Utolsó frissítés dátuma: 2010.04.20.

Cégadatok

La Bamba

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. - Budagyöngye bevásárlóközpont

Telefon: 30/483-0054

Várjuk szeretettel boltjainkban és az interneten webáruházunkban.

Cégünkről

Várjuk szeretettel boltjainkban és az interneten webáruházunkban.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Dekoráció, kiegészítők

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.04.20.

A Bahia-palotát a Marrákes óvárosában található épületek egyik legszebbikét két főméltóság emeltette a 19. században. Először Szi Músza, Szidi Mohamed ben Abder-Rahmán szultán nagyvezírje, majd fia, Ba Ahmed, I. Hasszán és Mulaj Abdel-Azíz szultán nagyvezírjének rezidenciája volt, tulajdonképpen a háremhölgyek lakhelyéül szolgált.

A burkolatok idei sztárjai egyértelműen a horizontalitást hangsúlyozó termékcsaládok. A minimáldesignhoz tökéletesen passzoló elképzelés szakít a hagyományokkal, és a megszokott, függőleges osztások helyett a vízszintes tagolást részesíti előnyben.

Egy modern épület mellé – ez nem is kérdéses – a kertbe is modern épített elemeket kell tervezni. Ez az úszómedence igazán dögös darab.

Minden ház nagyon sok lehetőséget hordoz magában. Ezt a jó tulajdonságát leginkább egy régi épület megvételekor érzékeljük, amikor az alaprajzon a falakat radírozgatva és újakat rajzolgatva próbálgatjuk a tereket saját életformánkhoz igazítani.

A Sziámi-öböl partjainál, Bangkok és Phuket között félúton van egy bájos sziget, mely akár maga a Paradicsom is lehetne. Az itt található bungalók egyikébe látogatunk el, modern, mégis hamisítatlanul thai környezetbe.

Képtár

Asztalhoz rögzíthető bornyitó

krómozott, fanyéllel, 32 cm

14 900 Ft

Culbato váza

krómozott fém-üveg, 8x12x16 cm

8900 Ft

Dekor pohárkészlet

műanyag, dupla falú, hűtőfolyadékkal

4860 Ft/4 db

„kacsa” káddugó

műanyag

2360 Ft

strasszos celluxtépő

6860 Ft

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018