Kifinomult elegancia

2010.02.25.

A klasszikus vonalvezetés mindig divat marad, ezt példázza ez a gyönyörű fürdőszoba, melyben az egyszerűség és a harmónia találkozik a nemes anyagokkal, a női és férfiideálok egyaránt megtalálhatók itt.


Kifinomult eleganciaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A hatalmas alapterület, az egyszerű fehérre csempézett falak és padló, a szellős kialakítás és a robusztus testű bútorok hozzák a férfias vonalat. De mint mindenhol, e helyt is, mindenben ott a nő. Ott van a fehér csempe dombormintás frízében, a bútorok kecses, ívelt lábaiban, a mosdószekrényre helyezett pihe-puha, illatos, nagyon rózsaszín kellékekben, és persze ott van az örök klasszikusban, a feledhetetlen karmos lábú kádban.


Kifinomult elegancia


Az elrendezés, bár maga a fürdőszoba meglehetősen nagy, és a berendezési tárgy kevés, mégsem mutat szétszórtságot. Köszönhető ez a helyiség szerencsés, hosszúkás alaprajzának, illetve a testes, különálló bútoroknak, melyek egymástól viszonylag távol helyezkednek el. Ezzel saját magukat is jobban láttatják, de az összhatásban is jelentős szerepet játszanak. A szellős könnyedséghez természetesen az ablak előtt álló beépítetlen kád is hozzájárul. Finom vonalai és nemes egyszerűsége egyszerre mutatja a régmúlt korok romantikáját és a ma emberének tökéletesség iránti vágyát.

Fotók: Tyukodi László
Forgalmazó: S & Co.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

E fürdőszobáról bármit mondhatunk, csak azt nem, hogy unalmas. A kék, sárga és fehér árnyalatú burkolatok a country stílus jegyeit viselik magukon, egy kis modern körítéssel. A napfényt, a vizeket, a levegőt, egyszóval az életet, az élet örömét juttatják eszünkbe.

A környezetbarát, porszórt acéltermékek a lengyel tervező műhelyéből indultak világhódító útjukra. Ma már Európa-szerte számos stúdióban megvásárolhatók.

A Spot egy könnyű és légies térelválasztó, melyet a Martelától jól megszokott sokszínűség jellemez, hiszen asztalra szerelhető, korongtalpas verzióban és görgős kivitelben is beszerezhető.

Az új típusú társasházak világát éljük, melyeknek már a nevük is új: lakóparkok. Bár a kifejezés eredetileg nem társasházakat jelölt volna, az első idők rossz szóhasználatának köszönhetően a magyar köztudatba már így épült be. Egy ilyen nemrég épült ház, az István Park egyik otthonába látogattunk el.

Ha azt gondoljuk, hogy két szín kevés egy csodás hálószobához, vegyük szemügyre alaposan ezt a helyiséget.

2120 Dunakeszi, Fő út 143/a

EGLO, minden, ami lakásvilágítás! Lámpa kis- és nagykereskedés. www.eglo.com

1091 Budapest, Üllői út 9.

Csillár- és lámpajavítás, eladás. Egyedi tervek szerinti világítótestek kivitelezése. Üveg csillártisztítás, romos facsillár aranyozás, vezetékcsere. 1954 óta a lakosság szolgálatában.

1106 Budapest, Jászberényi út 38-72.

Keresse az Aco zuhanyfolyókákat, melyek exkluzív megoldást kínálnak az épített zuhanykabinokhoz.

1139 Budapest, Forgách utca 11-13.

Hüppe - A zuhanyspecialista Németországból. Standard és egyedi méretre gyártott zuhanymegoldások.

9461 Lövő, Kossuth Lajos u. 25.

Roto Alapelv - Több szabad tér. Több komfort.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017