Utolsó frissítés dátuma: 2011.03.18.

Cégadatok

Ligne Roset

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

Telefon: 269-1848

www.ligne-roset.hu

Cégünkről

A 150 éves francia Ligne Roset design bútorokat és különleges kiegészítőket gyártó cég magyarországi képviselete vagyunk immár 10 éve.
2009 Novemberétől, új bemutatóteremmel várunk minden kedves design rajongót a Hercegprímás utcában, ahol Peter Maly, Christian Werner, vagy akár Pierre Paulin, klasszikus darabjai mellett a legújabb külön kiadások és újdonságok is folyamatosan megtalálhatóak.
A közel 400nm alapterületű két szintes bemutatóteremnek köszönhetően, a Ligne Roset
kínálatában szereplő, nappali, étkező, illetve hálószoba bútorokból ízelítőt adhatunk.

Munkánk során olyan szolgáltatásokkal is segítjük ügyfeleinket a választásban, mint szín és lakberendezési tanácsadás, illetve látványterv elkészítése.

Termékek, szolgáltatások

Prémium kategóriás design bútoraink, a nappali, hálószoba, dolgozó, és étkező területén mind megtalálhatóak, melyeket harmonikusan egészítenek ki lámpáink, lakástextileink illetve lakás díszítő elemeink.

Hírek

Ismerkedjen meg idei újdonságainkkal!

A kampányképeket a hamburgi Jung von Matt/Alster készítette, akit a W&V Kreativ-Ranking 2010 decemberében a legjobb német kreatív ügynökségként jelölt. Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról. Ennek kreatív képi megfogalmazásához Liz von Hoene new yorki sztárfotóst kérték fel.

Akciók

Idén is, ahogy eddig minden évben, helyet szeretnénk biztosítani újonnan érkező bútoraink számára. Emiatt február hónapban minden bemutatótermi bútorunkat 20-40 % kedvezménnyel kínáljuk!

Kategóriák

• Bútor

Gardrób

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

• Lakástextil

Függöny, karnis

Bútorkárpit

Szőnyeg

Tartozék, kiegészítő

• Szórakoztatóelektronika

Hifirendszer

• Világítástechnika

Designlámpa

Beltéri lámpa

Tervezés, tanácsadás

• Lakberendezési tervezés

Kivitelezés

Tervezés, tanácsadás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.03.18.

Barátságos, hívogató, de elsősorban emberléptékű ez a viszonylag kicsi, mégis minden igényt kielégítő házikó, melyre Budapest egyik kertvárosában bukkantunk. Alig több mint 60 négyzetméter a szintenkénti alapterület, igaz, ebből három is található a budai kis házban.

Nem tudjuk, kinek mi jut eszébe ezekről a polcokról, nekünk a Menő manó című rajzfilm. Ott találkoztunk ugyanezzel a gondolattal, ami valószínűleg ezen polcok tervezőjének a fejében is felderengett: az egyszerű vonal óriási jelentőségével.

Kandallót általában a lakáson belül szoktunk elhelyezni, pedig a kertben is remek hasznát vehetjük.

Egy újabb érdekes kollekció a KA-Internationaltól.

Amikor megszületik a gondolat: családi házat építünk, azonnal lázas tervezgetésbe kezdünk. Sokunkban él – talán már gyermekkorunk óta – egy kép arról, milyen is lenne otthonunk, ha azt mi alakíthatnánk ki teljes egészében.

Képtár

Pumpkin fotel

több színben

325 630 Ft -tól

Antonia tál

üveg, 7,5x40 cm

51 320 Ft-tól

Exclusif kanapé

tervező: Didier Gomez, több méretben

1 506 990 Ft-tól

Réve D’edo doboz

fekete lakk, 45x34x38 cm

76 920 Ft-tól

ESPACE TEMPS

A híres fekete-fehér változat után itt az új platina kiadás!

181 900 Ft

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017