Külföldi otthonok: Luxusnyaraló Phuketen

2012.04.06.

Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Aki Phuket szigetére látogat, az elsősorban a tengerpartot szeretné élvezni, de az a villa nem közvetlenül a parton, hanem a Kata Hill-en található. A domboldal buja fái között a tulajdonosok elbújhatnak az idegen szemek elől, élvezhetik a magányt, a békét és a nyugalmas pihenést, és ha kedvük tartja, bármikor leugorhatnak a partra is.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Az sem mellékes, hogy innen csodás a kilátás a Kata Noi strandra. A házat úgy alakították ki, hogy ezt a panorámát a lehető legtöbb helyiségből élvezni lehessen. A nyaralóban a nappalin, a konyhán és a hatalmas étkezőn kívül 5 hálószoba és egy dolgozószoba is található. A berendezés modern, finom vonalú, egy városi lakásba is számos ötlettel szolgálhat.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.


Forrás: interiorarcade.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy egzotikus szigeten töltött vakáció csak csodálatos lehet, de persze az sem mindegy, hogy milyen környezetben pihenhetünk.

A fürdőszoba a megújulás szentélye, mely minden érzékszervünket megérinti. A tiszta, csillogó kristály, az életadó fény és víz összjátéka a Kludi-Swarovsky fürdőszobájában teljes varázsát bontakoztatja ki.

A Budapest környéki kisváros e Duna-parti telkébe szeretett bele a középkorú házaspár. A fővárosi panelrengetegben eltöltött évek után – bevallásuk szerint – ez maga a paradicsom…

A Yamagata Koubou-kollekció célja egyesíteni a gyönyörű távol-keleti kézművességet, vegyíteni a régi és modern világokat, az ötletekkel „megfogni” a nemzetközi közönséget. Az eredetiség, művészet és kreativitás eszméi és a tervező szenvedélyes munkaszeretete...

Egyre hűvösebb a levegő, ilyenkor szekrényeinkben a lenge nyári ruhákat a meleg holmik váltják fel. Miért ne öltöztethetnénk a bútorainkat is téli ruhába?

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

Remeha Avanta Plus kondenzációs falikazánok: takarékos fűtés elérhető áron, kiemelkedő minőségben!

1015 Budapest, Hattyú utca 10/C.

Konyhabútor első kézből, tervezéssel, tanácsadással, 3D tervekkel, minimál stílisban is.

3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.

Több, mint 30 éve a PVC ablak- és ajtóprofilgyártás élvonalában! Új 7 kamrás profilrendszer. Egyedülálló ár/érték arány! Mielőtt döntene, látogassa meg honlapunkat, hogy tudja, mi különbözteti meg egyik műanyag ablakot a másiktól!

D-56727 Mayen-Katzenberg, St.Barbara str. 3.

A Föld mélyéről, A Világ tetőire! www.terméspala.com

2040 Budaörs, Keleti u. 7.

Vízkezelő berendezés gyártása, forgalmazása, szervizelése. Háztartási, ipari, egyedi igény kielégítése.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017