Kristálypalota „Swarovski Crystal Palace”

2010.04.01.

A „Swarovski Crystal Palace” legújabb kollekciójával a kortárs designnak osztotta a főszerepet. Cél a képzelet határainak kitágítása, bebizonyítani, hogy a hagyományos értelemben vett csillár fogalma teljesen meg tud újulni, miközben időtálló gyönyörűségéből semmit sem veszít.


Kristálypalota „Swarovski Crystal Palace”A galéria megnyitásához kattintson a képre!


Még akkor sem, amikor a tervezők a hagyományos csiszoltüveg technikát házasítják a modern designnal, vagy éppen természet inspirálta objektumokat hoznak belőle létre. Az eredmény mindig izgalmas és elbűvölő. A kristálytermékeiről világhíressé vált Swarovski-céget több mint száz évvel ezelőtt alapították Ausztriában a tyrolibeli Wattensben. A családi vállalkozás ékszerköveket, ékszereket, félkész termékeket és világítási berendezések széles skáláját hozta létre. A cég a mai napig gyárt ajándéktárgyakat, kiegészítőket, és gyűjtők számára készült csiszolt kristályokat. A „Daniel Swarovski Paris” és a „Swarovski Jewellery” termékeiben egyaránt jelen van a művészi tehetség és a magas minőségű tervezői képesség.


Szöveg: Imre Mária
Fotók: Lenhardt LászlóTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Elefántokkal, tigrisekkel és vízilovakkal népesíthetjük be a gyerekszobát Siptár Enikő egyedi tervezésű és gyártású textíliái segítségével, varázslatos mesevilágot teremtve csemetéink köré.

A minimalista irányzatot követő, egyszerű vonalvezetésű hálószobában a fal üveggel történő kiváltása a térhatárolásnak kissé szokatlan, de mindenképpen látványos megoldása.

Bár nálunk a napsütéses órák száma meg sem közelíti a mediterránium mindig ragyogó, lágy melegségű világát, a délszaki kertek formáit, arányait és anyagait alkalmazva a tipikus déli növények nélkül is sikerülhet egy mediterrán hangulatú kert kialakítása.

Manapság a csempe és burkolólapok zavarba ejtően bő választékával találja magát szembe a szaküzletekbe betérő érdeklődő. A legutolsó divatnak megfelelő, letisztult, egyszerű formákat felvonultató cégek termékei kifinomult – az érzelmekre, érzékekre erősen ható – színekkel csábítják el a közönséget.

Az erdő buja növényzetének közepette Ádám és Éva kedvére élvezhette a tüzes színek harmóniáját, akárcsak napjaink Ádámjai és Évái, akik az Éden-kollekció darabjaiban gyönyörködhetnek, válogathatnak ízlésük szerint.

1081 Budapest, Rákóczi út 65.

Gázérzékelők, gázjelző és tűzjelző készülékek és rendszerek telepítése, karbantartása és javítása.

8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3.

Weitzer-Parkett kiváló felületkezelt parketták; AURO felületkezelő anyagok; Kültéri fa járólapok és kertépítő elemek; Vörösfenyő fűrészáru; Hőkezelés-műszárítás

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Forma Vivendi - Lakberendezési áruház

1158 Budapest, Körvasút sor 110.

Az Ön acél-, könnyű-, színesfém- és műanyagkereskedője!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.

A Teka név egyet jelent a megbízható minőségű konyhatechnikával az egész világon. Közel 6000 ember dolgozik világszerte azon, hogy ez a fogalom egyet jelentsen a Teka márkanévvel. A Teka termékskálája átöleli a háztartási és professzionális termékeket mind a konyhatechnika, fürdőszoba, rozsdamentes ipari tartályok és az elektronikai iparág területén. A konyhatechnikát tekintve a Teka egyike a világ vezető mosogató és beépíthető készülék márkáinak, teljes választékot kínálva a vevői igényeknek megfelelően.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018