Kéket a konyhába!

2011.01.05.

A világoskék árnyalatok szokatlanok a konyhában, de miért ne próbálkozhatnánk meg velük?  Mint a példa mutatja, ez a szín igenis helytáll ebben a helyiségben is.


A világoskék árnyalatok szokatlanok a konyhában, de miért ne próbálkozhatnánk meg velük?  Mint a példa mutatja, ez a szín igenis helytáll ebben a helyiségben is.
Az L alakban elrendezett bútor egyik „szára” jégkék, melyet remekül egészítenek ki a másik oldal meleg bükk frontjai. Szintén a meleghatást erősíti a falon több helyen megjelenő búzavirágkék.


A világoskék árnyalatok szokatlanok a konyhában, de miért ne próbálkozhatnánk meg velük?  Mint a példa mutatja, ez a szín igenis helytáll ebben a helyiségben is.


Domináns belsőépítészeti elem lett az ablak bal oldalán álló magas szekrények mellett és felett futó gipszkarton pillér, illetve álmennyezet, melyet a páraelszívó kivezetésének szükségszerű takarása ihletett. Ezen búzavirágkék falkiszögellés ellenpontozására, az egyensúly megtartására a másik oldalon szintén búzavirágkékkel emeltek ki egy falszakaszt.


A világoskék árnyalatok szokatlanok a konyhában, de miért ne próbálkozhatnánk meg velük?  Mint a példa mutatja, ez a szín igenis helytáll ebben a helyiségben is.


A hideg és meleg árnyalatok között jól érvényesülnek a fémkeretes, homokfúvott üvegű szekrényajtók, a rozsdamentes acél beépített gépek, fogantyúk, lábazatok és egyéb bútorkiegészítők.


Fotó: Carpe DiemTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Van, hogy a lépcső fő építészeti elem a kertben, ám az is előfordul, hogy nem szeretnénk előtérbe helyezni. Utóbbira van egy remek ötletünk.

A térelválasztásnak sokféle módja lehetséges. Az egyik, ha a szeparálandó területet egyszerűen egy növényerdő mögé rejtjük. Így tett ennek a konyhának a tulajdonosa is. A konyha így a nappali-étkező szerves része maradt, de a növények levelein...

Mint a régi kockaházak kicsit újrafogalmazott változata. Itt egy kis toldalék, ott egy tetőkiugró, és máris egy új hangulatú otthon jött létre. A hatvanas, hetvenes években a magyar falvakban az eredeti, a környékre jellemző építészeti jellemvonásokat elhagyva...

Többemeletes épület is készülhet könnyűszerkezetes technológiával? Miért ne?!

Ha nem kapunk számunkra megfelelő kádat (ami valljuk be, a mai pazar kínálatban azért meglepő lenne!) vagy egyszerűen csak egyedi darabra vágyunk, akkor tervezzünk és építsünk magunknak egyet! A kivitelezés menete hasonló, mint a medencék építésénél.

2316 Tököl, Csépi út 52.

Minőségi Gealan nyílászárók, Normstahl garázskapuk forgalmazása, szerelése. Már 15 éve! Generálkivitelés.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

2112 Veresegyház, Szadai út 11.

Családi házak tervezése és kulcsrakész kivitelezése Pest megyében

2030 Érd, Balatoni út 56

Minőségi konyhabútorok, tolóajtós szekrények készítése széles frontválasztékkal, rövid határidőre.

1142 Budapest, Tatai u. 7.

Burkolat, szaniter, csaptelep, kád, természetes kő, ülőbútor.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018