Kerti ötletek: Kültéri fürdőszobák

2013.09.02.

Trópusi szállodákban szinte alapkövetelmény, hogy a fürdőszoba valamilyen formában kapcsolódjon a külső térhez.Nálunk ez a megoldás meglehetősen ritka, pedig az időjárás hazánkban is egyre inkább megengedné. Egy szabadtéri fürdőszobában egy egyszerű reggeli fogmosás is egészen más élmény, mint bent a házban. Egy ilyen saját spa-hoz nem is kell sok minden, elég egy mosdótál, egy zuhanyzó, esetleg egy kád és máris lehet relaxálni. Természetesen fontos, hogy a helyiségnek meglegyen a kellő intimitása, ezt már akár a megfelelő helyválasztással is elérhetjük, de valamilyen könnyed fallal, növényekkel, baldachinnal, apácaráccsal is kialakíthatjuk. A stílus lehet vintage, rusztikus, sikkesen kopott, skandináv, minimál, tulajdonképpen bármilyen, ami tetszik. Érdemes böngészni a képeket, sok ötletet adnak.
Forrás: digsdigs.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Aludjunk keleti módra!

A kő és a fa mellett a természetet képviseli házainkban. Akár építészeti, akár belsőépítészeti elemek, akár dísztárgyak vagy éppen mindennapi használati tárgyak készülnek belőle. Dísz, ékkő, mely magán viseli készítője névjegyét, és alakítja, finomítja az épület vagy a belső tér esztétikáját.

Nem kell kétségbeesni, ha rossz térelosztású, aránytalan, komor házat, lakást hagynak ránk örökül felmenőink. Lakberendező segítségével minden mai igényt kielégítő modern otthont varázsolhatunk belőle: minőségeit és merészet.

Lakásunk legszebb és legfontosabb fényei a természetes fények. Vitathatatlan, hogy az ablakokon beáramló napsütésnél nem lehet ragyogóbb világítási módot kitalálni. De mivel ezzel nem saját magunk gazdálkodunk, mesterséges fényforrások hadára van szükségünk ahhoz, hogy fényben gazdag életet élhessünk.

A 70-es években igazán trendinek számított, ha a nappali egyik falát hatalmas poszter borította. Erdők, tengerpartok, hegyi patakok képeivel voltak tele a lakások.

1124 Budapest, Tornalja u. 2.

Antik bronz-, réz-, kristály-, üveg-, facsillár javítás, felújítás, restaurálás, készítés, tervezés. Egyedi elképzelések megvalósítása.

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

9400 Sopron, Kőszegi u.6.

Konyhabútorok, előszobák, gardróbok, nappali bútorok készítése. Látványterv 3D-ben.

2040 Budaörs, Keleti u. 7.

Vízkezelő berendezés gyártása, forgalmazása, szervizelése. Háztartási, ipari, egyedi igény kielégítése.

2040 Budaörs, Budapesti u. 61-63.

DEKORMAXimális kiszolgálás, DEKORMAXimális választék!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018