Kreatív design, kreatív szennyestartó

2011.03.07.

Felfoghatjuk fali dekorációként is, ám igazából nagyon hasznos kis kellék.


Kreatív design, kreatív szennyestartó


Helene Steiner tervezte ezt a hasznos kis jószágot, melyet Polipnak keresztelt. A Polip egy szennyestartó-rendszer, mely a falra rögzíthető. Az elől elhelyezett nyíláson kell behelyezni a szennyest, mely a kosár formájának köszönhetően biztosan a tartóban marad. Mérete pont akkora, mint a mosógép dobja, így ha megtelt a kosár tudhatjuk, hogy indulhat a mosás. Ilyenkor egyszerűen levesszük a tartójáról, és füleinek köszönhetően könnyedén vihetjük a mosógéphez.


Felfoghatjuk fali dekorációként is, ám igazából nagyon hasznos kis kellék.


Több darabot egymás mellé téve nemcsak izgalmas fali dekorációt hozhatunk létre a mosókonyhában, de a szennyes színenkénti elkülönítését is könnyedén megoldhatjuk.


Forrás: digsdigs.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Lakásunk legszebb és legfontosabb fényei a természetes fények. Vitathatatlan, hogy az ablakokon beáramló napsütésnél nem lehet ragyogóbb világítási módot kitalálni. De mivel ezzel nem saját magunk gazdálkodunk, mesterséges fényforrások hadára van szükségünk ahhoz, hogy fényben gazdag életet élhessünk.

Sokan szeretik a nappalijukat valamilyen távoli földrész jegyében kialakítani.

Nem ám a megszokott, hanem meglehetősen izgalmas módon.

A tavaszi hagymások, nevető sziklavirágok, pozsgások közül baglyot formázó cserép és félig földbe ásott terrakotta amfora bújik elő. Az alig hároméves ház falán már kúszik a borostyán, sejteti, hamarosan patinás bagolyvárrá avanzsál a dombtetőre épült családi ház.

Aki a hagyományos, természetes megoldások mellett valami kreatív különlegességet is szeretne kertjébe, annak számtalan lehetőséget rejt a növényszobrászat.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

1055 Budapest, Nagy Ignác utca 14.

Családi házak, lakások, hotelek, panziók, irodák, üzlethelyiségek, stb., belsőépítészeti és lakberendezési tervezése teljeskörű szakiparosi kivitelezéssel.

1108 Budapest, Gyömrői út 140.

Homlokzatfestékek és bevonatok, beltéri falfestékek, lakkok, lazúrok és hőszigetelő rendszerek.

1139 Budapest, Gömb utca 40.

Hazai, olasz, lengyel burkolatok (csempe, padlólap, gres), csaptelepek, szaniterek, zuhanykabinok értékesítése raktárról.

6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

A villanykapcsoló a lakás dísze! Óriási szín és anyagválaszték a piacvezető gyártótól! www.legrand.hu

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018