Utolsó frissítés dátuma: 2011.03.18.

Cégadatok

Ligne Roset

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

Telefon: 269-1848

www.ligne-roset.hu

Cégünkről

A 150 éves francia Ligne Roset design bútorokat és különleges kiegészítőket gyártó cég magyarországi képviselete vagyunk immár 10 éve.
2009 Novemberétől, új bemutatóteremmel várunk minden kedves design rajongót a Hercegprímás utcában, ahol Peter Maly, Christian Werner, vagy akár Pierre Paulin, klasszikus darabjai mellett a legújabb külön kiadások és újdonságok is folyamatosan megtalálhatóak.
A közel 400nm alapterületű két szintes bemutatóteremnek köszönhetően, a Ligne Roset
kínálatában szereplő, nappali, étkező, illetve hálószoba bútorokból ízelítőt adhatunk.

Munkánk során olyan szolgáltatásokkal is segítjük ügyfeleinket a választásban, mint szín és lakberendezési tanácsadás, illetve látványterv elkészítése.

Termékek, szolgáltatások

Prémium kategóriás design bútoraink, a nappali, hálószoba, dolgozó, és étkező területén mind megtalálhatóak, melyeket harmonikusan egészítenek ki lámpáink, lakástextileink illetve lakás díszítő elemeink.

Hírek

Ismerkedjen meg idei újdonságainkkal!

A kampányképeket a hamburgi Jung von Matt/Alster készítette, akit a W&V Kreativ-Ranking 2010 decemberében a legjobb német kreatív ügynökségként jelölt. Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról. Ennek kreatív képi megfogalmazásához Liz von Hoene new yorki sztárfotóst kérték fel.

Akciók

Idén is, ahogy eddig minden évben, helyet szeretnénk biztosítani újonnan érkező bútoraink számára. Emiatt február hónapban minden bemutatótermi bútorunkat 20-40 % kedvezménnyel kínáljuk!

Kategóriák

• Bútor

Gardrób

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

• Lakástextil

Függöny, karnis

Bútorkárpit

Szőnyeg

Tartozék, kiegészítő

• Szórakoztatóelektronika

Hifirendszer

• Világítástechnika

Designlámpa

Beltéri lámpa

Tervezés, tanácsadás

• Lakberendezési tervezés

Kivitelezés

Tervezés, tanácsadás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.03.18.

A hét remek hálószoba mindegyike egyazon barbadosi villában található. Mindegyik más-más stílusú, de egyformán nagyvonalúak, elegánsak és luxusminőségűek.

Relaxáció, nyugalom, pihenés – és természetesen alvás. A hálószoba az a helyiség, ahol mindezt zavartalanul megtehetjük. Igazi fészek, ahol elbújhatunk a kíváncsi szemek elől, és gondtalanul átengedhetjük magunkat – saját magunknak.

A mai hatalmas terekkel rendelkező helyiségekben bizony nehéz a dolgunk a fali dekorációk kiválasztásakor. Mert mit is tehetünk?

Az egzotikus távol-keleti kultúra évszázadok óta vonzza az európai embert. Az egyszerű használati tárgyaktól a bútorokig művelik magas művészi színvonalon a tárgykészítést. A mai élvonalbeli ázsiai formatervezők a tradicionális formákra és anyagokra építve hozzák létre.

Jamie Drake amerikai belsőépítész egyazon könnyedséggel tervez kortárs és klasszikus rezidenciákat. Olyan nagy nevű sztárok számára dolgozik, mint például Madonna, de munkái megtalálhatók New York-i hírneves boutiqueokban is. Tiszteletet parancsoló designjai a glamourról alkotott víziók, melyek gazdagítják, színesítik és frissé varázsolják az enteriőrt.

Képtár

Pumpkin fotel

több színben

325 630 Ft -tól

Antonia tál

üveg, 7,5x40 cm

51 320 Ft-tól

Exclusif kanapé

tervező: Didier Gomez, több méretben

1 506 990 Ft-tól

Réve D’edo doboz

fekete lakk, 45x34x38 cm

76 920 Ft-tól

ESPACE TEMPS

A híres fekete-fehér változat után itt az új platina kiadás!

181 900 Ft

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017