Luxusdesign: Hajómustra

2012.01.19.

Amikor egy tengerparti városban nyaralunk, általában lemegyünk a kikötőbe gyönyörködni a szebbnél szebb hajókban. De vajon milyenek ezek az úszó paloták belülről?

Van, aki a lakása berendezésével sem tud zöldágra vergődni, de vannak olyan szerencsések, akik nemcsak a szárazföldi, de a vízen úszó otthonukat is luxuscikkekkel tölthetik meg. Hiszen annak, aki egy ilyen tengeri cirkálót tudhat magáénak, általában – a technikán kívül – az sem mindegy, hogy milyen a yacht berendezése. Csodás bútorok, értékes textíliák, szőnyegek, kiegészítők szemet gyönyörködtető kavalkádját találjuk ezeken a hajókon, a tulajdonos ízléséhez, vagy az éppen aktuális trendekhez igazítva.
Viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ilyen luxushajókat tartsanak a „garázsban”, de gyönyörködni azért mindenki szeret bennük.
Forrás:
luxury-yachtcharters.com
techpin.com
pvtyacht.com
privateyacht.blogspot.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Jelzésértékűen, de rögtön látszik: ezt a bútordarabot egy szarvas ihlette.

Egy hozzáépítés, mely alapjaiban változtatta meg az eredeti épület arculatát.

Eredetileg irodába tervezték, de otthon is hasznát vehetjük.

Bár ennek a lakásnak van nappalija, a hálószobába is került egy hasonló funkciójú rész. Ezt nem közös használatra, inkább csak saját maguknak szánták a tulajdonosok. Egy meghitt zug, ahová a felnőttek visszavonulhatnak, ahol egyedül lehetnek, távol a gyerekek zsivajgásától.

A Brühl & co ülőgarnitúráival valóra válnak mindazok vágyai, akik egyéni, személyre szabott enteriőrökben, barátságos otthonokban szeretnének élni, élvezve a mindennapok luxusát. Bútoraik és kiegészítőik felvonultatják a német és olasz design színe-javát...

1117 Budapest, Hengermalom út 20.

Wicanders parafa padló- és falburkolatok kereskedelme. Parafaszigetelő rendszerek, expandált parafa.

1061 Budapest, Paulay Ede u. 56.

1992 óta lakástextil-tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozom belsőépítészek, lakberendezők és magánszemélyek felkérésére. A textiltervezés célja számomra nem az emberek életstílusának a megváltoztatása, hanem annak kiegészítése.

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása.

2120 Dunakeszi, Kis köz 6.

Díszítőművészet dekupázs technikával

1037 Budapest, Bécsi út 232.

BEPA-CSEMPE-FÜRDŐSZOBA Üzleteinkben szeretettel várunk minden kedves építkezőt, felújítót hogy velünk valósíthassa meg fürdőszobáját, nappaliját, konyháját, kertjét, egyszóval otthonát, hogy olyanná válhasson melyet álmaiban elképzelt.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018