Királykék dominancia

2014.05.30.

Az egyszerű vonalvezetésű modern konyhabútort királykék frontjai teszik merésszé és kihívóvá. Az összeállítás egyensúlyát a törtfehér felső elemek és a bükkfa keretbe foglalt szintén törtfehér egység adja.
A két színt szépen egészítik ki a rozsdamentes acél háztartási gépek, valamint a falon és a padlón használt beigeárnyalatok. A beépített gépészeti elemek, a hűtőszekrény, a sütő és a mikro egy egységként megjelenő tömbjének falba süllyesztése ötletes, bár nem éppen helytakarékos megoldás. Akinek van rá lehetősége, kövesse a példát, mert vitathatatlanul mutatós és egyedi végeredményre számíthat.

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A fehér – ki gondolná – az egyik legizgalmasabb szín, amit a lakberendezésben használhatunk. Inspiráló, lágy, kellemes benne élni. Teret ad a fantáziának, tiszta és frissítő hatású.

Mi lehetne ideálisabb dekoráció egy babaszobában, mint a klasszikus, jól bevált és elnyűhetetlen Teddy maci? Ő minden időben sztár volt, és mindig az is marad, hála a szülőknek. Akik talán nem is gyermekeik, hanem inkább saját maguk örömére népesítik be vele a gyerekszobát…

Bár ennek a lakásnak van nappalija, a hálószobába is került egy hasonló funkciójú rész. Ezt nem közös használatra, inkább csak saját maguknak szánták a tulajdonosok. Egy meghitt zug, ahová a felnőttek visszavonulhatnak, ahol egyedül lehetnek, távol a gyerekek zsivajgásától.

Bár amióta mosogatógépekkel kényeztethetjük magunkat, egyre kevesebbet állunk a mosogatómedence mellett, azért az továbbra is egy fontos része a konyhának. Fontos és látványos része, főleg a pult szintjéből kiemelkedő csaptelep. Válasszunk hát valamilyen ütős, konyhánk stílusához illő darabot.

Manapság az egyik legfontosabb jelszó az újrahasznosítás. De mit tesznek le az asztalra a formatervezők az újrahasznosítás szellemében?

3200 Gyöngyös, Kőkút u. 11.

40 éve természetesen - MÁTRAPARKETT

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

8184 Fűzfőgyártelep, Pf.60.

Nikecell Kft. - Hőszigetelésben otthon

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018