Utolsó frissítés dátuma: 2011.01.05.

Cégadatok

MASCO Kft.

1045 Budapest, Madridi u. 2.

Telefon: (+36-1) 390-4170

Fax: (+36-1) 390-4173

Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Riasztó rendszerek, Kapuautomatizálás, Kapumozgatás

Cégünkről

Cégünk a legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, mely itthon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapuautomatizálási termékek képviseletét. A folyamatos dinamikus fejlődést cégünknek a vevőkkel való odaadó törődése és a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek segítik, melyek piacvezetővé tették cégünket mindkét piaci területen.

Budapesten, a IV. kerületben, 2500 m2-en, könnyen megközelíthető helyen és könnyű parkolási lehetőséggel, kínálunk elektronikus és mechanikus beltéri és kültéri vagyonvédelmi, tűzvédelmi és nyílászáró automatizálási rendszereket és azok kiegészítőit viszonteladóink és telepítőink részére. Üzletünkben több szakképzett kolléga gondoskodik a zökkenőmentes kiszolgálásról, ahol megtekinthetők és kipróbálhatók az általunk forgalmazott termékek. Összes termékünk műszaki és marketing információjához hozzáférhet szórólap és könyv formájában, 15 szakterületi bontásban.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Árnyékolástechnika

• Biztonságtechnika

• Garázskapu

• Kaputechnika

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.01.05.

A mai világ sajnos hajlamos elhitetni velünk, hogy csak az új termékek lehetnek tökéletesek. Ám ez egyáltalán nincs így.

Egyre több kiállításon és persze kertben, közparkokban, utak mellett találkozunk egy új, izgalmas kertépítő anyaggal/eszközzel, a gabionnal. Mindenkinek megakad rajta a szeme, és a legtöbben rögtön azon gondolkoznak, hogy hol és hogyan tudnák használni a saját kertjükben.

A kortárs szőnyegek gyártásának úttörője, a francia Toulemonde Bochart a gyerekek részére is tervez inspiráló, vidám talpalávalókat.

A rózsakultúra kezdetei az ősi időkbe nyúlnak vissza, de a rózsa, a rózsafa, a rózsavíz szinte elválaszthatatlan fogalmak az arab kultúrától. A rózsatisztelet nagyrészt az iszlám vallással terjedt el szerte a világon, így jutott el a túlnyomórészt moszlim Marokkó területére is.

Környezettudatosság, design és technológia remek egymásra találása hívta életre ezt a széket.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018