Kifinomult elegancia

2010.02.25.

A klasszikus vonalvezetés mindig divat marad, ezt példázza ez a gyönyörű fürdőszoba, melyben az egyszerűség és a harmónia találkozik a nemes anyagokkal, a női és férfiideálok egyaránt megtalálhatók itt.


Kifinomult eleganciaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A hatalmas alapterület, az egyszerű fehérre csempézett falak és padló, a szellős kialakítás és a robusztus testű bútorok hozzák a férfias vonalat. De mint mindenhol, e helyt is, mindenben ott a nő. Ott van a fehér csempe dombormintás frízében, a bútorok kecses, ívelt lábaiban, a mosdószekrényre helyezett pihe-puha, illatos, nagyon rózsaszín kellékekben, és persze ott van az örök klasszikusban, a feledhetetlen karmos lábú kádban.


Kifinomult elegancia


Az elrendezés, bár maga a fürdőszoba meglehetősen nagy, és a berendezési tárgy kevés, mégsem mutat szétszórtságot. Köszönhető ez a helyiség szerencsés, hosszúkás alaprajzának, illetve a testes, különálló bútoroknak, melyek egymástól viszonylag távol helyezkednek el. Ezzel saját magukat is jobban láttatják, de az összhatásban is jelentős szerepet játszanak. A szellős könnyedséghez természetesen az ablak előtt álló beépítetlen kád is hozzájárul. Finom vonalai és nemes egyszerűsége egyszerre mutatja a régmúlt korok romantikáját és a ma emberének tökéletesség iránti vágyát.

Fotók: Tyukodi László
Forgalmazó: S & Co.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Nincs annál jobb, mint amikor a konyhának közvetlen kertkapcsolata van. A családi házakban nyáron az étkezések zöme a kertben zajlik, és a konyha közvetlen kertkapcsolata lényegesen megkönnyíti a háziasszony munkáját. De nemcsak ez az apró részlet...

Ívelt formái a környezetbe simulnak, karakteres részletei viszont meglehetősen szembetűnőek ennek az épületnek. Nem mindennapi látvány. Az utcán sétálva lehetetlen nem észrevenni a házat. Első, szembetűnő jellegzetessége a falak és a tetőszerkezet lágy...

Íme, egy remek nyaraló azoknak, akik szeretnek álmodozni.

A 70-es években igazán trendinek számított, ha a nappali egyik falát hatalmas poszter borította. Erdők, tengerpartok, hegyi patakok képeivel voltak tele a lakások.

Aki szereti a gigantikus tereket, annak egy hatalmas, régi raktár lehet a tökéletes otthon.

1063 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Családi házak, lakások, irodák, üzletek tervezése, kivitelezése. Igények megbeszélése, méretarányos alaprajz, falnézetek készítése. Lakásfelújítás, átalakítás megtervezése. Fürdőszobatervezés. Gépészeti, elektromos berendezések telepítési terve.

1201 Budapest, Alsóteleki u. 46.

A Citalex Bt. azoknak nyújt segítséget, akik építkeznek vagy felújítanak. Megbízható csapattal!

1113 Budapest, Daróczi út 2.

Febal, Rossana, Valcucine, Artec konyhabútorok választékát kínáljuk, a tervezéstől a beépítésig.

1117 Budapest, Hengermalom út 20.

Wicanders parafa padló- és falburkolatok kereskedelme. Parafaszigetelő rendszerek, expandált parafa.

1183 Budapest, Üllői út 526.

Cserépkályhák, kandallók építése, egyedi igény szerint. Tűzterek és egyéb kiegészítők értékesítése.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018