Kreatív lakberendezés: újjávarázsolt tárgyak

2011.03.15.

A dekupázstechnika számos lehetőséget rejt, akár designtárgyakat is készíthetünk segítségével.


Kreatív lakberendezés: újjávarázsolt tárgyak


Tárgyaink „feltuningolásának” egyik kedvelt technikája a dekupázs, mellyel egyszerű, hétköznapi tárgyakat alakíthatunk egyedivé. Ezzel a technikával számos kézműves foglalkozik, de mivel roppant egyszerű, akár saját magunk is hozzáfoghatunk egy-egy ötlet megvalósításához.


Sokan úgy gondolják, hogy ezek a darabok inkább romantikus vagy mediterrán lakásbelsőkben mutatnak jól, pedig akár ultramodern környezetben is megállják a helyüket – a lényeg, hogy milyen alapot és milyen motívumot választunk. Ez az asztali lámpatest magazinokból kivágott képekkel dekorálva ütős kiegészítője lehet egy modern nappalinak.


Fotó: wecknerdesign.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az „5.5 Designer” francia fiatal tervezőket magába foglaló csapatának kísérletező kedvéből, a hagyományokkal szakítani akaró, új látásmódokat kereső gondolkodásmódjából született meg ez a szokatlan lámpakollekció.

A kisméretű kerti tavak építésének egyik alternatívája a tőzegbeton tavak kialakítása, melyek alapja, egy műanyag medence határozza meg a leendő tó méretét és formáját.

Sokan szeretik a vöröset a hálószobában, mert úgy gondolják, tüzessé, temperamentumossá teszi azt. Ez így is van, de ezzel a színnel csínján kell bánni, mert könnyen túl sokká válhat.

Ha kicsi a hely, gondolkodjunk többfunkciós bútorokban.

Nem túl nagy, mégis kényelmesen használható parkosított kert közepén álló takaros kis lak halványsárga falakkal, piros tetőcseréppel, kovácsoltvas kerítéssel és erkélykorláttal – igazi mézeskalács házikó.

2151 Fót, Tessedik Sámuel u. 13/c.

Arra törekszünk, hogy a bútorok az Ön által igényelt funkciókat időtálló, az egyéni stílusának megfelelő formában jelenítsék meg. Klasszikus, modern és designbútorok tervezése, belsőépítészet, komplett lakberendezés. A saját széria és egyedi bútorok tervezésétől a gyártáson keresztül a helyszíni szerelésig.

1239 Budapest, Ócsai út 1-3.

Cégünk a beltéri és kültéri dekoráció, beltéri szigetelőanyagok, parkettaalátétek, burkolólapok, ragasztóik széles választékát kínálja.

1022 Budapest, Barsi u. 4.

Eredeti ausztrál Compass ceramic medencék. Életre szóló garancia! Betonozás nélkül! 30 év gyártói múlt!

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

4030 Debrecen, Mikepércsi út 70.

Üzletünkben igényes, komplett és minőségi áruválasztékot talál fürdőszobájához és egyéb burkoláshoz.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017