Lendületes formák

2010.02.26.

Ha azt gondoljuk, hogy a szanitertervezők nem tudnak újat kitalálni, hát tévedünk. A már sok variációban megcsodált egyenes formák után itt vannak a lendületes, hullámos vonalak, melyek valami igazán újat hoznak a fürdőszobadivatba.


Lendületes formákA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A szín természetesen a klasszikus fehér, a formák viszont merőben mások, mint a megszokottak. Mintha a tervezők lendületes vonalai a hullámzó vizet imitálnák, szinte látjuk magunk előtt a tavak vagy éppen az óceánok vibráló, magával ragadó szépségét.


Lendületes formák


A család tagja egy beépíthető és egy szabadon álló kád, egy pultba süllyeszthető és egy pult fölé kiemelt mosdótál, valamint természetesen egy WC és bidé is. A kádak és a mosdótálak ugyanazt az életérzést sugallják: fiatalos, lendületes dinamizmust. A WC és a bidé viszont mintha kicsit kilógnának a sorból, náluk nem sikerül olyan jól megfogni a formát.


Lendületes formák


Természetesen a körítés, a fürdőszoba burkolata bármilyen lehet, de az itt látható mozaik emeli ki talán a legjobban az íveket. A nagyméretű falicsempe és burkolólap mellett a fürdőkád oldalán látható apró mozaikok még jobban hangsúlyozzák a dinamizmust, és szépen vezetik a szemet a hajlatok mentén. Persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a mozaikokkal sokkal könnyebben lekövethető a kád hullámvonala.


Szöveg: Barna Ildikó
Fotó: Villeroy & Boch, S & Co. Kft.


 Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Nem kell kétségbeesni, ha rossz térelosztású, aránytalan, komor házat, lakást hagynak ránk örökül felmenőink. Lakberendező segítségével minden mai igényt kielégítő modern otthont varázsolhatunk belőle: minőségeit és merészet.

Bár amióta mosogatógépekkel kényeztethetjük magunkat, egyre kevesebbet állunk a mosogatómedence mellett, azért az továbbra is egy fontos része a konyhának. Fontos és látványos része, főleg a pult szintjéből kiemelkedő csaptelep. Válasszunk hát valamilyen ütős, konyhánk stílusához illő darabot.

A „Porcelanosa Original Ceramic Parquet”, vagyis gres porcelánból készült, parkettamintás kollekciója egyesíti a faparketták barátságos, meleg látványát a kerámialapok végtelen strapabíró képességével, tartósságával.

A lányokat bármikor rá lehet venni a lakberendezésre, hiszen általában imádják, ha valami újdonság kerül a szobájukba.

A férfiaknak is kijár egy, az ő igényeikhez, ízlésükhöz alakított csodás hálószoba.

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, akril fürdőkádak, öntött műmárvány mosdók, fürdőszobai csaptelepek, fürdőszobabútorok, fürdőszobai elektronika

2040 Budaörs, Budapesti u. 61-63.

DEKORMAXimális kiszolgálás, DEKORMAXimális választék!

4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elektromos, hőcserélős és gázüzemű forróvíztárolók, hőszivattyús tárolók, puffertárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok, szolárrendszerek, napkollektorok, mosógépek, centrifugák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A termékeket energiatakarékosság, környezetbarát konstrukció és hosszú élettartam jellemzi. A fűtési és melegvíz-előállítási termékek rendszerbe kötve is kiválóan működtethetőek. HAJDU - megújuló energiával

1203 Budapest, Kossuth L. utca 33. - Erzsébet Áruház 2.emelet

Kárpitos bútor, bőr bútor, VOX bútor, szekrénysor, elemes bútor kedvező áron! És mindez egyedi méretre is!

2220 Vecsés, Fő út 79.

Teljeskörű wellness megoldások a tervezéstől a kivitelezésig: szauna, infra, gőz, medence, fitnesz, szolárium.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018