Kifinomult elegancia

2010.02.25.

A klasszikus vonalvezetés mindig divat marad, ezt példázza ez a gyönyörű fürdőszoba, melyben az egyszerűség és a harmónia találkozik a nemes anyagokkal, a női és férfiideálok egyaránt megtalálhatók itt.


Kifinomult eleganciaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A hatalmas alapterület, az egyszerű fehérre csempézett falak és padló, a szellős kialakítás és a robusztus testű bútorok hozzák a férfias vonalat. De mint mindenhol, e helyt is, mindenben ott a nő. Ott van a fehér csempe dombormintás frízében, a bútorok kecses, ívelt lábaiban, a mosdószekrényre helyezett pihe-puha, illatos, nagyon rózsaszín kellékekben, és persze ott van az örök klasszikusban, a feledhetetlen karmos lábú kádban.


Kifinomult elegancia


Az elrendezés, bár maga a fürdőszoba meglehetősen nagy, és a berendezési tárgy kevés, mégsem mutat szétszórtságot. Köszönhető ez a helyiség szerencsés, hosszúkás alaprajzának, illetve a testes, különálló bútoroknak, melyek egymástól viszonylag távol helyezkednek el. Ezzel saját magukat is jobban láttatják, de az összhatásban is jelentős szerepet játszanak. A szellős könnyedséghez természetesen az ablak előtt álló beépítetlen kád is hozzájárul. Finom vonalai és nemes egyszerűsége egyszerre mutatja a régmúlt korok romantikáját és a ma emberének tökéletesség iránti vágyát.

Fotók: Tyukodi László
Forgalmazó: S & Co.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A belsőépítészeti, lakberendezési tervezés egy alapos beszélgetéssel kezdődik, ahol a tulajdonosok felvázolják különleges elképzeléseiket, álmaikat. A kívánságlista értékelése akkor válik izgalmassá, amikor kiderül, hogy mindezt 53 nm-en kell megvalósítani.

Az igazi romantikát mindig a részletek teszik izgalmassá, bár ebben a hálószobában az alapberendezés sem mindennapi. A hatalmas kovácsoltvas ágy, a baldachin, a klasszikus szépségű tömörfa bútorok és a finom színek mind-mind a nőiességet, a bájt, a kellemet...

Déli tengerpartokon tett utazásaik során szerzett kellemes tapasztalataikra emlékezve döntöttek úgy a nyaraló tulajdonosai, hogy a mediterrán épületek vendégmarasztaló térkapcsolatait és meleg színeit a saját házukban is megteremtik.

Az Origodesign Stúdió alkotása a Nisus franciaágy és komód, melyeken a tiszta, egyszerű vonalvezetésű design hatására maximálisan érvényesül a teakfurnér természetes rajzolata, végigfutva az ágy oldalán, a háttámla teljes szélességében...

Egy hozzáépítés, mely alapjaiban változtatta meg az eredeti épület arculatát.

8200 Veszprém, Almádi út 38.

Kreatív Fürdőtechnika - Aqualine

1074 Budapest, Dohány u. 39.

Csaphornyos és intarziás parketták, csaphornyos parketták, svédpadló, thermó parketták.

1133 Budapest, Váci út 110.

Intelligens energiafelügyelettel, világításkorszerűsítéssel az optimalizált energiafelhasználásért! www.henex.eu

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Forma Vivendi - Lakberendezési áruház

1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.

VELUX tetőtéri ablakok, beépítőtermékek, fénycsatornák, távműködtetők, külső és belső árnyékolók

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017