Kreatív design, kreatív szennyestartó

2011.03.07.

Felfoghatjuk fali dekorációként is, ám igazából nagyon hasznos kis kellék.


Kreatív design, kreatív szennyestartó


Helene Steiner tervezte ezt a hasznos kis jószágot, melyet Polipnak keresztelt. A Polip egy szennyestartó-rendszer, mely a falra rögzíthető. Az elől elhelyezett nyíláson kell behelyezni a szennyest, mely a kosár formájának köszönhetően biztosan a tartóban marad. Mérete pont akkora, mint a mosógép dobja, így ha megtelt a kosár tudhatjuk, hogy indulhat a mosás. Ilyenkor egyszerűen levesszük a tartójáról, és füleinek köszönhetően könnyedén vihetjük a mosógéphez.


Felfoghatjuk fali dekorációként is, ám igazából nagyon hasznos kis kellék.


Több darabot egymás mellé téve nemcsak izgalmas fali dekorációt hozhatunk létre a mosókonyhában, de a szennyes színenkénti elkülönítését is könnyedén megoldhatjuk.


Forrás: digsdigs.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Minden ház nagyon sok lehetőséget hordoz magában. Ezt a jó tulajdonságát leginkább egy régi épület megvételekor érzékeljük, amikor az alaprajzon a falakat radírozgatva és újakat rajzolgatva próbálgatjuk a tereket saját életformánkhoz igazítani.

Feküdjünk be a zuhany alá. Talán furcsán hangzik ez a mondat, pedig ma már ezt is megtehetjük.

Ha nem igazán tudja, milyen házat szeretne, forduljon bizalommal az építészhez. De hogyan találjuk meg azt, aki a számunkra tökéletes otthont kreálna? Házigazdáinknak szerencséjük volt.

A „Jona Hoad Design”, egy speciális világítástervező cég egyesíti a LED-technológia legújabb kutatásainak eredményeit és az akril használatát a világítótestek világában.

Az épületet az utcáról magas kőkerítés takarja, de bévül barátságosan hívogató világ fogad. A vörös falak, a terrakotta burkolatok és a kék ablakkeretek igazi mediterrán atmoszférát teremtenek az egykor jellegtelen ház köré, ahol nagyanyáink Singer varrógépei kaptak új értelmezést.

1043 Budapest, Aradi utca 16.

Szaniterek, burkolatok és wellnesstermékek a minimál stílustól a klasszikuson át az extravagánsig.

1135 Budapest, Mohács u. 8/a.

Modern, fiatalos formavilágú kovácsoltvas/fém bútorok, lámpák, ágyak, korlátok, kerítések, kapuk.

8200 Veszprém, Almádi út 38.

Kreatív Fürdőtechnika - Aqualine

2700 Cegléd, Bürgeház dűlő 1.

Tolóajtós beépített szekrények, gardróbok, térelválasztó tolóajtók kiegészítő kisbútorok nagy választékban. Egyedi méret és stílus a Komandortól!

1107 Budapest, Száva u. 12.

2500 nm-es áruházak, egyedülálló raktárkészlet, több ezer féle burkolóanyag, szaniter, kád, csaptelep.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018