Mire jó egy spatula...

2013.08.20.

Aki szeret kézműveskedni, az a legkülönfélébb dolgokból is tud készíteni magának tárgyakat. Még akár egy spatulából is.Ezekkel a kis falapocskákkal rendkívül egyszerű dolgozni. Hajlékonyak, jól festhetők vagy színezhetők, könnyen vághatók. Ráadásul rettentő sokféleképpen tudjuk őket felhasználni, amit a képek is illusztrálnak. És hogy hol szerezhetők be? Például kreatív kellékeket árusító boltokban, de illatszerboltok gyantázáshoz is árulnak ilyet, sőt a háziorvosunktól is érdeklődhetünk, hiszen ilyennel nézi meg a torkunkat. Aki nem szeretne költeni, az elhasznált jégkrémpálcikát is használhat alkotásaihoz.
Fotók: tipjunkie.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az eklektikus berendezés nem könnyű falat: ez az a stílus, amit a legnehezebb igazán jól „eltalálni”. Viszont ha sikerül a különböző korokból származó darabokat harmonikusan társítani, akkor változatos és igazán egyedit alkothatunk.

A fehér, szürke, fekete színekre komponált elegáns fürdőszoba hatalmas falitükrei felerősítik a helyiségben körbefutó párkányelemek hatását, ugyanakkor megduplázzák a fürdőszoba méreteit, a tágasság érzetét keltve.

A falak már belépéskor közvetlenül befolyásolják érzékeinket. A díszítésükben, színezésükben rejlő lehetőségek úgyszólván határtalanok. Ne hagyjuk veszendőbe menni, éljünk ezekkel a lehetőségekkel! Mondhatnánk, hogy a falak pusztán háttérül szolgálnak a bútorokhoz, dekorációkhoz; no de nem pont a megfelelő háttér határozza meg legjobban a hangulatokat és érzéseket?

Legtöbbször a legegyszerűbb dolgok a legütősebbek. Néha csupán néhány színes folt is elég…

A tinédzserkorral együtt jár a gyerekek önállósodásra való törekvése, a saját út keresése. Érthető tehát, hogy ebben az időszakban különösen fontossá válik számukra a lakáson belül egy külön szoba birtoklása. Esetünkben a szülők már a ház építésekor előrelátóan gondolkodtak, a felnőttektől szeparált lakrészt alakítottak ki fiuk számára.

1138 Budapest, Váci út 168/F.

Parketta bemutatótermünkben a padlóburkolatok széles választéka várja vásárlóinkat.

6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

A villanykapcsoló a lakás dísze! Óriási szín és anyagválaszték a piacvezető gyártótól! www.legrand.hu

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.

Függönyök, bútorszövetek, klöplifüggönyök, lapfüggönyök, sín- és rúdkarnisok.

1147 Budapest, Czobor u. 33/b.

A tervezéstől a kivitelezésig belsőépítészeti kialakítások, felújítások, lakberendezés, bútorgyártás, egyedi dekoráció, festmények.

8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.

CREATON - A TETŐCSERÉP

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017