Külföldi otthonok: Luxusnyaraló Phuketen

2012.04.06.

Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Aki Phuket szigetére látogat, az elsősorban a tengerpartot szeretné élvezni, de az a villa nem közvetlenül a parton, hanem a Kata Hill-en található. A domboldal buja fái között a tulajdonosok elbújhatnak az idegen szemek elől, élvezhetik a magányt, a békét és a nyugalmas pihenést, és ha kedvük tartja, bármikor leugorhatnak a partra is.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Az sem mellékes, hogy innen csodás a kilátás a Kata Noi strandra. A házat úgy alakították ki, hogy ezt a panorámát a lehető legtöbb helyiségből élvezni lehessen. A nyaralóban a nappalin, a konyhán és a hatalmas étkezőn kívül 5 hálószoba és egy dolgozószoba is található. A berendezés modern, finom vonalú, egy városi lakásba is számos ötlettel szolgálhat.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Forrás: interiorarcade.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Manapság már ritkán kapirgálnak kakasok a hátsó kertben, de akinek hiányzik a vidéki romantika, az egy abszolút trendi műalkotással maga köré varázsolhat egy baromfiudvart.

A Magyarországon megszokott, kertvárosi utcaképből gazdagon tagolt tetőzetével, fedett teraszaival, sajátos anyaghasználatával már messziről kitűnik ez a mediterrán vidékekre jellemző családi ház. A kétgyermekes fiatal pár olaszországi nyaralásain szeretett bele ebbe a stílusba.

A fehér, szürke, fekete színekre komponált elegáns fürdőszoba hatalmas falitükrei felerősítik a helyiségben körbefutó párkányelemek hatását, ugyanakkor megduplázzák a fürdőszoba méreteit, a tágasság érzetét keltve.

A könnyűszerkezetes épületek, bár ma már egyre több helyen fordulnak elő hazánkban is, még mindig számos kérdést vetnek fel. Az egyik ilyen kérdés, hogy többszintes épület is készülhet-e ezzel a technológiával. A válasz: igen, miért ne?

A Londonban élő finn designer hölgy magas minőségi elvárásoknak megfelelő, egyedi stílusú, „hand made” lakberendezési kiegészítőket készít. A nevével fémjelzett stílus – a domborműszerű 3dimenziós hatású sormintákból álló felület – alapvetően meghatározza kollekciójának arculatát...

2220 Vecsés, Fő út 79.

Teljeskörű wellness megoldások a tervezéstől a kivitelezésig: szauna, infra, gőz, medence, fitnesz, szolárium.

3600 Heves, Egri út 18.

A HEVESTHERM csoport értékrendjének középpontjában a természetközpontúság és a termékeit használó emberek tisztelete áll.

1108 Budapest, Kozma u. 9-11.

Márvány, gránit, mészkő: burkolat, lépcső, párkány, konyhapult, asztal, ballusztrád, kandalló, sírkö

1116 Budapest, Hunyadi János u. 1.

Vaillant - Az életre szóló minőség

8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri u.14./B.

Toilette Nett WC-Bidé berendezés, az övön aluli tisztaságért. Már 16 éve Magyarországon.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018