Kis kerti romantika

2010.09.03.

Kis kerti romantikaMi sem egyszerűbb egy romantikus kerti zug megteremtésénél, nem kell hozzá más, csak néhány erőteljes, vidám szín, jól átgondolt részletek és sok-sok virág.


A bármely barkácsáruházban beszerezhető fa kertépítő elemeket nyugodtan lefesthetjük bármilyen színre, bár a romantikus hangulathoz legjobb a hófehér, ráadásul a fehér elemek szépen emelkednek ki a kert zöldjéből, határozott kontúrt adva a pihenőtérnek. A bútorok legyenek lágyak, legjobb valamilyen ódon darabot, esetleg fonott bútort választani. Az asztalra természetesen kerüljön kockás vagy virágmintás abrosz és mindenekelőtt vidám bögrék.
De mindez mit sem érne a romantika elengedhetetlen kelléke, a rózsa nélkül! Legyen rózsa a lugason, a térelválasztó mellett, cserepekben, esetleg az asztalon, vázában is. Használhatunk kíhívó vöröset, lágy rózsaszínt, vidám pirosat vagy napsütésben csillogó sárgát. Fontos azonban, hogy a kompozícióban ne csak a kellékek és a bútorok, de a virágok színei is tökéletes harmóniát alkossanak.

Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: TelifaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A kerten keresztülvezető ösvénynek nem pusztán az a feladata, hogy egyik helyről eljussunk a másikba, bár természetesen ez is fontos funkció.

Az újító szellemiségű felsőkategóriás trendi bútorok kreatív tervezői szellemiségről, magasan iskolázott gyártói szaktudásról tanúskodnak. Az elegáns vonalak, higgadt és egyszerű formák mellett a gyönyörű részletekkel büszkélkedő kiegészítők jellemzik a JP Biobject Mesmin kollekcióit.

Bár amióta mosogatógépekkel kényeztethetjük magunkat, egyre kevesebbet állunk a mosogatómedence mellett, azért az továbbra is egy fontos része a konyhának. Fontos és látványos része, főleg a pult szintjéből kiemelkedő csaptelep. Válasszunk hát valamilyen ütős, konyhánk stílusához illő darabot.

Az ember állandóan keresi a békét és nyugalmat, a szabadságság iránti vágyunkat teljes mértékben csak a természet képes kielégíteni. Eme étkezőrészlet minden egyes bútor darabja természetes fából készült. A távol-keleti motívumokat felhasználó design...

Hintaszék, ám annál kicsit több is ez az innovatív ülőbútor.

2112 Veresegyház, Szadai út 11.

Családi házak tervezése és kulcsrakész kivitelezése Pest megyében

1095 Budapest, Soroksári út 60.

Karácsonyi fénydekoráció, LED technológia és világítástechnikai eszközök nagy választékban.

9024 Győr, Baross G. u. 42.

Minőségi építőanyagok elérhető áron.

2040 Budaörs, Budapesti u. 61-63.

DEKORMAXimális kiszolgálás, DEKORMAXimális választék!

6000 Kecskemét, Kurucz krt. 28.

A Plan Zrt. közel 25 éve kínál magas színvonalú, versenyképes épületgépészeti megoldásokat.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017