Könnyed elegancia

2010.10.29.

Jelzésértékűen, de rögtön látszik: ezt a bútordarabot egy szarvas ihlette.


Könnyed elegancia


A hihetetlenül könnyed, ugyanakkor merész vonalvezetésű íróasztalt Alex Kozynets tervezte. A remekbe szabott darab egyszerre klasszikus és minimalista: minimalista a vonalvezetés, de tervezésében a klasszikus tervezési szabályrendszer érvényesül. Ihletője egy szarvas, mégpedig annak agancsa volt. Tervezője szerint a szarvas a kegyelem jelképe, ugyanakkor a gyorsaság és a szépség is alapvető meghatározói.


Könnyed elegancia


Az asztal alapkoncepciója ugyanebből indult ki: dinamikus formák egyesültek a szép, letisztult vonalvezetéssel. A tiszta, fehér szín remek választás volt, tovább erősíti a légiesség érzetét. Ugyanakkor ez a darab tökéletesen használható, funkciójának minden tekintetben megfelel. Stabil, kielégítő méretű és még egy remek tárolóhellyel is rendelkezik.


Könnyed elegancia
Forrás: freshome.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az olasz Lafabbrics Spa új dimenziót nyitott a csempegyártásban. Szó szerint egy új dimenziót.

A 70-es években igazán trendinek számított, ha a nappali egyik falát hatalmas poszter borította. Erdők, tengerpartok, hegyi patakok képeivel voltak tele a lakások.

Enyhén lejtős, erdővel határolt domboldal fölső részén ékeskedő kis birodalmukba invitáltak vendéglátóink, s már a kertkapunál fogadó, fülünknek oly édes madárfütty rögvest kiragadott minket a hétköznapok monotonitásából. Különleges élmény lehet ide nap mint nap hazaérkezni…

Az építkezés előtt állók ritkán szokták kikérni szakemberek véleményét a megvásárlandó telekről, pedig néha nem ártana. Sok esetben már csak a vásárlás után derül ki, hogy az adott telekre nem lehet felépíteni álmaink házát, mert túl keskeny, túl meredek, vagy épp a beépítési szabályok nem engedélyezik. Vegyük sorba, hogy mire kell figyelni telekvásárláskor.

Az irodabútoroknak sem kell feltétlenül egyenes vonalúnak lenniük. Egy elegáns, nagyvonalú irodába válasszunk nyugodtan lendületes íveket.

1147 Budapest, Czobor u. 33/b.

A tervezéstől a kivitelezésig belsőépítészeti kialakítások, felújítások, lakberendezés, bútorgyártás, egyedi dekoráció, festmények.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

6000 Kecskemét, Kurucz krt. 28.

A Plan Zrt. közel 25 éve kínál magas színvonalú, versenyképes épületgépészeti megoldásokat.

1030 Salzburg, Rottfeld 7

Minőségi csaptelepek Németországból. A víz a mi elemünk. 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.

1037 Budapest, Jablonka út 6.

Vizes, salétromos falak szigetelése fémlemez besajtolással, garanciával. Díjtalan árajánlat.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018