Minimál a kertben is

2013.06.10.

Magánmegrendelők körében először a lakberendezésben, azután az épületek külső megjelenésében lett népszerű a modern-minimál stílus. Mostanra kezd betörni a kertek világába is.Simon McCurdy és tájépítő csapata az egyik legismertebb Ausztráliában. Ezt a melbourne-i kertet is ők tervezték, ahol a buja növényzetet és a modern vonalvezetést remekül párosították.
A kert tulajdonképpen két részre osztható.Az épület előtt található díszkert tökéletesen illeszkedik az épület stílusához, egyszerű és kifinomult. Az épület mögötti belső udvar szintén abszolút modern, de itt a letisztultságot ügyesen sikerült ötvözni az otthonossággal.  A kávézáshoz és lazításhoz kialakított terasz, a fedett étkezőhely, a kerti konyha és a medence egyaránt mutatós és jól használható. Ráadásul egyszerűen karbantartható, ami szintén szempont egy kert tervezésénél. Jó ötlet a medencét körbefogó plexikerítés, a kötelező biztonság így nem rontja el a látványt.
Forrás: sml.com.auTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A mosdótálak formavilágukat és beépítési technikájukat szemlélve szabadon álló, beépített vagy ültetett típusok lehetnek.

A térelválasztásnak sokféle módja lehetséges. Az egyik, ha a szeparálandó területet egyszerűen egy növényerdő mögé rejtjük. Így tett ennek a konyhának a tulajdonosa is. A konyha így a nappali-étkező szerves része maradt, de a növények levelein...

Gyerekkorában mindenkinek volt Keljfeljancsija. Nos, ez az ülőke talán e gyerekkori emlék újjáéledése.

Bár ennek a lakásnak van nappalija, a hálószobába is került egy hasonló funkciójú rész. Ezt nem közös használatra, inkább csak saját maguknak szánták a tulajdonosok. Egy meghitt zug, ahová a felnőttek visszavonulhatnak, ahol egyedül lehetnek, távol a gyerekek zsivajgásától.

A mesevilág csodája nem kizárólag gyermekeink kiváltsága lehet.

7522 Kaposújlak, Gyártótelep

Passzívházak, A+ kategóriás készházak gyártása és építése. Honlapunkon kérjen ingyenes prospektust!

1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.

VELUX tetőtéri ablakok, beépítőtermékek, fénycsatornák, távműködtetők, külső és belső árnyékolók

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Max Spa Center - A wellness áruháza

4030 Debrecen, Mikepércsi út 70.

Üzletünkben igényes, komplett és minőségi áruválasztékot talál fürdőszobájához és egyéb burkoláshoz.

1142 Budapest, Tatai u. 7.

Burkolat, szaniter, csaptelep, kád, természetes kő, ülőbútor.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018