Utolsó frissítés dátuma: 2012.05.02.

Cégadatok

Lambda Systeme Kft.

1106 Budapest, Akna u. 2-4.

Telefon: 1/433-0500

Korszerű építőanyagok szakkereskedése

Cégünkről

Cégünk neve – immár közel 20 éve - garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra az építőanyag kereskedelem területén.

A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés – szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed, minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket.

Cégünk
- magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek,
- épületgépészeti szigetelések,
- szárazépítési ( gipszkarton és álmennyezet ) rendszerek
forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag kereskedelem piacán.

A Lambda Systeme Kft. országos hálózatával kiemelkedő pozíciót ért el az elmúlt 20 évben. Jelentős szakkereskedővé váltunk. Növekedésünk fő motorját a folyamatos fejlődés adja.

Ennek egyik újabb lépcsőfokaként, vásárlóink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében kibővítettük termékválasztékunkat
- falazóelemek,
- tetőfedő- és kéményrendszerek,
- tetőtéri ablakok és
- térkövek
széles választékával is.

KORSZERŰ építési technológiákat támogatunk.

Fontosnak tartjuk ezek népszerűsítését, az energia – és környezettudatos gondolkodás minél szélesebb körű megalapozását. Meggyőződésünk, hogy ez a törekvés hosszútávon élő környezetünk megóvását eredményezi.

SZAKKERESKEDELMI tevékenységet folytatunk.

Országos hálózatunk - amely immár 12 telephelyből áll - minden munkatársának legfőbb célkitűzése az elégedett vásárlók táborának növelése.

Szolgáltatásaink is ezt támogatják. Mérnök – értékesítő Kollégáink széleskörű szaktanácsadással, a lebonyolításban tevékenykedők korrekt értékesítési adminisztrációval, jól szervezett logisztikával, a háttérbázisok pedig kimagaslóan jó raktári felkészültséggel állnak kivitelező, viszonteladó és magánvásárló Partnereink rendelkezésére.

Termékek, szolgáltatások

Magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek, épületgépészeti szigetelések, szárazépítési rendszerek, gipszkartonok, álmennyezetek nagy- és kiskereskedése

Akciók

Újítsa fel otthonát kedvezményesen! A Lambda tavaszi akciója révén most jelentős kedvezménnyel újíthatja meg otthonát, kertjét! Ráadásul minden készpénzes vásárlónk garantált ajándékot is kap. Építőanyagok nagy választéka – most kivételesen olcsón Ha nagyobb felújításba kezd, a Lambda kínálatában most szinte mindenhez talál minőségi alapanyagokat, amelyek most kedvezményes áron kaphatók. Szeretne egy új válaszfalat, esetleg álmennyezetet alakítana ki vagy a tetőteret építené be? A Knauf gipszkarton lap most 493 Ft/m2 ártól kapható! További ajánlataink:  Tondach tetőcserép 99 Ft/db-tól  Leier tégla 265 Ft/db-tól  Semmelrock térkő 2 590 Ft/m2-től  Polikarbonát lemez (méretre vágással) 3 290 Ft/m2  Tetőtéri ablak 49 990 Ft/db-tól A garantált ajándékhoz és a gyors ajánlatkéréshez kattintson most! Túl magas a fűtésszámla? Szigeteljen akciós áron! A Knauf Insulation új, ECOSE technológiával készült akciós üveggyapot termékei szagtalanok, ugyanakkor rendkívül jó hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően nyugalmat és a fűtésszámlában komoly megtakarítást eredményezhetnek. A Lambda tavaszi akciójában már 215 Ft/m2 áron! A Knauf Insulation termékek mellett a hőszigetelések széles választéka kapható most kedvezményesen. Nézze meg akciós termékeink listáját! Kertépítés? Térkövek, szegélyek az Ön ízlése szerint! A Semmelrock térkövek gazdag színvilágukkal és gyors, ugyanakkor változatos lerakási technikájukkal váltak népszerűvé. A Lambda akciójában ráadásul kedvezményes áron érhetők el: a szürke, 6 cm-es Citytop kombi például már 2 590 Ft/m2 áron kapható. További információk a Lambda honlapján, ahol pár kattintással ajánlatot is kérhet. Most ráadásul minden készpénzes vásárlás esetén garantált ajándékot adunk! Ne habozzon sokáig, az akció csak június 1-ig tart!

Kategóriák

• Építőanyag

• Épületgépészet

• Hőszigetelés

• Vízszigetelés

• Kertépítés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2012.05.02.

Visszafogott színek és szabályos formák jellemzik a viszonylag kisméretű belvárosi lakást, melyből a női kéz szinte érezhető jelenléte miatt nem hiányzik a báj és a kellem sem. A női kéz jelen esetben a lakberendező, aki életet lehelt az új építésű ház bemutatólakásába.

Az Interior 1900 kortárs és egyben klasszikus lámpakollekciójának minden egyes darabja kézzel készül. Az elegáns vonalvezetésű lámpatestek ezüst bevonattal és eredeti kristálydarabokkal díszítve komplett megoldást nyújtanak a világítás megszervezéséhez...

Házat építeni mindenki tud – tartják sokan. De vajon ez tényleg így van? Persze mindannyian láttunk már építkezést, nagyjából ismerjük a munkafázisokat is, de a folyamat egészével és buktatóival kevesen vagyunk tisztában. Nos, okulásként végigkalauzoljuk önöket egy építkezésen az első kapavágástól a belső munkálatok megkezdéséig.

A lakástextil hosszú ideig szinte mellékes terület volt a lakberendezésben. Ma már hál’Istennek nem így van. Köszönhetően többek között az olyan művészeknek, mint Hegedűs Andrea, akik tárgyaikkal nem csak l’art pour l’art szeretnének hatni, hanem megpróbálják becsempészni a művészetet a mindennapokba, környezetünk szebbé, harmonikusabbá tételével fejezvén ki önmagukat.

Nem minden esetben sikerül a kereskedelemben megtalálni az elképzeléseinknek igazán megfelelő konyhabútort. Ilyenkor nem kell pánikba esni, csak egy jó asztalosra van szükség, aki bármilyen egyedi elképzelésünket megvalósítja. (Bár ilyet találni nem is olyan könnyű feladat!)

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018