Kristálypalota „Swarovski Crystal Palace”

2010.04.01.

A „Swarovski Crystal Palace” legújabb kollekciójával a kortárs designnak osztotta a főszerepet. Cél a képzelet határainak kitágítása, bebizonyítani, hogy a hagyományos értelemben vett csillár fogalma teljesen meg tud újulni, miközben időtálló gyönyörűségéből semmit sem veszít.


Kristálypalota „Swarovski Crystal Palace”A galéria megnyitásához kattintson a képre!


Még akkor sem, amikor a tervezők a hagyományos csiszoltüveg technikát házasítják a modern designnal, vagy éppen természet inspirálta objektumokat hoznak belőle létre. Az eredmény mindig izgalmas és elbűvölő. A kristálytermékeiről világhíressé vált Swarovski-céget több mint száz évvel ezelőtt alapították Ausztriában a tyrolibeli Wattensben. A családi vállalkozás ékszerköveket, ékszereket, félkész termékeket és világítási berendezések széles skáláját hozta létre. A cég a mai napig gyárt ajándéktárgyakat, kiegészítőket, és gyűjtők számára készült csiszolt kristályokat. A „Daniel Swarovski Paris” és a „Swarovski Jewellery” termékeiben egyaránt jelen van a művészi tehetség és a magas minőségű tervezői képesség.


Szöveg: Imre Mária
Fotók: Lenhardt LászlóTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A mosdótálak formavilágukat és beépítési technikájukat szemlélve szabadon álló, beépített vagy ültetett típusok lehetnek.

Természetesen, mint bármelyik berendezési tárgy, a kandalló is képes a megújulásra.

Szokásunktól eltérően most egy olyan házba látogattunk el, amely építészetileg késznek mondható ugyan, de berendezése a végleges bútorokkal még hátravan. Ennek ellenére érdemes a bemutatásra, hiszen számos olyan esztétikai értékkel bír, mely követendő példát mutathat.

A híres és közkedvelt üdülőhelyről, Acapulcóról kapta a nevét ez a remek kis szék.

Paul Johnson elegánsan minimalista bútorait a tiszta vonalú szelíd formák, precíz kidolgozású részletek jellemzik. Funkcionális tárgyai alaposan átgondolt, okos tervezésről tanúskodnak. A formák mellett különösen fontos szerepet játszik a színek és a textúrák kifinomult megválasztása.

1183 Budapest, Üllői út 526.

Cserépkályhák, kandallók építése, egyedi igény szerint. Tűzterek és egyéb kiegészítők értékesítése.

5561 Békésszentandrás, Kisfaludy u. 30.

Az Argomex Kft. 20 éves betonipari tapasztalatnak köszönhetően kiváló minőségben gyártja termékeit. Az érdeklődők 96 féle falburkoló kőből választhatnak. Az előre gyártott látszóbeton tökéletes burkolata nagy felületeknek, homlokzatoknak. Az egyedi zsaluzásnak köszönhetően sokféle forma megvalósítható.

5000 Szolnok, Tófenék út 11.

Nyílászáró, redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta, napellenző, rovarháló, biztonsági fólia gyártása, forgalmazása.

1091 Budapest, Üllői út 9.

Csillár- és lámpajavítás, eladás. Egyedi tervek szerinti világítótestek kivitelezése. Üveg csillártisztítás, romos facsillár aranyozás, vezetékcsere. 1954 óta a lakosság szolgálatában.

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018