Luxusbútor a javából

2011.11.30.

Méltóságteljes és egzotikus Roberto Ventura új sorozata.Ez az egyértelműen a luxusbútorok kategóriájába tartozó sorozat izgalmas keveréke az új és a klasszikus designnak. A fekete-arany színkombináció remekül hangsúlyozza a lenyűgöző részletrajzokat, a fantáziadús mintákat. A kárpitok vibráló színei mint egzotikus, csábító aromájú fűszerek pihennek az ülőbútorokon. Az egyenes és ívelt vonalak együttese csodás harmóniát áraszt. Az biztos, hogy ezek nem egy hagyományos nappaliba való darabok, de bármilyen nagyszabású elegáns térben, akár egy szállodában vagy egy cég recepcióján lenyűgözik a látogatókat.

Forrás: trendir.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A mai hatalmas terekkel rendelkező helyiségekben bizony nehéz a dolgunk a fali dekorációk kiválasztásakor. Mert mit is tehetünk?

Charlene Mullen hímzett párnái csodásan mutatnak bármely környezetben.

Rosita Missoni mottója: Mindenhol otthon érezni magunkat, mert az otthon velünk költözik, üdvözli barátainkat, megvalósítja álmainkat, a kreatív bútorozás pedig ajtókat nyit egy képzeletbeli utazásra „otthon”.

Profi lakberendezőnek is dicséretére válhatna ez a ház, mely minden részletében mintaszerűen követi a háziasszony kedvenc stílusát. Tökéletes az összhang, minden a helyén van e romantikus, vidéki lakban. A nyugat-magyarországi alvófalu úgynevezett...

Az új típusú társasházak világát éljük, melyeknek már a nevük is új: lakóparkok. Bár a kifejezés eredetileg nem társasházakat jelölt volna, az első idők rossz szóhasználatának köszönhetően a magyar köztudatba már így épült be. Egy ilyen nemrég épült ház, az István Park egyik otthonába látogattunk el.

1108 Budapest, Kozma u. 9-11.

Márvány, gránit, mészkő: burkolat, lépcső, párkány, konyhapult, asztal, ballusztrád, kandalló, sírkö

1036 Budapest, Lajos u. 80.

Az ALBATROS Wellnesstechnika wellnessek tervezésére és megépítésére kínál teljes körű szolgáltatást.

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

5000 Szolnok, Tófenék út 11.

Nyílászáró, redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta, napellenző, rovarháló, biztonsági fólia gyártása, forgalmazása.

1106 Budapest, Keresztúri út 208.

Belsőépítészet, egyedi bútorgyártás, generálkivitelezés, arculattervezés.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018