Kerti ötletek: Nappali a kertben

2013.09.10.

A terasz és a kert ideális esetben a kikapcsolódás és a feltöltődés helye.És ha így van, miért ne alakítanánk ki egy kerti nappalit, ahová kiülhetünk olvasgatni, barátokat fogadni, vagy egyszerűen csak élvezni a természetet, a kertünk látványát, a friss levegőt? Egy kerti nappali kialakítása tulajdonképpen saját magunk kényeztetése. Egy kényelmes kanapé, párnák, szép gyertyák, lámpák, kosarak, növények és számos apró kiegészítő tárgy teheti nemcsak kényelmessé, de széppé, meghitté is. Talán kicsit macerásnak tűnhet, hiszen ezen tárgyak többségét éjszakára vagy hosszabb időre nem hagyhatjuk a szabad ég alatt, de ne legyünk restek, meglátják, megéri a fáradtságot!


Forrás: digsdigs.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az enteriőr legfőbb érdekessége a tetőszerkezet: a régi bérház kupolájában kialakított egyterű otthon igazán nem mindennapi lakóteret kínál.

Ez a letisztult eleganciájú faház a Tahoe-tó partján található. Mind kívülről, mind belülről egyszerű vonalak és kifinomult anyaghasználat jellemzi, mely egyrészt a megrendelő kéréséből, másrészt a környék hangulatának tiszteletben tartásából ered.

Varázslatos virágok a szivárvány minden színében? Élettel teli új világ mutatja meg magát a kíváncsiaknak, csupa növényrajz és mesevirág.

Egy elegáns nappalihoz nem kell sok, néha a legegyszerűbb eszközökkel is csodákat művelhetünk.

Az építkezés szó hallatán sokaknak a hideg futkos a hátán a rossz emlékektől, másoknak egy izgalmas kihívást, az álmok megvalósulását jelenti. De vajon mitől is vannak a negatív érzések? Mindenki hallott már rémtörténeteket építkezésekkel kapcsolatban, melyeknek sokszor van alapjuk.

1106 Budapest, Akna u. 2-4.

Korszerű építőanyagok szakkereskedése

2051 Biatorbágy, Erdőalja utca 1.

Könnyűszerkezetes acél megoldások a tetőktől kezdve a komplett csarnokokig.

1043 Budapest, Aradi utca 16.

Szaniterek, burkolatok és wellnesstermékek a minimál stílustól a klasszikuson át az extravagánsig.

1030 Salzburg, Rottfeld 7

Minőségi csaptelepek Németországból. A víz a mi elemünk. 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.

1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.

VELUX tetőtéri ablakok, beépítőtermékek, fénycsatornák, távműködtetők, külső és belső árnyékolók

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018