Modern klasszikus

2014.12.12.

Vitathatatlan, hogy a formatervezésben az olaszok állnak a legelőkelőbb helyen. Mindig hoznak valami újat, mint például most a Ged Cucine: Treviso fantázianevű modelljével sikerült elérnie, hogy a minimál és a ma ismét előtérbe kerülő klasszikus trend egy bútoron belül mutassa meg magát.
A Treviso egyértelműen a modern vonalat követi, ugyanakkor a családias forma is igen erőteljesen érvényesül benne. Tömörfa frontjai az anyag tisztaságát és eredendő szépségét állítják a középpontba, ezt a fogantyúk különleges kiképzése is erősíti. Nincs semmi, ami megtörné a frontok vonalát. A fogantyú az anyag része, szervesen illeszkedik a horizontális vonalakba, miközben kiképzésének köszönhetően erőteljesen előtérbe tolja magát.  Mivel ez a vésett kialakítás az egész ajtó hosszában végigfut, a kezelése is egyszerű és könnyed.
A modell natúr tölgy, illetve grafit tölgy változatban rendelhető. Remek és hangsúlyos kiegészítést adnak az összeállításoknak a fehér lakkozott üveges elemek, valamint a fémlábazat. Munkapultként választhatunk hagyományos, kő-, illetve fémpultot, de a lakkozott fehér üvegekhez a furnérozott élű fehér pult is remekül illik.


Forgalmazó: Prima DesignTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Mint a régi kockaházak kicsit újrafogalmazott változata. Itt egy kis toldalék, ott egy tetőkiugró, és máris egy új hangulatú otthon jött létre. A hatvanas, hetvenes években a magyar falvakban az eredeti, a környékre jellemző építészeti jellemvonásokat elhagyva...

Barátságos, hívogató, de elsősorban emberléptékű ez a viszonylag kicsi, mégis minden igényt kielégítő házikó, melyre Budapest egyik kertvárosában bukkantunk. Alig több mint 60 négyzetméter a szintenkénti alapterület, igaz, ebből három is található a budai kis házban.

A készházakat általában a különféle faalapú szendvicspanel-rendszerekből készült építményekkel, az úgynevezett könnyűszerkezetes építési móddal azonosítjuk. A most bemutatásra kerülő ház hagyományos téglából készült...

Vannak fürdőszobák, ahonnan legszívesebben ki sem jönnénk, annyira otthonosak és kellemes komfortérzetet biztosítanak, a megszokott fürdőszobákra nemigen hasonlítanak.

Szinte nap, mint nap új lehetőségek jelennek meg a belsőépítészet palettáján. Íme egy újabb remek designelem, a 3D falpanel.

3200 Gyöngyös, Berze Nagy János u. 23.

Magas helyiségek fűtése és világítása akár 20 évig ingyen napelemről.

6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.

Alföldi szaniterek, wellnesstermékek és csaptelepek gyártása, forgalmazása.

1046 Budapest, Klauzál u. 9.

Cégünk az építőiparban hiánycikk-ként mutatkozó igényes generálkivitelezésre szakosodott, elérhető áron.

2051 Biatorbágy, Budai u. 6.

Gáz-, olaj- és alternatív égők, kondenzációs kazánok, síkkollektorok épületfelügyelet-rendszerek.

2045 Törökbálint, FSD Park 2.

INTERNORM – A jövőm ablaka

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018