Utolsó frissítés dátuma: 2011.01.05.

Cégadatok

MASCO Kft.

1045 Budapest, Madridi u. 2.

Telefon: (+36-1) 390-4170

Fax: (+36-1) 390-4173

Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Riasztó rendszerek, Kapuautomatizálás, Kapumozgatás

Cégünkről

Cégünk a legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, mely itthon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapuautomatizálási termékek képviseletét. A folyamatos dinamikus fejlődést cégünknek a vevőkkel való odaadó törődése és a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek segítik, melyek piacvezetővé tették cégünket mindkét piaci területen.

Budapesten, a IV. kerületben, 2500 m2-en, könnyen megközelíthető helyen és könnyű parkolási lehetőséggel, kínálunk elektronikus és mechanikus beltéri és kültéri vagyonvédelmi, tűzvédelmi és nyílászáró automatizálási rendszereket és azok kiegészítőit viszonteladóink és telepítőink részére. Üzletünkben több szakképzett kolléga gondoskodik a zökkenőmentes kiszolgálásról, ahol megtekinthetők és kipróbálhatók az általunk forgalmazott termékek. Összes termékünk műszaki és marketing információjához hozzáférhet szórólap és könyv formájában, 15 szakterületi bontásban.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Árnyékolástechnika

• Biztonságtechnika

• Garázskapu

• Kaputechnika

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.01.05.

A Magyarországon megszokott, kertvárosi utcaképből gazdagon tagolt tetőzetével, fedett teraszaival, sajátos anyaghasználatával már messziről kitűnik ez a mediterrán vidékekre jellemző családi ház. A kétgyermekes fiatal pár olaszországi nyaralásain szeretett bele ebbe a stílusba.

Fork, azaz Villa a fantázianeve ennek a lámpacsaládnak. Találó a névválasztás.

Mint a régi kockaházak kicsit újrafogalmazott változata. Itt egy kis toldalék, ott egy tetőkiugró, és máris egy új hangulatú otthon jött létre. A hatvanas, hetvenes években a magyar falvakban az eredeti, a környékre jellemző építészeti jellemvonásokat elhagyva...

Valahányszor végigmegyünk egy osztrák falucska főutcáján, harmóniát és szépséget érzünk sugározni a házakból. Miért van ez? A válasz egyszerű. Ezek a falvak egységes arculatúak. Az épületek közel egyformák, nem hivalkodóak, nem tolják magukat a másik elé.

Van otthon néhány felesleges raklap? Ne dobja ki, alkosson vele, hasznosítsa újra!

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018