Kerti díszek: a kert hangjai

2011.08.12.

A kertről először a színek, másodszor az illatok jutnak eszünkbe. Ám ha jobban odafigyelünk, rájövünk, hogy kertünknek vannak hangjai is.A legfontosabb talán a madarak éneke, de hallhatjuk a falombok suhogását, a méhecskék zümmögését, a kerti tó vizének csobbanását – vérbeli kertészek pedig néha még a fű növekedésének neszét is hallani vélik.Amennyiben még érdekesebbé szeretnénk tenni a kertünket, mesterséges hangokkal is kísérletezhetünk. Ennek legegyszerűbb módja egy szélcsengő beszerzése, mely minden rezdülésre finoman csilingelő, vagy éppen öblösen kongó hangot hallat. Kínálat ebben a tárgykörben is van bőven, a természetes hatású nád szélcsengőktől kezdve a finom kidolgozású kerámia darabokig. Ha nem csak lágy hangokat, hanem egy kis vidámságot, színt és életet is szeretnénk csempészni a lombok közé, úgy válasszunk az utóbbiak közül.


Forrás: ManóműhelyTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

E texasi ház tulajdonosai szenvedélyesen szeretik a balinéz kultúrát és a zen filozófiát. Azzal keresték meg a Webber + Studio-t, hogy olyan épületet tervezzenek nekik, ahol az ázsiai hatások keverednek a természeti elemekkel, ahol kivonulhatnak a hétköznapokból, és ahol úgy érezhetik magukat, mint egy egzotikus nyaraláson.

A mai otthonoktól sokszor elvárjuk, hogy mellékesen egy nyaraló funkcióit is ellássák. Ez a ház tökéletesen megfelel mindkét feladatra.

Retroérzés ide, strapabíró műanyag bútorok oda, azért még ma is a fából készült berendezési tárgyak természetes szépsége dobogtatja meg leginkább a szíveket. A fa melegsége, lágysága életet és érzéseket varázsol a bútorba, bármilyen stílusról legyen is szó.

Az építkezés szó hallatán sokaknak a hideg futkos a hátán a rossz emlékektől, másoknak egy izgalmas kihívást, az álmok megvalósulását jelenti. De vajon mitől is vannak a negatív érzések? Mindenki hallott már rémtörténeteket építkezésekkel kapcsolatban, melyeknek sokszor van alapjuk.

A Lea Ceramiche röviden csak L14-ként aposztrofált csempecsaládja a falburkolás új nyelvének születését jeleníti meg. Ez a nyelv igen sokrétű, és folyamatosan fejlődik.

9436 Fertőszéplak, Gyártelep

Műemlék- és hagyományos téglák gyártása. Padló- és falburkoló téglák, alakos téglák/párkány, ék.

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, akril fürdőkádak, öntött műmárvány mosdók, fürdőszobai csaptelepek, fürdőszobabútorok, fürdőszobai elektronika

1139 Budapest, Váci út 91.

Hó-, jégolvasztás gépkocsi bejárókban, járdákon. Elektromos padlófűtés fürdőszobákban.

9461 Lövő, Kossuth Lajos u. 25.

Roto Alapelv - Több szabad tér. Több komfort.

1122 Budapest, Csaba u. 8.

Üzletünkben 40 gyártó lámpáiból válogathat! Több ezer lámpa számtalan stílus. Látogasson el hozzánk!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018