Konyha a nappaliban

2010.09.27.

E lakás konyháját érdemes közelebbről is szemügyre vennünk. A tulajdonosok igénye szerint az átalakítás során építették a nappalival egy térbe, így a házaspár közvetlen kapcsolatban maradhat egymással különböző tevékenységeik végzése közben.


Konyha a nappaliban
Az „U” alaprajzú helyiséget csupán a konyhabútorral egybeépített reggelizőasztal és a mennyezetről „lebegtetett” homokfúvott opálüveg szekrény választja el a nappalirésztől. A világos bükkfából kék laminátos betétekkel készült bútor üveggel és krómacéllal gazdagított felülete mind színvilágában, mind pedig vonalvezetésében harmonizál a nappali egyszerű formavilágával. A maximális helykihasználásra való törekvés, a munkát segítő praktikus tervezői ötletek érhetők tetten számos részletben.


Konyha a nappaliban


Konyha a nappalibanKonyha a nappalibanTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Székesfehérvár központjától alig 5 km-re, a máriavölgyi lankákon áll a Bory-vár, Bory Jenő szobrászművész nem mindennapi alkotása.

Új koncepcióterveket mutatott be az Electrolux, melyeket a milánói Domus Academy Egyetem terméktervezési mesterszakának hallgatói alkottak meg. Az Electrolux és az egyetem a Design Lab pályázat kapcsán szervezte az együttműködést.

Ha a lakáson kívül, de ahhoz közel szeretnénk berendezni az irodánkat, nem is találhatnánk jobb megoldást, mint ezt a kis kerti dobozt.

A terasz és a kert ideális esetben a kikapcsolódás és a feltöltődés helye.

A fehér, szürke, fekete színekre komponált elegáns fürdőszoba hatalmas falitükrei felerősítik a helyiségben körbefutó párkányelemek hatását, ugyanakkor megduplázzák a fürdőszoba méreteit, a tágasság érzetét keltve.

1192 Budapest, Úllői u. 206.

Biztonságtechnikai termékek teljes választéka, értékesítés, telepítés, távfelügyelet.

1081 Budapest, Rákóczi út 73.

Minőség - Kompromisszumok nélkül

8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3.

Weitzer-Parkett kiváló felületkezelt parketták; AURO felületkezelő anyagok; Kültéri fa járólapok és kertépítő elemek; Vörösfenyő fűrészáru; Hőkezelés-műszárítás

9200 Mosonmagyaróvár, Pozsonyi u. 4.

Tökéletes pázsit 24 óra alatt! - Augsberger Gyepszőnyeg

1203 Budapest, Téglagyártó utca 13/A

Kertfenntartás, kertépítés

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018