Kis kerti romantika

2010.09.03.

Kis kerti romantikaMi sem egyszerűbb egy romantikus kerti zug megteremtésénél, nem kell hozzá más, csak néhány erőteljes, vidám szín, jól átgondolt részletek és sok-sok virág.


A bármely barkácsáruházban beszerezhető fa kertépítő elemeket nyugodtan lefesthetjük bármilyen színre, bár a romantikus hangulathoz legjobb a hófehér, ráadásul a fehér elemek szépen emelkednek ki a kert zöldjéből, határozott kontúrt adva a pihenőtérnek. A bútorok legyenek lágyak, legjobb valamilyen ódon darabot, esetleg fonott bútort választani. Az asztalra természetesen kerüljön kockás vagy virágmintás abrosz és mindenekelőtt vidám bögrék.
De mindez mit sem érne a romantika elengedhetetlen kelléke, a rózsa nélkül! Legyen rózsa a lugason, a térelválasztó mellett, cserepekben, esetleg az asztalon, vázában is. Használhatunk kíhívó vöröset, lágy rózsaszínt, vidám pirosat vagy napsütésben csillogó sárgát. Fontos azonban, hogy a kompozícióban ne csak a kellékek és a bútorok, de a virágok színei is tökéletes harmóniát alkossanak.

Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: TelifaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Nincs annál jobb, mint amikor a konyhának közvetlen kertkapcsolata van. A családi házakban nyáron az étkezések zöme a kertben zajlik, és a konyha közvetlen kertkapcsolata lényegesen megkönnyíti a háziasszony munkáját. De nemcsak ez az apró részlet...

Sokan visszasírják gyerekkoruk mérleghintáit, nekik találták ki ezt az étkezőasztalt.

Az ötlet roppant kreatív, kivitelezni borzasztó egyszerű, a végeredmény pedig nagyon ütős.

A helyiségek, főleg a nappalik összbenyomását a kárpitozott bútorok határozzák meg leginkább. Bátran kijelenthetjük, hogy az ülőbútor a nappali koronája.

Málta nem csodás flórájáról híres, hiszen az itt általános, szinte mindenhol látható köves talajon viszonylag kevés növényfaj él meg.

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, akril fürdőkádak, öntött műmárvány mosdók, fürdőszobai csaptelepek, fürdőszobabútorok, fürdőszobai elektronika

1037 Budapest, Pomázi köz 13.

Cégünk vállalja tolókapuk, úszókapuk, kétszárnyú kapuk, ipari kapuk, szekcionált garázskapuk, külső-belső korlátok, kerítésbetétek, előtetők, kocsibeálló acélszerkezetek gyártását bármilyen kivitelben.

2364 Ócsa, Némedi úti major

Ütéscsillapító gumi térburkolatok gyártása játszóterekre, sportpályákra, családi házakhoz, medencék.

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

2800 Tatabánya, Tölgyfa u. 7.

Lakberendezés, belsőépítészet, energiatanúsítás, megújuló energiák, épületgépészet , építész tervezés Üdvözlöm a Széplakterv tervező iroda bemutatkozó oldalán! Elérhetőségünk: www.szeplakterv.hu, 20 9320 98. www.s

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018