Utolsó frissítés dátuma: 2012.05.02.

Cégadatok

Lambda Systeme Kft.

1106 Budapest, Akna u. 2-4.

Telefon: 1/433-0500

Korszerű építőanyagok szakkereskedése

Cégünkről

Cégünk neve – immár közel 20 éve - garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra az építőanyag kereskedelem területén.

A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés – szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed, minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket.

Cégünk
- magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek,
- épületgépészeti szigetelések,
- szárazépítési ( gipszkarton és álmennyezet ) rendszerek
forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag kereskedelem piacán.

A Lambda Systeme Kft. országos hálózatával kiemelkedő pozíciót ért el az elmúlt 20 évben. Jelentős szakkereskedővé váltunk. Növekedésünk fő motorját a folyamatos fejlődés adja.

Ennek egyik újabb lépcsőfokaként, vásárlóink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében kibővítettük termékválasztékunkat
- falazóelemek,
- tetőfedő- és kéményrendszerek,
- tetőtéri ablakok és
- térkövek
széles választékával is.

KORSZERŰ építési technológiákat támogatunk.

Fontosnak tartjuk ezek népszerűsítését, az energia – és környezettudatos gondolkodás minél szélesebb körű megalapozását. Meggyőződésünk, hogy ez a törekvés hosszútávon élő környezetünk megóvását eredményezi.

SZAKKERESKEDELMI tevékenységet folytatunk.

Országos hálózatunk - amely immár 12 telephelyből áll - minden munkatársának legfőbb célkitűzése az elégedett vásárlók táborának növelése.

Szolgáltatásaink is ezt támogatják. Mérnök – értékesítő Kollégáink széleskörű szaktanácsadással, a lebonyolításban tevékenykedők korrekt értékesítési adminisztrációval, jól szervezett logisztikával, a háttérbázisok pedig kimagaslóan jó raktári felkészültséggel állnak kivitelező, viszonteladó és magánvásárló Partnereink rendelkezésére.

Termékek, szolgáltatások

Magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek, épületgépészeti szigetelések, szárazépítési rendszerek, gipszkartonok, álmennyezetek nagy- és kiskereskedése

Akciók

Újítsa fel otthonát kedvezményesen! A Lambda tavaszi akciója révén most jelentős kedvezménnyel újíthatja meg otthonát, kertjét! Ráadásul minden készpénzes vásárlónk garantált ajándékot is kap. Építőanyagok nagy választéka – most kivételesen olcsón Ha nagyobb felújításba kezd, a Lambda kínálatában most szinte mindenhez talál minőségi alapanyagokat, amelyek most kedvezményes áron kaphatók. Szeretne egy új válaszfalat, esetleg álmennyezetet alakítana ki vagy a tetőteret építené be? A Knauf gipszkarton lap most 493 Ft/m2 ártól kapható! További ajánlataink:  Tondach tetőcserép 99 Ft/db-tól  Leier tégla 265 Ft/db-tól  Semmelrock térkő 2 590 Ft/m2-től  Polikarbonát lemez (méretre vágással) 3 290 Ft/m2  Tetőtéri ablak 49 990 Ft/db-tól A garantált ajándékhoz és a gyors ajánlatkéréshez kattintson most! Túl magas a fűtésszámla? Szigeteljen akciós áron! A Knauf Insulation új, ECOSE technológiával készült akciós üveggyapot termékei szagtalanok, ugyanakkor rendkívül jó hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően nyugalmat és a fűtésszámlában komoly megtakarítást eredményezhetnek. A Lambda tavaszi akciójában már 215 Ft/m2 áron! A Knauf Insulation termékek mellett a hőszigetelések széles választéka kapható most kedvezményesen. Nézze meg akciós termékeink listáját! Kertépítés? Térkövek, szegélyek az Ön ízlése szerint! A Semmelrock térkövek gazdag színvilágukkal és gyors, ugyanakkor változatos lerakási technikájukkal váltak népszerűvé. A Lambda akciójában ráadásul kedvezményes áron érhetők el: a szürke, 6 cm-es Citytop kombi például már 2 590 Ft/m2 áron kapható. További információk a Lambda honlapján, ahol pár kattintással ajánlatot is kérhet. Most ráadásul minden készpénzes vásárlás esetén garantált ajándékot adunk! Ne habozzon sokáig, az akció csak június 1-ig tart!

Kategóriák

• Építőanyag

• Épületgépészet

• Hőszigetelés

• Vízszigetelés

• Kertépítés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2012.05.02.

Az Interior 1900 kortárs és egyben klasszikus lámpakollekciójának minden egyes darabja kézzel készül. Az elegáns vonalvezetésű lámpatestek ezüst bevonattal és eredeti kristálydarabokkal díszítve komplett megoldást nyújtanak a világítás megszervezéséhez...

Egyre hűvösebb a levegő, ilyenkor szekrényeinkben a lenge nyári ruhákat a meleg holmik váltják fel. Miért ne öltöztethetnénk a bútorainkat is téli ruhába?

Prága történelmi központjában található ez az izgalmas kis lakás, melyet a cseh OOOOX Stúdió tervezett. Bár a lakás kicsi (59 négyzetméter), az ügyes építészeti és belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően jóval tágasabbnak tűnik, mint valójában.

Erkélyek, teraszok, medence körüli terek burkolására nyújt elegáns és kényelmes megoldást a „Hortus” mobil fapadló. Az évszakváltásokhoz igazodóan a járófelület könnyen és gyorsan lerakható-felszedhető, de kiváló ideiglenes pavilonok, teraszok...

A hatalmas üvegablakok legnagyobb előnye, hogy a kertet otthonunk részévé tehetjük velük.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018