Utolsó frissítés dátuma: 2010.08.19.

Cégadatok

Marketbau-Remeha Kft.

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

Telefon: 23/503-980

Remeha Avanta Plus kondenzációs falikazánok: takarékos fűtés elérhető áron, kiemelkedő minőségben!

Cégünkről

A Marketbau-Remeha Kft. 1989 óta kizárólagos magyarországi forgalmazója a Remeha termékeknek. Jól felkészült műszaki csapat elégíti ki a vásárlók igényeit. Lakossági üzletágunk nagykereskedői partnereinken keresztül értékesíti a lakossági termékeket, amelyek a egyaránt képviselik a kondenzációs technika csúcsmodelljeit, a legkedvezőbb ár-érték arányt megtestesítő fűtő- és kombikazánokat valamint a megújuló energia területét. A végfelhasználók szervizigényeit országos szervizpartner hálózaton keresztül látjuk el.
Partnereink elérhetőségét keresse a www.kazan.hu weboldalunkon!

Termékek, szolgáltatások

Kondenzációs technológia

A kondenzációs technológia alapja az, hogy a füstgázok erőteljes lehűtésével a füstgázveszteséget nem csak az ún. érzékelhető hőtartományban, hanem a vízgőz égéstermék konden zációja által a párolgáshő hasznosítása révén is mini málisra csökkentjük. Az így hasznosított energiatöbblet biztosítja az akár 109 %-os hatásfokot. Az Avanta Plus sorozat kombi és fűtőkészülékei ezt a kondenzációs technológiát képviselik.

Helytakarékos megoldás

Az Avanta Plus készülékek rendkívül kis méretüknek köszönhetően olyan szűk beépítési lehetőségek mellett is telepíthetőek, mint pl. falban vagy szekrénysorban való elhelyezés, biztosítva ezzel rugalmas felhasználhatóságukat.

Könnyű, gyors szerelhetőség

A kazánokkal együtt szállított szerelőkeret meggyorsítja és egyszerűsíti a felszerelést. A készülékeket kis tömegük miatt akár egy ember is kényelmesen szállíthatja és telepítheti. A sorozat bármely tagja egyszerűen átállítható PB gáz üzemmódra.

Környezetkímélő üzem

A kondenzációs technológia és a folyamatos tüzelésoldali szabályozás a jelentős tüzelőanyag megtakarításon túl lehetővé teszi, hogy az Avanta Plus kazánok károsanyagkibocsátása a lehető legkisebb legyen és megfeleljen a legszigorúbb EU normáknak. A készülékek zajszintje különlegesen alacsony, így a közvetlen környezetüket sem terhelik, működésük az ott tartózkodókat nem zavarja.

Kiemelkedő melegvízkomfort

Az Avanta Plus sorozat tagjai komfort üzemmódban azonnal folyamatos, állandó hőmérsékletű melegvíz előállításra képesek, kielégítve az egész család haszálati melegvíz igényeit.

Biztonságos működés

Az Avanta Plus kazánok a helyiség levegőjétől független üzemmódban működnek, nem használják az égéshez a helyi ség levegőjét és az égéstermékek sem kerülhetnek vissza a helyiségbe. A készülékek fejlett vezérléssel rendelkeznek, mely folyamatosan ellenőrzi a biztonságos üzemelés feltételeit és szükség esetén beavatkozik. Az Avanta Plus sorozat tagjai tartalmazzák a fagyás, a vízhiány, a túlnyomás, a levegő ellátás zavarai elleni automatikus védelmét.

Felhasználóbarát

Az Avanta Plus kazánok működése egyszerű. A kezelőfelület átlátható, könnyen kezelhető. A vezérlő felhasználóbarát, mely öndiagnosztizáló kódokkal jelzi a digitális kijelzőn a pillanatnyi üzemállapotot, illetve az esetleges hibákat.

