Lakberendezés: Iroda, bárhol

2012.04.27.

Ha nem dolgozunk túl gyakran otthon, akkor is szükség lehet néha egy íróasztalra. A lakásban körülnézve számos helyet találhatunk, ami – ha első látásra nem is tűnik annak – alkalmas lehet egy otthoni iroda kialakítására.


Ha nem dolgozunk túl gyakran otthon, akkor is szükség lehet néha egy íróasztalra. A lakásban körülnézve számos helyet találhatunk, ami – ha első látásra nem is tűnik annak – alkalmas lehet egy otthoni iroda kialakítására.


A fehér faliszekrény ajtaját lehajtva remek mini-íróasztalt kapunk.
A szekrényajtót becsukva pillanatok alatt eltüntethető az iroda.A hálószobában mindig akad egy üres sarok, ahol elhelyezhetünk egy asztalt.
Fontos, hogy az íróasztal és környéke is igazodjon a hálószoba intim hangulatához.A konyha folytatásaként, a konyhabútor elemeiből állították össze ezt a munkahelyet.Kis helyen egy fél asztal is elég lehet.A két gardróbszekrényre rögzítve, láb nélkül „áll” ez az asztal.
A mögötte lévő falat is remekül kihasználták a tárolásra.Ha nem fér el a forgószék, egy zsámoly is megteszi.
Ráadásul ennek a modellnek a belsejében is tárolhatunk.Ha kicsi a hely, akkor a falon terjeszkedhetünk. A falipolcok remek tárolóhelyek.Az erkélyen vagy a verandán is kialakítható dolgozósarok.
Itt stílusosan függönnyel takarták az asztal alatti részt.Klasszikusan berendezett helyiségekben a lehajtható ajtajú szekreter az ideális megoldás.Itt egy kis gurulós szekrényke az iroda. Ha szükség van rá, az étkezőasztal alá gurítják,
és máris előkerülhetnek belőle a szükséges kellékek.
Ha nincs rá szükség, egy kis sarokban is kényelmesen elfér.


Fotók: bhg.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Szerencsés helyzetben van az a házvásárló, aki habitusának, életformájának leginkább megfelelő környezetet választhat lakóhelyének.

Paul Johnson elegánsan minimalista bútorait a tiszta vonalú szelíd formák, precíz kidolgozású részletek jellemzik. Funkcionális tárgyai alaposan átgondolt, okos tervezésről tanúskodnak. A formák mellett különösen fontos szerepet játszik a színek és a textúrák kifinomult megválasztása.

Erkélyek, teraszok, medence körüli terek burkolására nyújt elegáns és kényelmes megoldást a „Hortus” mobil fapadló. Az évszakváltásokhoz igazodóan a járófelület könnyen és gyorsan lerakható-felszedhető, de kiváló ideiglenes pavilonok, teraszok...

Ez a ház remek példa arra, hogy nagyvárosi környezetben is lehet természetközeli otthont kialakítani.

Fork, azaz Villa a fantázianeve ennek a lámpacsaládnak. Találó a névválasztás.

1047 Budapest, Gárdi J.u.41.

Régi ajtó új ruhában! Soha többé nem kell mázoltatnia. Bútorai, padlója színéhez hangolhatja ajtajainak bevonatát.

4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elektromos, hőcserélős és gázüzemű forróvíztárolók, hőszivattyús tárolók, puffertárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok, szolárrendszerek, napkollektorok, mosógépek, centrifugák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A termékeket energiatakarékosság, környezetbarát konstrukció és hosszú élettartam jellemzi. A fűtési és melegvíz-előállítási termékek rendszerbe kötve is kiválóan működtethetőek. HAJDU - megújuló energiával

1062 Budapest, Bajza utca 54. III/1.

A Haas&Czjzek a minőségi terítéskultúra és ajándékozás gyűjtőhelye (porcelán, kristály, evőeszköz).

1039 Budapest, Rákóczi u. 22.

60 európai cég termékei, 54 berendezett fürdőszoba box és 300 lapozón. Átlag feletti családias és előzékeny kiszolgálás. Legfőbb erősségünk a kreativitás és a vevő elképzeléseinek fényképszerű, háromdimenziós megjelenítése, gyors beszerzéssel és szállítással.

1046 Budapest, Klauzál u. 9.

Cégünk az építőiparban hiánycikk-ként mutatkozó igényes generálkivitelezésre szakosodott, elérhető áron.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018