Kerti díszek - Manóműhely mesevilága

2011.06.22.

A mesevilág csodája nem kizárólag gyermekeink kiváltsága lehet.Kertünk remek hely arra, hogy eldugott, elvarázsolt szögleteiben apró birodalmakat rendezzünk be, ahol egy kicsit mi is visszazökkenhetünk a gyermeki létbe. És ne gondoljuk, hogy ezt csak giccses kerti törpékkel tehetjük meg, nézzünk inkább körül egy kicsit iparművészeink háza táján. Megannyi csodát találunk, amivel feldobhatjuk kertünket, és bearanyozhatjuk benne töltött mindennapjainkat…Itt vannak mindjárt a Manóműhely helyes kis kerámiagombái, melyek nem csupán vidám, izgalmas színfoltok, hanem izgő-mozgó szélcsengők is egyben. Ha csak egyet állítunk a levelek közé vagy a fűbe, akkor finom, csengő hangot hallatnak, ám ha többet is telepítünk egymás mellé, akkor már – ahogy egymáshoz érnek – igazi koncertet hallgathatunk.

Forrás: Manóműhely, www.manomuhely.humanóműhely, kertitörpe, kerti dísz, iparművész, kerámiagomba, szélcsengő

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Magyarországon a legelterjedtebb falazóelem vitathatatlanul a tégla. A kultúránkba erősen beágyazódott az „én házam az én váram” szemléletnek a mai napig ez felel meg a legjobban. A tégla az ember egyik legrégibb kísérője, majdnem olyan hosszú múltra tekint vissza, mint maga az emberiség.

A hatásos fürdőszobarészlet tulajdonképpen egy egyterű lakás része. A minimál stílus jegyében beépített fürdőkád két oldala különböző borítást kapott. A nappali rész felől bútorlapokkal és mennyezetig érő savmaratott üvegpanelekkel fedték le, melyek bútorszerű...

Az egytömbű épület egyszerű formavilága ellenére feltűnő jelenség. Köszönhető ez vörös dísztégla borításának, sárga színfoltjainak és érdekes „szárnyainak”.

A kisméretű kerti tavak építésének egyik alternatívája a tőzegbeton tavak kialakítása, melyek alapja, egy műanyag medence határozza meg a leendő tó méretét és formáját. E műanyag medencét vonják be tőzegbetonnal, hogy természetbe simulóbb legyen.

Rosita Missoni mottója: Mindenhol otthon érezni magunkat, mert az otthon velünk költözik, üdvözli barátainkat, megvalósítja álmainkat, a kreatív bútorozás pedig ajtókat nyit egy képzeletbeli utazásra „otthon”.

1119 Budapest, Csurgói út 15.

Hörmann garázskapuk, Hörmann, Marantec, Nice, Sommer kapumozgatók. Forgalmazás, szerelés, javítás.

2083 Solymár, Külsővasút út

Grand Ács Kft. Tetőcentrum - A mesteri szakértelem!

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 87.

Electrolux - Thinking of you

1103 Budapest, Kőér u. 16.

A tűz varázsa otthonában: Technical

2800 Tatabánya, Tölgyfa u. 7.

Lakberendezés, belsőépítészet, energiatanúsítás, megújuló energiák, épületgépészet , építész tervezés Üdvözlöm a Széplakterv tervező iroda bemutatkozó oldalán! Elérhetőségünk: www.szeplakterv.hu, 20 9320 98. www.s

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018