A holland Remeha cég legújabb fali kondenzációs csúcsmodellje a Calenta sorozat, fűtő és kombi kivitelben.

Egyedülállóan nagy teljesítményű, kompakt Al-Si hőcserélője a valaha készült legátgondoltabb kivitel. Az optimális teljesítményt a könnyű kezelhetőséggel kombinálja, miközben nagyon kevés karbantartást igényel. A hőcserélő öntisztító kialakítású. A Calenta folyamatos szabályozású szivattyúja a teljes szabályozási tartományban magas hatásfokot és minimális áramfogyasztást garantál. A készülék előlapjába integrált LCD kijelző a beállítási és leolvasási lehetőségek praktikus megjelenítését biztosítja. A Calenta a modern személygépkocsikhoz hasonlóan kijelzi a karbantartás szükségességét, az iSense időjárásfüggő, magyar nyelvű szabályzón. A kazánra jellemző a kis méret és tömeg, valamint a kiemelkedően csendes működés.

A Remeha a következő kazántípusokat kínálja:

•Calenta
•Avanta 18s
•Avanta 24s
•Avanta 30s
•Avanta 22/28c
•Avanta 30/35c
•Avanta 34/39c
•Aquanta

Kazánjainkon kívül szolár termékeink is a legmagasabb színvonalat képviselik kedvező áron. A síkkollektoros szolár rendszerek nagyteljesítményű napkollektorokból (keretes síkkollektorok) és két zománcozott csőkígyóval ellátott, kettős belső zománcozású, alacsony hőveszteséget biztosító, fix palástszigetelésű szolárbojlerből állnak. Komplett 2 vagy 3 kollektoros közös keretbe épített, tetősíkba vagy tetősík fölé szerelt változatban, 3 különböző térfogatú szolárbojlerrel, 1 vagy 2 zónás szabályzóval szállított készletek, amelyek tartalmazzák az összes olyan részegységet, amelyre a szolár üzemmódban szükség lehet.

Termékeinkről, árainkról és forgalmazó, valamint szervizpartnereinkről bővebben tájékozódhat a www.kazan.hu weboldalon!

Kategóriák

• Fűtéstechnika

Kazán

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, kivitelezés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.08.19.

A buja zöldkörnyezetben lévő családi ház kertjét a meglévő adottságok felhasználásával úgy alakították ki, hogy a család mind a négy tagja igénye szerint tudja használni.

Ez az egyedi tervezésű gyermekbútor első pillantásra egy hagyományos rácsos ágy képét mutatja, ám közelebbről láthatjuk, hogy ennél sokkal több. A legfinomabb anyagokból készült, kompromisszumokat nem ismerő funkcionális darab maximális oltalmat és védelmet nyújt a csecsemő számára.

Mindig fejtörést okoz, hogyan öltöztethetjük fel, varázsolhatjuk egyedivé a gyerekszobát. Az apróságok saját kis birodalmának egyik legfontosabb elemei a textilek, természetesen életkortól és nemtől függő mintákkal. Az anyag minősége és mintája függvényében készíthetünk falvédőt praktikus kis zsebekkel, baldachint, függönyt, ágytakarót vagy akár díszpárnákat.

Többemeletes épület is készülhet könnyűszerkezetes technológiával? Miért ne?!

Letisztult, egyenes formavezetésű könnyűszerkezetes épületet veszünk szemügyre, melynél nem csak az építőanyag, de a külső-belső burkolatok és a berendezési tárgyak kiválasztásánál is hangsúlyos szerepet kapott a fa.

Képtár

Remeha Avanta Plus

falra szerelhető kondenzációs fűtő kazán

Remeha Calenta

a kondenzációs technika csúcsmodellje

Remeha Aquanta

alló kondenzációs hőközpont beépített 100 l-es rétegtárolóval

Remeha - DeDietrich szolár csomag

komplett szolár készlet, amely tartalmazza az összes olyan részegységet, amelyre a szolár üzemmódban szükség lehet

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018