Luxusdesign: Hajómustra

2012.01.19.

Amikor egy tengerparti városban nyaralunk, általában lemegyünk a kikötőbe gyönyörködni a szebbnél szebb hajókban. De vajon milyenek ezek az úszó paloták belülről?

Van, aki a lakása berendezésével sem tud zöldágra vergődni, de vannak olyan szerencsések, akik nemcsak a szárazföldi, de a vízen úszó otthonukat is luxuscikkekkel tölthetik meg. Hiszen annak, aki egy ilyen tengeri cirkálót tudhat magáénak, általában – a technikán kívül – az sem mindegy, hogy milyen a yacht berendezése. Csodás bútorok, értékes textíliák, szőnyegek, kiegészítők szemet gyönyörködtető kavalkádját találjuk ezeken a hajókon, a tulajdonos ízléséhez, vagy az éppen aktuális trendekhez igazítva.
Viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ilyen luxushajókat tartsanak a „garázsban”, de gyönyörködni azért mindenki szeret bennük.
Forrás:
luxury-yachtcharters.com
techpin.com
pvtyacht.com
privateyacht.blogspot.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Sokan úgy gondolják, hogy a szürkének nem sok keresnivalója van a lakberendezésben. Pedig a szürke egy remek szín, mindenhez illik, mindennel jól társítható, egy biztos pont, amire építhetünk.

A fémlemez trendi és izgalmas faldekoráció.

Egyike a legszebb, kora tavasszal virágzó díszcserjéknek. Telt, rózsaszínű virágai az előző évi vesszőkön nyílnak, ezért csak virágzás után metsszük meg! Vízáteresztő, üde, tápdús talajt igényel. Magassága a 1,5-2 métert is elérheti, áprilisban virágzik.

Nem nagy, nem is fér bele sok minden, de nagyon édes.

Talán apróságnak tűnik, de meglehetősen fontos, hogy a gondosan kiválasztott mosdótálon milyen lesz a csaptelep. Íme a mi öt kedvencünk, a kuriózumokat kedvelőknek.

1133 Budapest, Visegrádi u. 82/b

A HANÁK cég filozófiája röviden ennyiben foglalható össze: az önállóságban hiszünk. A cég stratégiájának alappillére az alvállalkozók bevonása nélküli, saját gyártás.

2051 Biatorbágy, Ország út 2.

Egyedi karakterű kerítések, kapuk gyártása, helyszíni telepítése. Belátás, behatolás elleni védelem.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

1047 Budapest, Megyeri út 7/A.

Cégünk teljeskörű burkolat és szaniteráru szakkereskedés.

8200 Veszprém, Kádártai u. 33.

Spanyol, olasz, német, magyar, lengyel, cseh, szlovák, burkolóanyagok, csaptelepek, zuhanyrendszerek, szaniterek, zuhanykabinok. Folyamatos akciók!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018