Konyha a nappaliban

2010.09.27.

E lakás konyháját érdemes közelebbről is szemügyre vennünk. A tulajdonosok igénye szerint az átalakítás során építették a nappalival egy térbe, így a házaspár közvetlen kapcsolatban maradhat egymással különböző tevékenységeik végzése közben.


Konyha a nappaliban
Az „U” alaprajzú helyiséget csupán a konyhabútorral egybeépített reggelizőasztal és a mennyezetről „lebegtetett” homokfúvott opálüveg szekrény választja el a nappalirésztől. A világos bükkfából kék laminátos betétekkel készült bútor üveggel és krómacéllal gazdagított felülete mind színvilágában, mind pedig vonalvezetésében harmonizál a nappali egyszerű formavilágával. A maximális helykihasználásra való törekvés, a munkát segítő praktikus tervezői ötletek érhetők tetten számos részletben.


Konyha a nappaliban


Konyha a nappalibanKonyha a nappalibanTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Bár a fürdőszobákban sokkal inkább előtérbe helyeződött a minimáldesign, mint a lakás többi helyiségében, nem szabad elfeledkeznünk a klasszikus formákról sem, hiszen az íves vonalvezetés, a finom hajlatok, a nemes anyagok soha nem mennek ki a divatból.

A „Bsweden” csapata által tervezett és gyártott lámpák jól reprezentálják a modern skandináv designt. Termékeik gyakran készülnek üvegből, fémből, műanyagból és ezek kombinációjából. Egyedülálló, különleges tervezésű lámpáik a világ számos pontján sugározzák a fényt...

Mi sem egyszerűbb egy romantikus kerti zug megteremtésénél, nem kell hozzá más, csak néhány erőteljes, vidám szín, jól átgondolt részletek és sok-sok virág. A bármely barkácsáruházban beszerezhető fa kertépítő elemeket nyugodtan lefesthetjük bármilyen színre, bár a romantikus hangulathoz...

Az erdei házikó tetőtéri fürdőszobájában a háromszögletű ablak követi a tető vonalát, lehetővé téve a minél több természetes fény bejutását. A háromszög formát ötletesen ismételték meg a nyolcszögletű kád beépítésénél.

A Lea Ceramiche röviden csak L14-ként aposztrofált csempecsaládja a falburkolás új nyelvének születését jeleníti meg. Ez a nyelv igen sokrétű, és folyamatosan fejlődik.

2000 Szentendre, Barackos köz 4.

A Modernito Design Stúdió lakásfelújítások belsőépítészeti megfogalmazását, kialakítását, berendezését és kivitelezését végzi 15 éve.

1133 Budapest, Váci út 110.

Intelligens energiafelügyelettel, világításkorszerűsítéssel az optimalizált energiafelhasználásért! www.henex.eu

1067 Budapest, Csengery u. 53.

ARCAD Építészeti Tervezőrendszer, myHouse 3D otthontervező program, Tető-, Lépcső-, Fedélszéktervező.

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Max Spa Center - A wellness áruháza

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

www.ligne-roset.hu

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018