Lufiasztal

2013.07.08.Christopher Duffy tervezett már érdekes dolgokat. Most egy lufiasztalt...Az UP fantázianévre keresztelt asztal olyan, mintha héliummal töltött lufik tartanák. A látszat természetesen csal, az asztal edzett üveglapját fémből készült lábak támasztják alá.Aki szereti az őrült lakberendezési tárgyakat, meg is vásárolhatja az asztalt potom 5800 Euróért. A mérete 45 x120 x 80 cm, de mivel kézművesek által egyedileg gyártott darabról van szó, bármilyen méretben és színben megrendelhető.
 


Fotók: Duffy London, duffylondon.com


 Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy pajtáról az 1800-as években készült rajz ihlette ezt az épületet, mely természetesen most új köntösben és új funkcióval elevenedett meg.

A lenyűgöző luxus érzete árad az enteriőr látványából. A műgonddal megkomponált helyiségben nyoma sincs a túldíszítettségnek, a nagyvonalú eleganciát néhány egyszerű fogással sikerült megteremteni.

Végy egy egyszerű alapépületet, dobd fel néhány kiegészítő elemmel, színezd kedved szerint, és máris kész az egyedi, minden esztétikai és funkcionális igényt kielégítő tökéletes otthon.

A LED technológia lassan kiszorítja otthonainkból a hagyományos lámpatesteket.

A leendő szülők egyik legizgalmasabb feladata a gyerekszoba kialakítása. Kulcsszó a harmónia, színekben, mintákban és kialakításban egyaránt.

1147 Budapest, Czobor u. 33/b.

A tervezéstől a kivitelezésig belsőépítészeti kialakítások, felújítások, lakberendezés, bútorgyártás, egyedi dekoráció, festmények.

2151 Fót, Tessedik Sámuel u. 13/c.

Arra törekszünk, hogy a bútorok az Ön által igényelt funkciókat időtálló, az egyéni stílusának megfelelő formában jelenítsék meg. Klasszikus, modern és designbútorok tervezése, belsőépítészet, komplett lakberendezés. A saját széria és egyedi bútorok tervezésétől a gyártáson keresztül a helyszíni szerelésig.

1063 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Családi házak, lakások, irodák, üzletek tervezése, kivitelezése. Igények megbeszélése, méretarányos alaprajz, falnézetek készítése. Lakásfelújítás, átalakítás megtervezése. Fürdőszobatervezés. Gépészeti, elektromos berendezések telepítési terve.

8000 Székesfehérvár, Szárcsa utca 13.

Teraszbeépítések és télikertek terén piacvezető építőipari cég. Deceuninck és Hoco nyílászárók.

1081 Budapest, Rákóczi út 65.

Gázérzékelők, gázjelző és tűzjelző készülékek és rendszerek telepítése, karbantartása és javítása.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018