Kifinomult elegancia

2010.02.25.

A klasszikus vonalvezetés mindig divat marad, ezt példázza ez a gyönyörű fürdőszoba, melyben az egyszerűség és a harmónia találkozik a nemes anyagokkal, a női és férfiideálok egyaránt megtalálhatók itt.


Kifinomult eleganciaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A hatalmas alapterület, az egyszerű fehérre csempézett falak és padló, a szellős kialakítás és a robusztus testű bútorok hozzák a férfias vonalat. De mint mindenhol, e helyt is, mindenben ott a nő. Ott van a fehér csempe dombormintás frízében, a bútorok kecses, ívelt lábaiban, a mosdószekrényre helyezett pihe-puha, illatos, nagyon rózsaszín kellékekben, és persze ott van az örök klasszikusban, a feledhetetlen karmos lábú kádban.


Kifinomult elegancia


Az elrendezés, bár maga a fürdőszoba meglehetősen nagy, és a berendezési tárgy kevés, mégsem mutat szétszórtságot. Köszönhető ez a helyiség szerencsés, hosszúkás alaprajzának, illetve a testes, különálló bútoroknak, melyek egymástól viszonylag távol helyezkednek el. Ezzel saját magukat is jobban láttatják, de az összhatásban is jelentős szerepet játszanak. A szellős könnyedséghez természetesen az ablak előtt álló beépítetlen kád is hozzájárul. Finom vonalai és nemes egyszerűsége egyszerre mutatja a régmúlt korok romantikáját és a ma emberének tökéletesség iránti vágyát.

Fotók: Tyukodi László
Forgalmazó: S & Co.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A keleti bútortervezés híresen funkcionális gondolkodásmódja ihlette ezt a praktikus irattartó szekrényt.

A U-Turn fantázianevű kanapé eredetileg irodabútornak készült, de bármelyik designotthonban megállja a helyét.

E lakás konyháját érdemes közelebbről is szemügyre vennünk. A tulajdonosok igénye szerint az átalakítás során építették a nappalival egy térbe, így a házaspár közvetlen kapcsolatban maradhat egymással különböző tevékenységeik végzése közben.

Egy kis alapterületű lakásban, ahol minden négyzetcentiméter számít, bizony sok kreativitásra van szükség az ideális élettér kialakításához. Ebből a minipanelből, mely egy háromtagú család kényelmes otthona, sok hasznos ötletet meríthet, aki hasonló feladat előtt áll.

Ha alacsony költségvetésű épületet szeretnénk, használjunk egyszerű, könnyen kivitelezhető szerkezetet, melyet a részletekkel dobhatunk fel.

8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3.

Weitzer-Parkett kiváló felületkezelt parketták; AURO felületkezelő anyagok; Kültéri fa járólapok és kertépítő elemek; Vörösfenyő fűrészáru; Hőkezelés-műszárítás

2030 Érd, Balatoni út 56

Minőségi konyhabútorok, tolóajtós szekrények készítése széles frontválasztékkal, rövid határidőre.

3200 Gyöngyös, Szurdokpart út 6-8.

Víz-gáz-fűtésszerelési anyagok. Kül- és beltéri burkolatok. Öntözéstechnika. Vasáruk. Gépek, szerszámok.

1135 Budapest, Országbíró u. 61.

Euro Hu-Can Kft. - Az eredeti kanadai nyílászárók világa

3600 Heves, Egri út 18.

A HEVESTHERM csoport értékrendjének középpontjában a természetközpontúság és a termékeit használó emberek tisztelete áll.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017