és dolgoztam Leslie Lawrence belsőépítész irodájában a főiskolás években. Két kisgyerek anyukája vagyok. Minden munkánkba beletesszük szívünket-lelkünket , sokat törődünk az Ügyfeleinkkel, és ez a hozzáállás sok jó, és hosszútávú munkakapcsolatot hozott nekünk már. Az általunk tervezett tereknél törekszünk az egyediségre, a jó hangulatra, az ott élők/dolgozók személyiségét maximálisan figyelembe vesszük. 2010 óta rendszeres munkakapcsolatban állunk iparművészekkel is (Gulyás Judit textil, Juhász Ádám lámpa tervező), és ezzel egy egészen új utat kezdtünk meg.

Kategóriák

• Belsőépítészeti tervezés

• Építészeti tervezés

• Építőipari kivitelezés

• Lakberendezési tervezés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.10.14.

Egy szék, mely megszabadít a gravitációtól.

Minden nő szekrényében ott a helye a „kis feketének”, vagyis annak a fekete alapruhának, ami mindenhová felvehető.

Sokan félnek megmutatni igazi egyéniségüket a lakásuk arculatának kialakításában. Elbújnak a sztereotípiák, a divatirányzatok mögött. Katalógusoldalakat böngészve választanak nemcsak bútorokat, de hangulatokat, és szinte életformát is.

Ha nincs hely, helyettesítsd egy jó ötlettel.

Az organikus építészeti stílus előretörésével egyre növekszik a természetes formák, színek és anyagok iránti igény, ugyanakkor a variálhatóság és a minimális karbantartás valamennyi építészeti elem esetében lényeges kérdések.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018