Külföldi otthonok – Cloud House

2013.07.01.

Egy hozzáépítés, mely alapjaiban változtatta meg az eredeti épület arculatát.A közel száz éves épületet tulajdonosai kicsit felújítani és bővíteni szerették volna. A munkával a McBride Charles Ryans építészirodát bízták meg, akik az utca felőli homlokzatot érintetlenül hagyva a hátsó részt alakították át, de alaposan.
A régi épületrészben maradtak a család hálószobái, míg az új, felhő formájú, modern dongaboltozatú épületrészbe került a konyha és a társasági élettér. A játékos és igazán egyedi hátsó traktus egy szépen kialakított, hatalmas medencével felszerelt kertre nyílik. Az épület 2012-ben elnyerte a Melbourne Design Awards díjat.

Forrás: mcbridecharlesryan.com.auTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

E Koppenhága központjában álló hotel tulajdonosa nem mindennapi vállalkozásba kezdett, amikor a szálloda teljes átalakítására 13 országból 21 művészt – designereket, grafikusokat, reklámgrafikusokat – kért fel.

A karácsony fehérben a legszebb. Csodás látvány, amikor kint sűrűn hull a hó, nem csoda, ha bent, lakásunk melegében is szeretnénk megidézni ezt a hangulatot.

Amikor kertet tervezünk, ne feledkezzünk el azokról a kiegészítő berendezési tárgyakról, amik azt igazi második otthonná teszik. Ilyen lehet például egy, a szabadba telepített konyha.

A kislányok imádják a pöttyöket. Miért ne adhatnánk meg nekik azt az örömöt, hogy pöttyös szobában élhessenek.

1061 Budapest, Andrássy út 41. - Előzetes időpontegyeztetés szükséges!

Cégünk textíliák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik: bútorszövetek, fényáteresztők, sötétítők.

2040 Budaörs, Gyár utca 2.

Mosdó, ami egy életre szól...

4034 Debrecen, Nagyecsed u. 4.

Rendszermegoldások családi házakra, társasházakra, ipari létesítményekre, fűtés korszerűsítésre geotermikus energiával.

2040 Budaörs, Budapesti u. 61-63.

DEKORMAXimális kiszolgálás, DEKORMAXimális választék!

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017