Kerti díszek: a kert hangjai

2011.08.12.

A kertről először a színek, másodszor az illatok jutnak eszünkbe. Ám ha jobban odafigyelünk, rájövünk, hogy kertünknek vannak hangjai is.A legfontosabb talán a madarak éneke, de hallhatjuk a falombok suhogását, a méhecskék zümmögését, a kerti tó vizének csobbanását – vérbeli kertészek pedig néha még a fű növekedésének neszét is hallani vélik.Amennyiben még érdekesebbé szeretnénk tenni a kertünket, mesterséges hangokkal is kísérletezhetünk. Ennek legegyszerűbb módja egy szélcsengő beszerzése, mely minden rezdülésre finoman csilingelő, vagy éppen öblösen kongó hangot hallat. Kínálat ebben a tárgykörben is van bőven, a természetes hatású nád szélcsengőktől kezdve a finom kidolgozású kerámia darabokig. Ha nem csak lágy hangokat, hanem egy kis vidámságot, színt és életet is szeretnénk csempészni a lombok közé, úgy válasszunk az utóbbiak közül.


Forrás: ManóműhelyTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A „Livingstones” kavicspadló a természet erői által tökéletesre formált méretre vágott finom kavicsszemek tömörítésével készül. Magyarországon először az idén találkoztunk az egyedülálló, innovatív padlóburkoló rendszerrel, mely egyedi elképzeléseket, személyes stílusokat képes megjeleníteni.

Elefántokkal, tigrisekkel és vízilovakkal népesíthetjük be a gyerekszobát Siptár Enikő egyedi tervezésű és gyártású textíliái segítségével, varázslatos mesevilágot teremtve csemetéink köré.

Romantikus kapuívek, befuttatott házfalak, belátást akadályozó virágos rácsok az erkélyen: a kúszónövények csaknem mindenütt megtalálják a helyüket. A homlokzatok, falak és szabadon álló obeliszkek támasztékul szolgálnak a kapaszkodó növények számára a kertben...

A Hannspree szerte a világon ismert innovatív és designteremtő termékeiről. A gyerekeknek szánt Fantasy-kollekció igazán egyedi darabokat vonultat fel, melyekkel biztosan belophatjuk magunkat gyermekeink szívébe. A kollekcióban a verseny- és tűzoltóautótól kezdve a zsiráfon, az elefánton, a zebrán, a majmon át a helikopterig vagy a vonatig szinte minden játékos forma megtalálható, így bármelyik gyerek kiválaszthatja kedvencét.

Az Interior 1900 kortárs és egyben klasszikus lámpakollekciójának minden egyes darabja kézzel készül. Az elegáns vonalvezetésű lámpatestek ezüst bevonattal és eredeti kristálydarabokkal díszítve komplett megoldást nyújtanak a világítás megszervezéséhez...

1162 Budapest, Budapesti út 176.

Vállalom konyhabútorok, beépített szekrények, egyéb bútorok egyedi méretre történő elkészítését az egyszerűtől a luxuskivitelig. Egyedi kerti garnitúrák, fakerítések, térelválasztók, teraszfedések, pergolák, szerszámtároló faházak tervezése és gyártása ugyancsak egyedi igények alapján. Javítási, felújítási munkák, korrekt munkavégzés, díjtalan felmérés.

1119 Budapest, Csurgói út 15.

Hörmann garázskapuk, Hörmann, Marantec, Nice, Sommer kapumozgatók. Forgalmazás, szerelés, javítás.

1095 Budapest, Soroksári út 60.

Karácsonyi fénydekoráció, LED technológia és világítástechnikai eszközök nagy választékban.

1105 Budapest, Ihász utca 10.

Bútorminőségű külső és belső nyillászárók gyártása, típus és egyedi elképzelések alapján.

2120 Dunakeszi, Fő út 143/a

EGLO, minden, ami lakásvilágítás! Lámpa kis- és nagykereskedés. www.eglo.com

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018