Külföldi otthonok – Cloud House

2013.07.01.

Egy hozzáépítés, mely alapjaiban változtatta meg az eredeti épület arculatát.A közel száz éves épületet tulajdonosai kicsit felújítani és bővíteni szerették volna. A munkával a McBride Charles Ryans építészirodát bízták meg, akik az utca felőli homlokzatot érintetlenül hagyva a hátsó részt alakították át, de alaposan.
A régi épületrészben maradtak a család hálószobái, míg az új, felhő formájú, modern dongaboltozatú épületrészbe került a konyha és a társasági élettér. A játékos és igazán egyedi hátsó traktus egy szépen kialakított, hatalmas medencével felszerelt kertre nyílik. Az épület 2012-ben elnyerte a Melbourne Design Awards díjat.

Forrás: mcbridecharlesryan.com.auTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Műalkotások, melyek mintegy mellékesen hűtőgépként is funkcionálnak. E négy egyedülálló, érintőképernyős hűtőgép a háztartási készülékek formatervezésének határait feszegeti. Az Electrolux tervezői által papírra vetett négy érintőképernyős hűtőgép látványosan prezentálja, hogyan lehet egy háztartási készülék egyszerre szórakoztató, eredeti, elegáns és csodaszép. Gyönyörködjünk tehát e remekművekben, és ismerjük meg megálmodóik hitvallását…

Magyarországon a legelterjedtebb falazóelem vitathatatlanul a tégla. A kultúránkba erősen beágyazódott az „én házam az én váram” szemléletnek a mai napig ez felel meg a legjobban. A tégla az ember egyik legrégibb kísérője, majdnem olyan hosszú múltra tekint vissza, mint maga az emberiség.

Ez az épület a régi Amerika gyarmati stílusú udvarházainak formailag kicsit modernizált változata. Az emeleti helyiségekhez tartozó hatalmas terasz egyenes vonalvezetésű, klasszikus formavilágú korlátja uralja a homlokzatot.

A „Fromental” egy vadonatúj londoni csapat Lizzie Deshayes textiltervezőnő megálmodott papír hátfalú hímzett selyem falikárpit paneleit ülteti át a valóságba.

Trópusi szállodákban szinte alapkövetelmény, hogy a fürdőszoba valamilyen formában kapcsolódjon a külső térhez.

1067 Budapest, Csengery u. 53.

ARCAD Építészeti Tervezőrendszer, myHouse 3D otthontervező program, Tető-, Lépcső-, Fedélszéktervező.

0000 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Enteriőrtervezés, belsőépítészet, lakberendezés: irodák, otthonok, közösségi terek.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

6000 Kecskemét, Budaihegy 72.

Fürdőszoba- és konyhabútorok gyártása, fürdőszobai termékek kis- és nagykereskedelme.

2030 Érd, Balatoni út 56

Minőségi konyhabútorok, tolóajtós szekrények készítése széles frontválasztékkal, rövid határidőre.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018