Kis kerti romantika

2010.09.03.

Kis kerti romantikaMi sem egyszerűbb egy romantikus kerti zug megteremtésénél, nem kell hozzá más, csak néhány erőteljes, vidám szín, jól átgondolt részletek és sok-sok virág.


A bármely barkácsáruházban beszerezhető fa kertépítő elemeket nyugodtan lefesthetjük bármilyen színre, bár a romantikus hangulathoz legjobb a hófehér, ráadásul a fehér elemek szépen emelkednek ki a kert zöldjéből, határozott kontúrt adva a pihenőtérnek. A bútorok legyenek lágyak, legjobb valamilyen ódon darabot, esetleg fonott bútort választani. Az asztalra természetesen kerüljön kockás vagy virágmintás abrosz és mindenekelőtt vidám bögrék.
De mindez mit sem érne a romantika elengedhetetlen kelléke, a rózsa nélkül! Legyen rózsa a lugason, a térelválasztó mellett, cserepekben, esetleg az asztalon, vázában is. Használhatunk kíhívó vöröset, lágy rózsaszínt, vidám pirosat vagy napsütésben csillogó sárgát. Fontos azonban, hogy a kompozícióban ne csak a kellékek és a bútorok, de a virágok színei is tökéletes harmóniát alkossanak.

Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: TelifaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Geir Sætveit tervezte a Martela által gyártott és forgalmazott, Fly Me fantázianévre keresztelt széket, melyet időtlen és alkalmazkodó stílusa alkalmassá tesz nemcsak irodák, lobbyk, várók, vagy más közösségi terek, hanem lakások berendezésére is.

Az utca felé teljesen nyitott, a kert felé viszont intim zártságot mutat ez a csodás épület.

Ha nem igazán tudja, milyen házat szeretne, forduljon bizalommal az építészhez. De hogyan találjuk meg azt, aki a számunkra tökéletes otthont kreálna? Házigazdáinknak szerencséjük volt.

Manapság a számítógépünk nélkül félemberek vagyunk. Íme a lehetőség, hogy ne csak a gépünket, de az egész íróasztalunkat magunkkal vihessük bárhová.

Az erdei házikó tetőtéri fürdőszobájában a háromszögletű ablak követi a tető vonalát, lehetővé téve a minél több természetes fény bejutását. A háromszög formát ötletesen ismételték meg a nyolcszögletű kád beépítésénél.

1106 Budapest, Jászberényi út 29.

Erfurt átfesthető tapéta, Rauhfaser fűrészporos, dombornyomott, Vliesfaser szövettapéta, WandTattoo.

8315 Gyenesdiás, Kereskedők útja 8.

Lámpaház a fények háza! Minőségi világítás építkezőknek, felújítóknak 1000 négyzetméteren.

1162 Budapest, Budapesti út 176.

Vállalom konyhabútorok, beépített szekrények, egyéb bútorok egyedi méretre történő elkészítését az egyszerűtől a luxuskivitelig. Egyedi kerti garnitúrák, fakerítések, térelválasztók, teraszfedések, pergolák, szerszámtároló faházak tervezése és gyártása ugyancsak egyedi igények alapján. Javítási, felújítási munkák, korrekt munkavégzés, díjtalan felmérés.

1174 Budapest, Lőrinci út 24.

Egészséges klímaberendezés, légtisztító, párásító, páramentesítő. 14 éve állunk rendelkezésére.

2072 Zsámbék, Magyar u. 21-23.

Kül- és beltéri lakossági fém, fa ill. műanyag bútorok és kiegészítők széles választéka közvetlenül a gyártótól.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017