Modern klasszikus

2014.12.12.

Vitathatatlan, hogy a formatervezésben az olaszok állnak a legelőkelőbb helyen. Mindig hoznak valami újat, mint például most a Ged Cucine: Treviso fantázianevű modelljével sikerült elérnie, hogy a minimál és a ma ismét előtérbe kerülő klasszikus trend egy bútoron belül mutassa meg magát.
A Treviso egyértelműen a modern vonalat követi, ugyanakkor a családias forma is igen erőteljesen érvényesül benne. Tömörfa frontjai az anyag tisztaságát és eredendő szépségét állítják a középpontba, ezt a fogantyúk különleges kiképzése is erősíti. Nincs semmi, ami megtörné a frontok vonalát. A fogantyú az anyag része, szervesen illeszkedik a horizontális vonalakba, miközben kiképzésének köszönhetően erőteljesen előtérbe tolja magát.  Mivel ez a vésett kialakítás az egész ajtó hosszában végigfut, a kezelése is egyszerű és könnyed.
A modell natúr tölgy, illetve grafit tölgy változatban rendelhető. Remek és hangsúlyos kiegészítést adnak az összeállításoknak a fehér lakkozott üveges elemek, valamint a fémlábazat. Munkapultként választhatunk hagyományos, kő-, illetve fémpultot, de a lakkozott fehér üvegekhez a furnérozott élű fehér pult is remekül illik.


Forgalmazó: Prima DesignTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Mostanában egyre többet hallani a dombházakról, a műfajnak számos követője van hazánkban is. Ez a svájci ház viszont a dombházak között is abszolút unikum.

A pilisi táj természetes szépsége adja a hátterét ennek a kertnek, a domboldal természetes sziklaképződményeivel, növényeivel. Az épített környezet a terep adta lehetőséget kihasználva...

Gyorsan növő, a városi klímát kitűnően tűrő, egyenként és sövénynek is ültethető cserje. A napos, félárnyékos helyeket kedveli, márciustól áprilisig virágzik. A lilás-bordó színben pompázó tamariska (Tamarix tetrandra) magassága a 3-4 métert is elérheti.

Díva fantázianévvel illette kedvenc lámpáját a Peter Natedal és Thomas Kalvatn Egset tervezőpáros.

Manapság a számítógépünk nélkül félemberek vagyunk. Íme a lehetőség, hogy ne csak a gépünket, de az egész íróasztalunkat magunkkal vihessük bárhová.

8330 Sümeg, Hunyadi u. 2.

Vállalkozásunk AD BRÜGMANN típusú, 5 kamrás nyitászárók gyártásával, értékesítésével foglalkozik.

1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.

VELUX tetőtéri ablakok, beépítőtermékek, fénycsatornák, távműködtetők, külső és belső árnyékolók

1203 Budapest, Téglagyártó utca 13/A

Kertfenntartás, kertépítés

2085 Pilisvörösvár, Szent László utca 12.

Műanyag tartályok, kádak, esővízgyűjtő tartályok, szennyvíztisztító tartályok gyártása.

1192 Budapest, Úllői u. 206.

Biztonságtechnikai termékek teljes választéka, értékesítés, telepítés, távfelügyelet.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018